- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.841
ay keşke bir avazda doğursam. zaten görünce hemen duşa girdim, şimdi kahvaltı yapıyorum sonra süslenip gideceğim hastaneye. yatış yapılacak gibi gideceğiz bakalım.Ayy sonunda geliyor desene. Zaten Dr bugün için çağırmıştı. Hadi doğurdum diye yaz akşam olmadan
-Sabah olacaksa dr sahur gibi gece yemek yemeni ve sonra oruç gibi gelmeni istiyorKişiden kişiye göre değişir tabiki de ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-sezeryandan önce kaç saat aç olmak gerekiyor?
-Ameliyattan ssonra ne zman su içmeye /yemek yemeğe başlanıyor?
-Baş ağrısı için Sade kahve dışında başka bir önerisi olan var mı?
-Vee ağrılar ne kadar sürüyor?
Yaparsın canım ben de yurtdışında yaşıyorum annemin içi gidiyor ama gelme dedim o kadar yol uçak filan allah korusun birşey olursa çok üzülürümBenim ailemde çok uzakta. Otobüsle pandemi döneminde yolculuk yapmaya korkuyorlar. Annem sürekli imada bulunuyordu. Ben de gelmeyin, dedim. Aslında çok korkuyorum çünkü 2. doğumum olacağı için ne ilk çocucuğumu bırakacak bir yer var, ne de sezeryan sonrası benimle ilgilenecek biri. Eşim ve ben başımızın çaresine bakmaya çalışacağız. İlk bebeğimde de annem 10 gün sonra gitmişti. Çok ağlamıştım. Allah yardım eder inşallah.
Benimde 1 gogsum yara oldu . Sagdiktan sonra ucunda kalan sütü etrafına sürüyorum . Göğsüme sıcak havlu ile temizledikten sonra spreyi sıkıp kuruyunca kapatıyorum. Adalox diye bi sprey.Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadıve inanılmaz acıyor lansinoh ve gümüş kapak dönüşümlü kullanıyorum ama çok fayda göremedim
Sen daha buralardamısın ya ben doğuracağım burda senin yerinetuvalet cifledim. bu kafalar normal değil.
neymiş eve gelince ev kokmasın
Benimki de yapmiyorum ağrın sancın yoksa dediKızlar benim doktorum çatı muaynesi yapmıyomuş.Netten videolarınada baktım çatı muaynesi hiç bir hastama yapmıyorum gerek duymuyorum dio
İlk hsmileligimde Şubat annesiydim herkescikler doğurdu ben hergun ha geldi ha gelir derken 1 Mart'ta suni sancı ile doğurdum beklemek zor yaaa... bunda da Şubat anası olurum diye rahat rahat bekliyorum gelmiyor bebek napalimSeninde yakındır canım ben kesin en son doğururum
Canım babanın servise çıkmasına çok sevindim inşallah en kısa sürede de toparlar ve eve döner. Sen telaş yapma doğuma kadar evlerinde olurlar Allahın izniyle. Ama olmazsa da sen üzülme yeterki sağlıkları yerinde olsun varsın olsun doğuma gelemesinler.Sorduğun için çok sağol cnm. Babam hala hastanede servise çıktı annemde refekatçi olarak yannda kalıyor.bir süre kalacak hastanede ne kadar bilmiyoruz ama
Umarım doğumumdan önce çıkarlartek başıma doğum yapacağım diye korkuyorum
Sende her şey yolunda mı ?
Arkadaşım her emzirmeden sonra yıkadım kuruladim zeytinyağı sürdüm hiç catlamadi dedi onun ilk dogumunda çok catlamisti kanamisti bu sefer bende onu deneyeceğimLansinoh ta gümüş kapak ta almamıştım.Onceki dogumumda lansinoh kullandim ama ise yaradı mı yaramadı mi hatırlamıyorum.Gerci kişiden kişiye de değişiyor neyin iyi gelip gelmeyeceği ama yine de daha etkili bir alternatif bulmak lazım demek ki.Ben de yaklaşık 1 hafta sonra sezeryana gireceğim.Bir arkadaş beklazon önermişti aylar önce onu not almışım.
Türk kadını Türk anası işte bu hadi gülüm doğur da gel bı avazda merakla bekliyorumm... Senden heves edip belki benim yavrum da gelirtuvalet cifledim. bu kafalar normal değil.
Hadi gözünaydın canım..ama yine de nişandan hemen sonra olmayabiliyor doğum..benim Nişandan 4 5 saat sonra sancılar başlamıştı.. bazısında 2 3 gün sonra da olabiliyor..bakalım doktor ne diyecek..ve ilk doğumun olduğu için sancı süresi uzun olacaktır..Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..tuvalet cifledim. bu kafalar normal değil.
Evet cnm Allah yardım etsin inşallah sana acilmayla inşallah yolunda gider kuzum sağlığıyla doğsun inşallahCanım biraz baktım doğuramayan da var evet fitille ama çok kolay doğuran da nasip hayırlısı neyse o olsun doktor kolay olur dedi açılman zaten 2cm rahimde yumuşaman da artmış dedi deneyeceğim ama gerisi Allah’ın takdiri
Gözün aydın canım , sağlıkla büyüsün bebişKızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.
Gözün aydınn , hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünKızlar bende doğum yaptım bebekde bende iyiyiz ağrılarım var biraz
Herkes erkenden doğurunca millet telaş yaptıBu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuzbenimkinin daha beşiği bile gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?