2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim ailemde çok uzakta. Otobüsle pandemi döneminde yolculuk yapmaya korkuyorlar. Annem sürekli imada bulunuyordu. Ben de gelmeyin, dedim. Aslında çok korkuyorum çünkü 2. doğumum olacağı için ne ilk çocucuğumu bırakacak bir yer var, ne de sezeryan sonrası benimle ilgilenecek biri. Eşim ve ben başımızın çaresine bakmaya çalışacağız. İlk bebeğimde de annem 10 gün sonra gitmişti. Çok ağlamıştım. Allah yardım eder inşallah.

Hergün mutlaka biri doğurdum diye yazıyor bizde arkalarından melül melül el sallıyormuşuz gibi hissediyorum
Sey gibi hissediyorum ben , hani gurbete giden cok sevdigin akrabalr olurda arkalarindan su dökersin ya gözden kaybolduktan sonra bi iki dk kalirsin öyle arkalarindan

ayni öyle oluyorum beni beni bihterinizi ....

Canim biraz tedirginlik heycan ister istemez oluyor . Sakin kalmaya derin nefes alıp vermeye çalış .Her sey yarim saat içinde olup bitiyor zaten. Ağrı hissetmiyorsun. Baskı ve çekiştirme en fazla 3 dk .Kesmeyi bile hissetmedim. Sonra bebeğinin sesi zaten.Belden vurulan iğnede acitmiyor damar yolu açıyorlar öyle düşün.

Sey gibi hissediyorum ben , hani gurbete giden cok sevdigin akrabalr olurda arkalarindan su dökersin ya gözden kaybolduktan sonra bi iki dk kalirsin öyle arkalarindan

ayni öyle oluyorum beni beni bihterinizi ....
lost ta vardı bir sahne. giden geminin ardından el sallıyorlardı

Kızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.

yaaaa maşallah normal mi oldu doğumm?

Hayirli olsun canim Sezeryan mi oldun kendi doktorunda yoksa sumi sanci mi verdi ?

tam yazdigin gibi bugün bende öyle hissediyorum sürekli bi taraga toplaniyor asiri kasiliyor ve acayip hareketli hafif bi agri gelip gidiyor . Bugün basa is yaptim evde ona yoruyorum ben ama emin de degilim ...

Ayni gun doğurmuşuz:) Gözünüz aydın. Benim bebegim de sat a gore 36+5 te dogdu. 23 aralik saat 00 45 :)

Kızlar merhaba . Bugün de hastanedeyiz . Yarın taburcu edecek doktorum .Bebegim bi ihtimal yarın çıkabilir dendi. En olmadı ertesi gün. Gündüz biraz kötüydüm ama bugün daha iyi olacağım inşallah daha yeni kalktım yurudum tek basima. Ağrım sızım daha az şükür. Süt sağma makinesi ile 2 3 saatte bi gelmesede uyarı gönderme amaçlı sağmaya çalışıyoruz. Ilk çıkan damlaları şırıngayla çekip gönderdik . Toplasan 2 cc .Ama olsun kaç biberona eşitmis ilk süt . Öğlen yeni doğan a gidip bebeğimi gördüm oksijen vermeye devam ediyorlar .

Oh cok sükür inshallah bebisinde cikar seninle birlikte . Merak etme süt icin kendine stress yapma sicak kompress yap baya etkiliymis birde cay vs öneriliyor . Ama onlari deniycem etcemde de stresse sokma kendini rahat birak nasilsa gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…