- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 53
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.801
eğer 40 a kadar bekleyip bir de üstüne sezeryan olursam fena sövebilirimSeninde yakındır canım ben kesin en son doğururum
Bende hiç belirti yok ama tabi yarın doğurdum arkadaşlar yazmayı isterimSeninde yakındır canım ben kesin en son doğururum
Bakalım belli olmaz yarın bi kalkmışın nişan gelmiş sonra sancılar başlamış yavaş yavaş hoppp akşama da doğum :) belli mi olur:)Bende hiç belirti yok ama tabi yarın doğurdum arkadaşlar yazmayı isterim
Belli olmaz gerçekten aniden oldu herkesinBakalım belli olmaz yarın bi kalkmışın nişan gelmiş sonra sancılar başlamış yavaş yavaş hoppp akşama da doğum :) belli mi olur:)
Hayır, tekrar dönmedi. Doğum pozisyonundaydı ama 40 haftayı doldurduğu halde ne bir sancı ne bir açılma vardı. Doktor 3 gün daha bekleyelim, gelmezse alalım,dedi. 3 gün sonra hiçbir şey değişmeyince sezeryanla doğum yaptım.Nasıl normal gelmedı yinemı donmus
Benim ailemde çok uzakta. Otobüsle pandemi döneminde yolculuk yapmaya korkuyorlar. Annem sürekli imada bulunuyordu. Ben de gelmeyin, dedim. Aslında çok korkuyorum çünkü 2. doğumum olacağı için ne ilk çocucuğumu bırakacak bir yer var, ne de sezeryan sonrası benimle ilgilenecek biri. Eşim ve ben başımızın çaresine bakmaya çalışacağız. İlk bebeğimde de annem 10 gün sonra gitmişti. Çok ağlamıştım. Allah yardım eder inşallah.Orası öyle tabi,çok haklısın. Varlıkları yeter. Allahım anne babalarımızı bize, bizi de çocuklarımıza bağışlasın
İlk çocuğum olduğu için acayip endişeleniyorumpandemiden dolayı kimse de gelemeyeceği için . Leyla kocacğmla ne yaparız hiç bilemiyoruz
Sey gibi hissediyorum ben , hani gurbete giden cok sevdigin akrabalr olurda arkalarindan su dökersin ya gözden kaybolduktan sonra bi iki dk kalirsin öyle arkalarindanHergün mutlaka biri doğurdum diye yazıyor bizde arkalarından melül melül el sallıyormuşuz gibi hissediyorum
Canim biraz tedirginlik heycan ister istemez oluyor . Sakin kalmaya derin nefes alıp vermeye çalış .Her sey yarim saat içinde olup bitiyor zaten. Ağrı hissetmiyorsun. Baskı ve çekiştirme en fazla 3 dk .Kesmeyi bile hissetmedim. Sonra bebeğinin sesi zaten.Belden vurulan iğnede acitmiyor damar yolu açıyorlar öyle düşün.Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede kavuşursun yavrunaBen de sezaryen olacağım bir şey hissetmekten korkuyorum, ameliyat esnasında baskı çekiştirme hissettim dedin ya nasıl bir histi bu canım ağrı var mıydı?
lost ta vardı bir sahne. giden geminin ardından el sallıyorlardıSey gibi hissediyorum ben , hani gurbete giden cok sevdigin akrabalr olurda arkalarindan su dökersin ya gözden kaybolduktan sonra bi iki dk kalirsin öyle arkalarindan
ayni öyle oluyorum beni beni bihterinizi ....
Aynen öyle su topigi el sallayarak ben kapatcam doktorun okadar ani dogurabilirsin sokakta vs korkutmalari bosunaymis diyorumlost ta vardı bir sahne. giden geminin ardından el sallıyorlardı
yaaaa maşallah normal mi oldu doğumm?Kızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.
Hayirli olsun canim Sezeryan mi oldun kendi doktorunda yoksa sumi sanci mi verdi ?Kızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.
Son zamanlar cok sinir bozucu degil miben yine çok acıktığım için uyuyamıyorum sinir oldum kendime.
Ayni gun doğurmuşuz:) Gözünüz aydın. Benim bebegim de sat a gore 36+5 te dogdu. 23 aralik saat 00 45 :)Kızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.
valla dayanmaya çalışıyorum uyumaya çalışıcam şimdi.Son zamanlar cok sinir bozucu degil mibende ayiptir söylemesi islak kek indirdim
Oh cok sükür inshallah bebisinde cikar seninle birlikte . Merak etme süt icin kendine stress yapma sicak kompress yap baya etkiliymis birde cay vs öneriliyor . Ama onlari deniycem etcemde de stresse sokma kendini rahat birak nasilsa gelir .Kızlar merhaba . Bugün de hastanedeyiz . Yarın taburcu edecek doktorum .Bebegim bi ihtimal yarın çıkabilir dendi. En olmadı ertesi gün. Gündüz biraz kötüydüm ama bugün daha iyi olacağım inşallah daha yeni kalktım yurudum tek basima. Ağrım sızım daha az şükür. Süt sağma makinesi ile 2 3 saatte bi gelmesede uyarı gönderme amaçlı sağmaya çalışıyoruz. Ilk çıkan damlaları şırıngayla çekip gönderdik . Toplasan 2 cc .Ama olsun kaç biberona eşitmis ilk süt . Öğlen yeni doğan a gidip bebeğimi gördüm oksijen vermeye devam ediyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?