2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy sonunda geliyor desene. Zaten Dr bugün için çağırmıştı. Hadi doğurdum diye yaz akşam olmadan
ay keşke bir avazda doğursam. zaten görünce hemen duşa girdim, şimdi kahvaltı yapıyorum sonra süslenip gideceğim hastaneye. yatış yapılacak gibi gideceğiz bakalım.

-Sabah olacaksa dr sahur gibi gece yemek yemeni ve sonra oruç gibi gelmeni istiyor
-Yemek içmek için gaz çıkarmanı bekliyorlar diye hatırlıyorum
-benim hiç baş ağrım olmamıştı sanki
-yataktan kalkarken otururken filan ağrıyor bir süre ama ilk bir kaç gün zor sonra yavaştan geçmeye başlıyor
Ben iki hafta sonra fırıl fırıl gezmelere başlamıştım tabii o zaman pandemi filan yoktu

Yaparsın canım ben de yurtdışında yaşıyorum annemin içi gidiyor ama gelme dedim o kadar yol uçak filan allah korusun birşey olursa çok üzülürüm
Eşimle beraber halletmeye çalışacağız
Doğuma gittiğimde de mecbur oğlumu arkadaşların evine bırakacağız ilk kez ayrı kalacağız bakalım inşallah herşey yolunda gider

Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadı ve inanılmaz acıyor lansinoh ve gümüş kapak dönüşümlü kullanıyorum ama çok fayda göremedim
Benimde 1 gogsum yara oldu . Sagdiktan sonra ucunda kalan sütü etrafına sürüyorum . Göğsüme sıcak havlu ile temizledikten sonra spreyi sıkıp kuruyunca kapatıyorum. Adalox diye bi sprey.

Eklentiler

• 20201224_073804.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar benim doktorum çatı muaynesi yapmıyomuş.Netten videolarınada baktım çatı muaynesi hiç bir hastama yapmıyorum gerek duymuyorum dio
Benimki de yapmiyorum ağrın sancın yoksa dedi
Doğumun başladığında dogumhanede ebeler bakıyorlar duruma göre bana haber verirler bizde gelip doğumu gerçekleştiriyoruz dedi...

Seninde yakındır canım ben kesin en son doğururum
İlk hsmileligimde Şubat annesiydim herkescikler doğurdu ben hergun ha geldi ha gelir derken 1 Mart'ta suni sancı ile doğurdum beklemek zor yaaa... bunda da Şubat anası olurum diye rahat rahat bekliyorum gelmiyor bebek napalim
Benden önce yine herkes doguruyormus

Canım babanın servise çıkmasına çok sevindim inşallah en kısa sürede de toparlar ve eve döner. Sen telaş yapma doğuma kadar evlerinde olurlar Allahın izniyle. Ama olmazsa da sen üzülme yeterki sağlıkları yerinde olsun varsın olsun doğuma gelemesinler.
Yolunda canım benim de. Bebişim gayet iyi hareketli maşallah yalancı kasılmalarla uğraşıyoruz işte

Arkadaşım her emzirmeden sonra yıkadım kuruladim zeytinyağı sürdüm hiç catlamadi dedi onun ilk dogumunda çok catlamisti kanamisti bu sefer bende onu deneyeceğim

tuvalet cifledim. bu kafalar normal değil.
neymiş eve gelince ev kokmasın
Hadi gözünaydın canım..ama yine de nişandan hemen sonra olmayabiliyor doğum..benim Nişandan 4 5 saat sonra sancılar başlamıştı.. bazısında 2 3 gün sonra da olabiliyor..bakalım doktor ne diyecek..ve ilk doğumun olduğu için sancı süresi uzun olacaktır..Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Evet cnm Allah yardım etsin inşallah sana acilmayla inşallah yolunda gider kuzum sağlığıyla doğsun inşallah

Günaydın kızlarr..artık buraya acaba bu gün kimler doğum yaptı kimlerin nişanı, suyu geldi diyerek girmek çok heyecanlı.nereden nereyeee daha dün bulantılardan şikayet ediyorduk..her doğumdan sonra sıra bana da geliyor deyip iyice bi heyecan sarıyor benidoğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlıkla büyütsün, hayırlı evlat eylesin inşallah benibekleyin ayy hadi inşallah kolayca doğuruver canım haber et bize

Gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebiş
Kızlar bende doğum yaptım bebekde bende iyiyiz ağrılarım var biraz
Gözün aydınn , hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün

Günaydıııın gerçekten 12den sonra neler olmuş burda doğuran arkadaşlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, hayırlı evlat olsunlar benibekleyin valla senden daha çok heyecanlandık sanırım topikçe hadi bakalım kolaylıkla gelsin bebeğin inşallah haberdar et bizi her şeyden.
Doğum yapan arkadaşlardan detaylı doğum hikayelerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…