- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.821
Sagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.Oh cok sükür inshallah bebisinde cikar seninle birlikte . Merak etme süt icin kendine stress yapma sicak kompress yap baya etkiliymis birde cay vs öneriliyor . Ama onlari deniycem etcemde de stresse sokma kendini rahat birak nasilsa gelir .
Lansinol kremini önermediler mi ilk defa duydum yoksa cogu ebe öneriyor bende almistim.Sagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.
Hayirli olsunKızlar bende doğum yaptım bebekde bende iyiyiz ağrılarım var biraz
Yok canım sezeryan olacaktı benm zaten zorunlu daha önceden geçirdiğim bir ameliyat dolayısıylayaaaa maşallah normal mi oldu doğumm?
Sezeryan benim ama normal doğum başlamış rahim ağzı açılmış dedi ebe. Apar topar sezeryana geldik ben planlı bir şekilde geliriz diye düşünüyordum hepHayirli olsun canim Sezeryan mi oldun kendi doktorunda yoksa sumi sanci mi verdi ?
tam yazdigin gibi bugün bende öyle hissediyorum sürekli bi taraga toplaniyor asiri kasiliyor ve acayip hareketli hafif bi agri gelip gidiyor . Bugün basa is yaptim evde ona yoruyorum ben ama emin de degilim ...
Yaa resmen 35 dk araylaAyni gun doğurmuşuz:) Gözünüz aydın. Benim bebegim de sat a gore 36+5 te dogdu. 23 aralik saat 00 45 :)
Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadıSagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.
Tebrik ederim.Saglikla büyüsün bebeğiniz.Kızlar ben de doğum yaptım. Salı akşam 4.30 a kadar home office çalıştım. Pc yi kapattım karnımda değişik ağrılar sancılar hissettim. Aşırı kasılıyordu. Yattığımda da geçmiyordu ve bebek aşırı hareketliydi kendini ordan oraya atıyordu. Sonra dayanılmaz hale geldi 7gibi yakındaki bi özel hastaneye gittik. Nst çekildi sancı görünmüyor dedi alttan muayene etti bir de. Orada 2 cm açıklık var dedi doğum başlamış sezeryan olacaksan ağrı çekmeden hemen ol dedi. Ben imza atıp çıktım kendi doktorumu aradım. İstanbula geldik hemen gece 1.20de 23 aralıkta bebiş dünyaya geldi. İkimizde iyiyiz. 36+3 de doğmuş oldu. Ama küveze girmedi çok şükür odaya verdiler direkt.
Canım çok sevindim.Bugun çıkarırlar büyük ihtimal.Enfeksiyon ihtimaline karşı saglikli bebekleri çok tutmamaya çalışıyorlar zaten sıkıntılı bir durum yoksa.Solunumu biraz toplayıp veriyorlar annesine.Ben de dünden beri seni düşünüyorum.Moral oldu bana daKızlar merhaba . Bugün de hastanedeyiz . Yarın taburcu edecek doktorum .Bebegim bi ihtimal yarın çıkabilir dendi. En olmadı ertesi gün. Gündüz biraz kötüydüm ama bugün daha iyi olacağım inşallah daha yeni kalktım yurudum tek basima. Ağrım sızım daha az şükür. Süt sağma makinesi ile 2 3 saatte bi gelmesede uyarı gönderme amaçlı sağmaya çalışıyoruz. Ilk çıkan damlaları şırıngayla çekip gönderdik . Toplasan 2 cc .Ama olsun kaç biberona eşitmis ilk süt . Öğlen yeni doğan a gidip bebeğimi gördüm oksijen vermeye devam ediyorlar .
Spreyi emzirirken temizleyecek mısın peki? Adı ne ?Sagol canim insallah .bol su ve en sevdigin meysuyu oneriyorlar . Meme ucuna da lansinosh kremi önermediler. Bi sprey yazdılar onu aldik. Pedleri mümkün olduğunca kullanma dediler.
Geçmiş olsun.Tebrik ederim.Saglikli huzurlu bir ömrü olsun bebeğinizinKızlar bende doğum yaptım bebekde bende iyiyiz ağrılarım var biraz
Lansinoh ta gümüş kapak ta almamıştım.Onceki dogumumda lansinoh kullandim ama ise yaradı mı yaramadı mi hatırlamıyorum.Gerci kişiden kişiye de değişiyor neyin iyi gelip gelmeyeceği ama yine de daha etkili bir alternatif bulmak lazım demek ki.Ben de yaklaşık 1 hafta sonra sezeryana gireceğim.Bir arkadaş beklazon önermişti aylar önce onu not almışım.Aa hangi spreyi önerdiler benim ilk günden çok yara oldu kanadıve inanılmaz acıyor lansinoh ve gümüş kapak dönüşümlü kullanıyorum ama çok fayda göremedim
Doktora git suyundur belki.günaydın
dediğiniz gibi oldu. bir saat önce wcye diye kalktım. bişeyler sızmaya başladı. hemen tuvalete gittim. Nişaaaan
geçen nişan gibi dediğim şey fragmanmış kızlar.
gerçek nişan acaba mı dedirtmiyor.
ama sızan suyum mu nişanın ıslaklığı mı anlayamadım. suyum var gibi çünkü.
40 gün ne söylersen o olurmuşgünaydın
dediğiniz gibi oldu. bir saat önce wcye diye kalktım. bişeyler sızmaya başladı. hemen tuvalete gittim. Nişaaaan
Gece 12 den sonra katı beslenmek yasak. Sanırım 6 saat sonra yeme içme başlıyor zaten serum oluyor kolunda. Bende baş ağrısı olmamıştı. Ağrılar tamemen kişiye bağlı. Zaten devamlı kalçada iğne yapıyorlar hissetmiyorsun. İlk yürüme sıkıntılı değil ağrı açısından ama karnın aşağıya müthiş baskı yapıyor o rahatsız ediyor. Şöylrde bir durum var yürüdükçe rahatlıyorsun. İlk günler ayağa kalkıp oturdukça acıyor yatarken ağrı olmuyor. Her geçen gün diğer güne göre daha iyi hissediyorsun. Her doğum farklıdır tabi. Bakalım benim ikincide nasıl olacak. Temennim ilkine göre hızlı toparlanmak tabiKişiden kişiye göre değişir tabiki de ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-sezeryandan önce kaç saat aç olmak gerekiyor?
-Ameliyattan ssonra ne zman su içmeye /yemek yemeğe başlanıyor?
-Baş ağrısı için Sade kahve dışında başka bir önerisi olan var mı?
-Vee ağrılar ne kadar sürüyor?
Ayy sonunda geliyor desene. Zaten Dr bugün için çağırmıştı. Hadi doğurdum diye yaz akşam olmadangünaydın
Nasılmış peki nişangünaydın
suyum olduğunu sanmıyorum belki hafif sızmıştır. ama nişandan eminim. duşa girdim hazırlanıp gideceğim.Doktora git suyundur belki.
Daha dün konuştuk yarın doğurursun sen diye böyle de sabahın ilk ışıklarında olmaz ki yani
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine❤
kocamaaaan bir parça. acaba demek mümkün değil. sümüksü hatta sperm gibi ama renkli. uyurken düştü herhalde çamaşırıma. sonra wcye de düşmeye devam etti bir süre. şimdi pembe akıntılarım başladı ped koydum ara ara bir şeyler sızıyorNasılmış peki nişandoktor boşuna bugün çağırmamış
Biraz sabret son artık bunlarsuyum olduğunu sanmıyorum belki hafif sızmıştır. ama nişandan eminim. duşa girdim hazırlanıp gideceğim.
bu arada hiç sancım yok
yine çatı yapacaklar kesin
aslında salı akşamı sinirlenip amaaan diye bozmuştum niyeti. gelmez bu çocuk fikrine kendimi alıştırmıştım. ne zaman vazgeçtim, o zaman gelecek sanki.40 gün ne söylersen o olurmuş
SEnde ha bugün ha yarın derken kavuşacaksın demek
Zaten dr da bugün çağırmıştı
Noel bebeği olacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?