2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuz benimkinin daha beşiği bile gelmedi
Benimki 11 ocak dan 14 ocaga gecmisti lkin rahim agzi kisaligindan erken dogum riskim vardi doktorum 34. haftanda sen dogurursun demisti .... hala bekliyorum

Kızlar doğuma hastaneye giderken ne giyip gideceksiniz? Hastaneye yatınca direk hastane kıyafeti mi giydiriyorlar nasıl oluyo?
Bende merak ediyorum ben tessetürlüyüm rahat kapsonlu feracem var esofmanlarin üzerine büyük ihtimalle onu giyip giderim ... ama hastanede nasil oluyor bilmiyorum

Ne güldüm sana su yorumuna üstüne kac kisi dogurcak bakalim

Arkadaşlar merhaba salı günü kontrolüm vardı nstde sancım çıktı 1 gün hastanede yattım.Sabaha kadar hep nstde sancı çıktı ama bende ağrı yoktu,dün hastaneden çıktım bugün ağrılarım başladı sizce sebebi nedir tekrar gitmeli miyim hastaneye?

ne yapsam bilemedim ilk defa panik oldum tecrübeli anneler, böyle bir şey gelmiş miydi başınıza?
Canım doktoru bilgilendirmissin ama kanama her zaman tedirginlik yaratan bişey. İstersen git hastanede takip etsinler böyle rahat edemezsin ki

Geçmiş olsun zorlu geçmiş ama sonu güzel, inşallah sizde bir an önce toparlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…