- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.881
Bilemedim ki hic kilo almamis olamaz degil mi yaklasik bi 9 gun once gitmistim ya ben 3 kilo ustu olsun istiyroum normal dogumda bebek kucuk olunca dogim zor oluyomus diyorlar ilk bebisim 3250 olarak doğdu 3te suyum geldi 9.30 dogurdum hemen . arkadasimin 2600 oldugu icin baya zorlanmıştı normal dogumdaYanlış ölçüm mü yaptı acaba, bir haftadan bir şey olmaz canım takılma...Herseyin yolunda olmasi masallah daha önemli bir kriter iyiye odaklan. Benim gorumcemin oğluna en çok 3 kg doğar. demişler. 38+1 de 3.4 kg doğdu masallah.
ay doğuranları gördükçe kızım bizim iki haftamız var daha gelme sen diye konuşuyorum garibim daha minicik erkenden gelmesin zamanlarını beklerler inşallahBu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuzbenimkinin daha beşiği bile gelmedi
Amin canım inşallah hepimizinEvet cnm Allah yardım etsin inşallah sana acilmayla inşallah yolunda gider kuzum sağlığıyla doğsun inşallah
adam da artık dört gözle bekliyor anlaşılankızlaaar hepiniz çok sağ olun.
açılma başlamış bir parmak dedi doktor. nst ye göre eve de gönderebilirim yatış da olabilir dedi.
ama benim kız nstde yine sakin
sonuca bakacak birazdan doktorum. ona göre şekillenecek.
ay doktorum çok pozitifti ayyy senin nişanın mı geldiii kıyamammmm yuppi bebek geliyor falan dedibaya modumu yükseltti adam.
amin canımKızlar selamlar dün akşam üstü bir saatlik yoldan eve geldim koltuğa uzandım belim ağrıyordu sonra sanki idrarimi tutamadım gibi sıvı geldi ardından wc gittim yaptım sonra tekrar uzandım aynı sıvı istemsizce akan renksiz sıvı meğersem benim suyum gelmişkarnimda son gecemizdi ertesi gün sezaryan günü almistik sabah doktoruma gidecektik apar topar hastaneye geldik nst bağlandı benim sancılar başlamış 100 civarı çıkıyor sezaryan olacaktım ama ebe çatıma bakti 2 cm aciklik var kordon sarkmış mi diye bakıyorum dedi inanılmaz mi acı hissettim sonra sezaryan alındım bebeğim yan duruyormuş spinal yaptılar ama çıkarırken yan durduğu için bayağı sarsıntı hissettim bekledigim sezaryan bu değildi gecmeyen bir agrim var bebişim emiyor sütüm gelmiyor ağrı acıdan mama verdik sarılık olmasın diye gelen giden göğüs ucumu sıkıyor yara yaptılar bebis zorla alıyor bugün bi iki defa daha yürürsem taburcu olucam ama çok kansız kaldım sürekli tansiyonum düşük inşallah yoluna girer ama oğlum çok güzel ona bakmaktan kendimi alamıyorum nasıl bir duygu allahım çok çok güzel rabbim hepinize acısız ağrısız doğum nasip etsin bi avazda kurtarsın hepinizi
Öyle düşünüpte kendini strese sokma canım herkesin doğumu kendine özel.ablam yeğenimi 2700 gr doğurdu ve hep der Allah herkese benim doğumum gibi doğum nasip etsin çok kolay oldu diye.Bilemedim ki hic kilo almamis olamaz degil mi yaklasik bi 9 gun once gitmistim ya ben 3 kilo ustu olsun istiyroum normal dogumda bebek kucuk olunca dogim zor oluyomus diyorlar ilk bebisim 3250 olarak doğdu 3te suyum geldi 9.30 dogurdum hemen . arkadasimin 2600 oldugu icin baya zorlanmıştı normal dogumda
Çok sevindim.Ismiyle yaşasın canim.Ogleden sonra güzel haberlerini bekliyorumBen taburcuyum canım. Bebegimden haber bekliyoruz sabah buyuk ihtimal taburcu olur dediler .Kizçemi de alip evime gitmek istiyorum bakalımBuarada kızımın adını Ezgi koyduk
Canım ilk 3 cm en Uzun süren açılma..yani şöyle diyim herşey yolunda giderse yarına artar sancıların ve doğurursın yarın inşallah.3 den sonra da saat başı 1 cm açılıyor ama dediğim gibi inşallah düzenli giderse ilerler..beni yine eve gönderdi. çünkü yine minnoş kızım nstde uslu uslu uyudu
ctesi sabahına kadar takipte kal en geç ctesi sabahı gel dedi.
eşim söve söve işe gitti hahahah yine mi gol değil diye.
dedim ben senden daha çok istiyorum iki günde bir parmaklanmaktan gına geldi
bu arada açılma başladıkça çatı muaynesi acımıyor iç genişliyor ya herhalde ondan. hatta bugün aynı anda hem yukardan bastırdı doktor. adamın eline işeyecektim nerdeyse
Bebeğin kilosu ile alakalı olduğunu bilmiyordum belki onun çatısı daha dardır ben ilkini 3560 doğurdum 18 saatteBilemedim ki hic kilo almamis olamaz degil mi yaklasik bi 9 gun once gitmistim ya ben 3 kilo ustu olsun istiyroum normal dogumda bebek kucuk olunca dogim zor oluyomus diyorlar ilk bebisim 3250 olarak doğdu 3te suyum geldi 9.30 dogurdum hemen . arkadasimin 2600 oldugu icin baya zorlanmıştı normal dogumda
Sen de haber ve merakla bekliyorum valla güzel haberlerini girip girip bakıyorum yazan var mı diye@sewcanbjk canım haber ver bize de. inşallah beraber gidersiniz eve
Ben daha beşik bile almadım.Karar veremiyorum bir türlüBu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuzbenimkinin daha beşiği bile gelmedi
Canım merdiven in çık bol bol, yürüyüş yapbeni yine eve gönderdi. çünkü yine minnoş kızım nstde uslu uslu uyudu
bu arada açılma başladıkça çatı muaynesi acımıyor iç genişliyor ya herhalde ondan. hatta bugün aynı anda hem yukardan bastırdı doktor. adamın eline işeyecektim nerdeyse
senin kızın hiç niyeti yok anca seni kandırıyor geleceğim diyerek ocak ayını bulacak bu gidişlebeni yine eve gönderdi. çünkü yine minnoş kızım nstde uslu uslu uyudu
inşallah valla açılma hızlansın diye kendimi yorayım diyorum ama arkadaşım da saçmalama senin enerjiye ihtiyacın var doğumda diyor bilemedim. hurma incir ceviz su eşliğinde yattım uyurum belki biraz. dizi izlicem kafam dağılsınCanım ilk 3 cm en Uzun süren açılma..yani şöyle diyim herşey yolunda giderse yarına artar sancıların ve doğurursın yarın inşallah.3 den sonra da saat başı 1 cm açılıyor ama dediğim gibi inşallah düzenli giderse ilerler..
Aynen ben de öyle ya. Her gün bi haber gelince iyice kendimi dinler oldum sürekli geliyor mu yoksa diyorum. Kendimi bebişi telkin etmeye çalışıyorum daha vaktimiz var diyeay doğuranları gördükçe kızım bizim iki haftamız var daha gelme sen diye konuşuyorum garibim daha minicik erkenden gelmesin zamanlarını beklerler inşallah
3. kat miSezeryan benim ama normal doğum başlamış rahim ağzı açılmış dedi ebe. Apar topar sezeryana geldik ben planlı bir şekilde geliriz diye düşünüyordum hepo kasılmalar çok sık olursa sancı hissetmesen bile git doktora bir baksınlar. Nst çeken ebe bana dedi ağrı tarifine göre ve nst sonucuna göre sancın yok dedi ama açılma başlamış alttan muayene etmese eve fln göndercekti heralde. Bir de bebek strese girmiş o yüzden gelmek istemiş dedi doktor 3kat kordon dolanmış iyi ki gelmek istemiş dedi.
Enerjini harcama kiz doguma lazim bugüntuvalet cifledim. bu kafalar normal değil.
neymiş eve gelince ev kokmasın
Cevabınız için teşekkür ederimGece 12 den sonra katı beslenmek yasak. Sanırım 6 saat sonra yeme içme başlıyor zaten serum oluyor kolunda. Bende baş ağrısı olmamıştı. Ağrılar tamemen kişiye bağlı. Zaten devamlı kalçada iğne yapıyorlar hissetmiyorsun. İlk yürüme sıkıntılı değil ağrı açısından ama karnın aşağıya müthiş baskı yapıyor o rahatsız ediyor. Şöylrde bir durum var yürüdükçe rahatlıyorsun. İlk günler ayağa kalkıp oturdukça acıyor yatarken ağrı olmuyor. Her geçen gün diğer güne göre daha iyi hissediyorsun. Her doğum farklıdır tabi. Bakalım benim ikincide nasıl olacak. Temennim ilkine göre hızlı toparlanmak tabi
Teşekkür ederim cevabın için-Sabah olacaksa dr sahur gibi gece yemek yemeni ve sonra oruç gibi gelmeni istiyor
-Yemek içmek için gaz çıkarmanı bekliyorlar diye hatırlıyorum
-benim hiç baş ağrım olmamıştı sanki
-yataktan kalkarken otururken filan ağrıyor bir süre ama ilk bir kaç gün zor sonra yavaştan geçmeye başlıyor
Ben iki hafta sonra fırıl fırıl gezmelere başlamıştım tabii o zaman pandemi filan yoktu
Yaparsın canım ben de yurtdışında yaşıyorum annemin içi gidiyor ama gelme dedim o kadar yol uçak filan allah korusun birşey olursa çok üzülürüm
Eşimle beraber halletmeye çalışacağız
Doğuma gittiğimde de mecbur oğlumu arkadaşların evine bırakacağız ilk kez ayrı kalacağız bakalım inşallah herşey yolunda gider
İnşallah canım benim,çok teşekkür ederimCanım babanın servise çıkmasına çok sevindim inşallah en kısa sürede de toparlar ve eve döner. Sen telaş yapma doğuma kadar evlerinde olurlar Allahın izniyle. Ama olmazsa da sen üzülme yeterki sağlıkları yerinde olsun varsın olsun doğuma gelemesinler.
Yolunda canım benim de. Bebişim gayet iyi hareketli maşallahyalancı kasılmalarla uğraşıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?