2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlaaar hepiniz çok sağ olun.
açılma başlamış bir parmak dedi doktor. nst ye göre eve de gönderebilirim yatış da olabilir dedi.
ama benim kız nstde yine sakin
sonuca bakacak birazdan doktorum. ona göre şekillenecek.
ay doktorum çok pozitifti ayyy senin nişanın mı geldiii kıyamammmm yuppi bebek geliyor falan dedi baya modumu yükseltti adam.

Kızlar selamlar dün akşam üstü bir saatlik yoldan eve geldim koltuğa uzandım belim ağrıyordu sonra sanki idrarimi tutamadım gibi sıvı geldi ardından wc gittim yaptım sonra tekrar uzandım aynı sıvı istemsizce akan renksiz sıvı meğersem benim suyum gelmiş karnimda son gecemizdi ertesi gün sezaryan günü almistik sabah doktoruma gidecektik apar topar hastaneye geldik nst bağlandı benim sancılar başlamış 100 civarı çıkıyor sezaryan olacaktım ama ebe çatıma bakti 2 cm aciklik var kordon sarkmış mi diye bakıyorum dedi inanılmaz mi acı hissettim sonra sezaryan alındım bebeğim yan duruyormuş spinal yaptılar ama çıkarırken yan durduğu için bayağı sarsıntı hissettim bekledigim sezaryan bu değildi gecmeyen bir agrim var bebişim emiyor sütüm gelmiyor ağrı acıdan mama verdik sarılık olmasın diye gelen giden göğüs ucumu sıkıyor yara yaptılar bebis zorla alıyor bugün bi iki defa daha yürürsem taburcu olucam ama çok kansız kaldım sürekli tansiyonum düşük inşallah yoluna girer ama oğlum çok güzel ona bakmaktan kendimi alamıyorum nasıl bir duygu allahım çok çok güzel rabbim hepinize acısız ağrısız doğum nasip etsin bi avazda kurtarsın hepinizi

İnşallah her şey yoluna girecek canım sen içini ferah tut her zorlukla beraber bir kolaylık vardır

Canım geçmiş olsun evet sen zaten planlı sc olacaktin degisik olmus bu durum.Neyse sağlıkla aldın kucağına.Memelerine müdahale ettirme.Emzirme anne ve bebek arasında çok özel ve yalnız yapılması gereken bir eylem.Insanlardan musade iste taburcu olana kadar idare edeceksin artık.Gece ciddi stres yasamışsın e cevrende de bir suru insan...Eve geçince herşey düzelir.Yalniz kalırsınız bol bol rahat rahat emzirirsin

Kizlar b3nde kontrolden geldim herşey yolunda dedi ama kilosuna takildim ben ya gecen hafta gittigimde 2600 demisti yine 2600 dedi. Hocam hic kilo almamis mi dedim gecen haftada oyle demistiniz dedim bi daha bakim dedi yok ayni deyince modum düştü biraz benm yedigim muzlar cevizler bademlere noldu

Bu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuz benimkinin daha beşiği bile gelmedi
Aynen ya benim de ocağın ortasında yaklaşık olarak tuvaletim gelse suyum mu geliyor diye düşünüyorum hemen , grupta doğumlar başladı ya Ama var daha vaktimiz.

Doğuran arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah . Kaderleri coook güzel olsun. Darısı dogurmayan bizlere olsun

Yanlış ölçüm mü yaptı acaba, bir haftadan bir şey olmaz canım takılma...Herseyin yolunda olmasi masallah daha önemli bir kriter iyiye odaklan. Benim gorumcemin oğluna en çok 3 kg doğar. demişler. 38+1 de 3.4 kg doğdu masallah.

Ayy kızlarrr
Maşallah patır patır doğuruyorsunuz.
Ay şoklardan şoklara girdim.
Kimseye hayırlı olsun yazamadım.
Sözde ilk doğuran ben olacaktım ocak 1 göründüğü için doğum tarihi

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Darısı topikte geri kalan kızlarla bana.
Nasipse ben hala 1 ocak istiyorum ama
Bazen daha erken mi gelecek acaba diyorum.
Henüz çatı muayenesi yapmadı doktor
Nstde düzensiz sancılar çıkıyor ama
Ayyy hayrlısı hepimiz için

Bebek yan olunca da sezaryen zor oluyor demek ki. Kafayi bulup çıkartması zor oluyor doktorun
Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin hepimize. Normal ya da sezaryen hepsinin ayrı bir zorluğu var.

Siz deneyimlisiniz bir sorum olacak, ben daha once emzirdigim için yara olma durumu olabilir mi yoksa göğüs ucu çıkık ve zaten daha önce emzirdigimiz için yara olma ihtimali düşük mü? Bebeğin kahverengi kısmın tamamını ağzına alması lazım ki yara olmasın. Sadece ucunu tutarsa yara olur diye biliyorum. Ben yine de lansinoh ve gümüş kapak aldim.

Okurken göz yaşımi tutamadım ne güzel maşallah sütün de hemen gelsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün

Melodiam Vizite geldi mi doktor? Var mı taburculuk? Inşallah ikiniz beraber taburcu olursunuz
Ben taburcuyum canım. Bebegimden haber bekliyoruz sabah buyuk ihtimal taburcu olur dediler .Kizçemi de alip evime gitmek istiyorum bakalım Buarada kızımın adını Ezgi koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…