2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.

Sagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.
Lansinol kremini önermediler mi ilk defa duydum yoksa cogu ebe öneriyor bende almistim.
Pedler tahris edebilir evet .. dikaktli kullanilmali bence .

Sezeryan benim ama normal doğum başlamış rahim ağzı açılmış dedi ebe. Apar topar sezeryana geldik ben planlı bir şekilde geliriz diye düşünüyordum hep o kasılmalar çok sık olursa sancı hissetmesen bile git doktora bir baksınlar. Nst çeken ebe bana dedi ağrı tarifine göre ve nst sonucuna göre sancın yok dedi ama açılma başlamış alttan muayene etmese eve fln göndercekti heralde. Bir de bebek strese girmiş o yüzden gelmek istemiş dedi doktor 3kat kordon dolanmış iyi ki gelmek istemiş dedi.

Ayni gun doğurmuşuz:) Gözünüz aydın. Benim bebegim de sat a gore 36+5 te dogdu. 23 aralik saat 00 45 :)
Yaa resmen 35 dk arayla senin de gözün aydın geçmiş yazışmaları okuyamadım görmemiştim. Sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah prematüre sayılıyorlarmış bebişler 37. Haftayı tamamlamadığı için

Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadı ve inanılmaz acıyor lansinoh ve gümüş kapak dönüşümlü kullanıyorum ama çok fayda göremedim

Tebrik ederim.Saglikla büyüsün bebeğiniz.
Canım çok sevindim.Bugun çıkarırlar büyük ihtimal.Enfeksiyon ihtimaline karşı saglikli bebekleri çok tutmamaya çalışıyorlar zaten sıkıntılı bir durum yoksa.Solunumu biraz toplayıp veriyorlar annesine.Ben de dünden beri seni düşünüyorum.Moral oldu bana da
Spreyi emzirirken temizleyecek mısın peki? Adı ne ?
Kızlar bende doğum yaptım bebekde bende iyiyiz ağrılarım var biraz
Geçmiş olsun.Tebrik ederim.Saglikli huzurlu bir ömrü olsun bebeğinizin

Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadı ve inanılmaz acıyor lansinoh ve gümüş kapak dönüşümlü kullanıyorum ama çok fayda göremedim
Lansinoh ta gümüş kapak ta almamıştım.Onceki dogumumda lansinoh kullandim ama ise yaradı mı yaramadı mi hatırlamıyorum.Gerci kişiden kişiye de değişiyor neyin iyi gelip gelmeyeceği ama yine de daha etkili bir alternatif bulmak lazım demek ki.Ben de yaklaşık 1 hafta sonra sezeryana gireceğim.Bir arkadaş beklazon önermişti aylar önce onu not almışım.

günaydın
dediğiniz gibi oldu. bir saat önce wcye diye kalktım. bişeyler sızmaya başladı. hemen tuvalete gittim. Nişaaaan
geçen nişan gibi dediğim şey fragmanmış kızlar.
gerçek nişan acaba mı dedirtmiyor.
ama sızan suyum mu nişanın ıslaklığı mı anlayamadım. suyum var gibi çünkü.

Doktora git suyundur belki.
Daha dün konuştuk yarın doğurursun sen diye böyle de sabahın ilk ışıklarında olmaz ki yani
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine

40 gün ne söylersen o olurmuş
SEnde ha bugün ha yarın derken kavuşacaksın demek
Zaten dr da bugün çağırmıştı
Noel bebeği olacak desene

Gece 12 den sonra katı beslenmek yasak. Sanırım 6 saat sonra yeme içme başlıyor zaten serum oluyor kolunda. Bende baş ağrısı olmamıştı. Ağrılar tamemen kişiye bağlı. Zaten devamlı kalçada iğne yapıyorlar hissetmiyorsun. İlk yürüme sıkıntılı değil ağrı açısından ama karnın aşağıya müthiş baskı yapıyor o rahatsız ediyor. Şöylrde bir durum var yürüdükçe rahatlıyorsun. İlk günler ayağa kalkıp oturdukça acıyor yatarken ağrı olmuyor. Her geçen gün diğer güne göre daha iyi hissediyorsun. Her doğum farklıdır tabi. Bakalım benim ikincide nasıl olacak. Temennim ilkine göre hızlı toparlanmak tabi

Ayy sonunda geliyor desene. Zaten Dr bugün için çağırmıştı. Hadi doğurdum diye yaz akşam olmadan

Nasılmış peki nişan doktor boşuna bugün çağırmamış

Doktora git suyundur belki.
Daha dün konuştuk yarın doğurursun sen diye böyle de sabahın ilk ışıklarında olmaz ki yani
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
suyum olduğunu sanmıyorum belki hafif sızmıştır. ama nişandan eminim. duşa girdim hazırlanıp gideceğim.
bu arada hiç sancım yok
yine çatı yapacaklar kesin

Nasılmış peki nişan doktor boşuna bugün çağırmamış
kocamaaaan bir parça. acaba demek mümkün değil. sümüksü hatta sperm gibi ama renkli. uyurken düştü herhalde çamaşırıma. sonra wcye de düşmeye devam etti bir süre. şimdi pembe akıntılarım başladı ped koydum ara ara bir şeyler sızıyor

suyum olduğunu sanmıyorum belki hafif sızmıştır. ama nişandan eminim. duşa girdim hazırlanıp gideceğim.
bu arada hiç sancım yok
yine çatı yapacaklar kesin
Biraz sabret son artık bunlar
Zaten bebeğini kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah
Çatı olma anına odaklanma sonrasını düşün Allahın izniyle her şey güzel olacak

40 gün ne söylersen o olurmuş
SEnde ha bugün ha yarın derken kavuşacaksın demek
Zaten dr da bugün çağırmıştı
Noel bebeği olacak desene
aslında salı akşamı sinirlenip amaaan diye bozmuştum niyeti. gelmez bu çocuk fikrine kendimi alıştırmıştım. ne zaman vazgeçtim, o zaman gelecek sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…