2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bilemedim ki hic kilo almamis olamaz degil mi yaklasik bi 9 gun once gitmistim ya ben 3 kilo ustu olsun istiyroum normal dogumda bebek kucuk olunca dogim zor oluyomus diyorlar ilk bebisim 3250 olarak doğdu 3te suyum geldi 9.30 dogurdum hemen . arkadasimin 2600 oldugu icin baya zorlanmıştı normal dogumda

Bu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuz benimkinin daha beşiği bile gelmedi
ay doğuranları gördükçe kızım bizim iki haftamız var daha gelme sen diye konuşuyorum garibim daha minicik erkenden gelmesin zamanlarını beklerler inşallah

adam da artık dört gözle bekliyor anlaşılan

amin canım çok çok geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt bebişini sezeryan da zaten süt geç gelir diyorlar endişe etme gelir en kısa zamanda inşallah mis kokulu oğluşunubizim yerimize de kokla şimdi nasıl güzel olur Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun tüm bebişlerimizi

Öyle düşünüpte kendini strese sokma canım herkesin doğumu kendine özel.ablam yeğenimi 2700 gr doğurdu ve hep der Allah herkese benim doğumum gibi doğum nasip etsin çok kolay oldu diye.

beni yine eve gönderdi. çünkü yine minnoş kızım nstde uslu uslu uyudu
ctesi sabahına kadar takipte kal en geç ctesi sabahı gel dedi.
eşim söve söve işe gitti hahahah yine mi gol değil diye.
dedim ben senden daha çok istiyorum iki günde bir parmaklanmaktan gına geldi
bu arada açılma başladıkça çatı muaynesi acımıyor iç genişliyor ya herhalde ondan. hatta bugün aynı anda hem yukardan bastırdı doktor. adamın eline işeyecektim nerdeyse

Canım ilk 3 cm en Uzun süren açılma..yani şöyle diyim herşey yolunda giderse yarına artar sancıların ve doğurursın yarın inşallah.3 den sonra da saat başı 1 cm açılıyor ama dediğim gibi inşallah düzenli giderse ilerler..

Bebeğin kilosu ile alakalı olduğunu bilmiyordum belki onun çatısı daha dardır ben ilkini 3560 doğurdum 18 saatte

Canım merdiven in çık bol bol, yürüyüş yap

senin kızın hiç niyeti yok anca seni kandırıyor geleceğim diyerek ocak ayını bulacak bu gidişle

inşallah valla açılma hızlansın diye kendimi yorayım diyorum ama arkadaşım da saçmalama senin enerjiye ihtiyacın var doğumda diyor bilemedim. hurma incir ceviz su eşliğinde yattım uyurum belki biraz. dizi izlicem kafam dağılsın

ay doğuranları gördükçe kızım bizim iki haftamız var daha gelme sen diye konuşuyorum garibim daha minicik erkenden gelmesin zamanlarını beklerler inşallah
Aynen ben de öyle ya. Her gün bi haber gelince iyice kendimi dinler oldum sürekli geliyor mu yoksa diyorum. Kendimi bebişi telkin etmeye çalışıyorum daha vaktimiz var diye

3. kat mi yazik nasil stress olduysa minnos , ben hastaneyi aradim hareketlik varsa endise etme istersen gelebilirsin dediler . Muaneler baya uzun sürermis demisti bende gitmemeyi tercih ettim .

galiba kanala iyce yerlesti onu mu hissetim bilemiycem

Cevabınız için teşekkür ederim umarım daha hızlı toparlanırsınız ve bizlerde rahat doğumlar yaparız büyük ihtimalle eşimle olacağım umarım sağlıkla, az acılı ve sorunsuz bir şekilde doğurabilirim

Teşekkür ederim cevabın için umarım eşimle üstesindne gelebiliriz
annemle babamda hastaneden çıkarlar

İnşallah canım benim,çok teşekkür ederim ama doktor kızının doğursun eşin daha burda kalır demiş dr.
İyi olsunlar hastanede olsunlar önemli değil tabi ama bnde bencillik yapıp ben tek bamşıma bu tecrübesizlkle ne yapacağım diyorum

Bunarada doğuran herkese hayırlı uğurlu olsun. Allahım bebeişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…