2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Karında ekstra büyümeyi sorma nedenim dekolmanda rahim kanla doluyor birkaç dakika içinde Allah korusun.Oyle bir durum olduğunu düşünmüyorum ama aktif kanama ciddi bir sıkıntının işareti olabileceği için sordum.Git bakalım fazla oyalanmadan.

Doğumdan hemen sonra mı takılıyor korse canım
sezeryanda muhtemelen birkaç gün beklemek gereklidir; ama normal doğumda hemen takılabilir diye düşünüyorum. Doktorum da bir boşluk oluştuğu için toparlamak amacıyla kullanmak iyi olur dedi. Ama ben yine de yanlış yönlendirmeyeyim, tecrübeli anneler cevaplasın:)

Canım dün ben doktora gittim bana da 2600 dedi kilo almamış bende aynı şekilde bi sorguladım nereye gidiyor bu yediklerim diye boynunda iki tur kordon varmış ondan kan akılı yok da o yüzden mi beslenemiyor diye baktılar kan akışı gayet güzel dedi dedim o zaman niye kilo almamış. Çıtı pıtı bi kız olacak demekki dedi ama yine de morelim bozulmadı değil

açılmam 2 cm olmuş ama yine nstye bağlanınca uyudu benim kız deliricem artık. azcık evdeki gibi hareket etse yatış vercekler ama böyle sürüklenip duruyorum kesin eve göndericek yine
sinirim çok bozuldu
Senin minnoş için şu linki bırakıyorum. Hiç sinirlerini bozma çünkü şuan önemli olan iyi olması.

Senin minnoş için şu linki bırakıyorum. Hiç sinirlerini bozma çünkü şuan önemli olan iyi olması.
valla eğleniyor ya.
ben ne güzel salı gününden sonra kafamdan atmıştım ocağa kadar bekler bu diye.
şimdi nişan çıkardı açılma çıkardı başımıza
doktora yatırın dicem ya bakalım ne dicek

açılmam 2 cm olmuş ama yine nstye bağlanınca uyudu benim kız deliricem artık. azcık evdeki gibi hareket etse yatış vercekler ama böyle sürüklenip duruyorum kesin eve göndericek yine
sinirim çok bozuldu
Nazlı çıktı senin kız canım bence akşama doğacak bebişin..hadi inşallah hayırlı haberlerle gel eminimki kucağına aldığın an bunların hepsini unutacaksın.sonuca odaklan sen

Hayırlısı canım bugün olmasa yarın diğer gün illaki çıkıcak ordan yanii bi güzel ısır onun totosunu çıkınca

eve gönderdiler aktif kanamam yokmuş olan kanama da rahim içinden gelmiyormuş sancı da çıkmadı yine. her şey yolundaymış.
Canm bak belki aynı olmaz tabi de benim nişan geldi ve ilk 3 cm açılması tam 20 saat sonra sürdü..3 ten sonrası çok daha hızlı gelişti.sancıların şu an düzenli geliyorsa yarına doğar inşallah..dakika tutuyo musun

eve geldiğimden beri sinirden ağlıyorum uykum geldi uyuyacağım sanırım. tutmuyorum ama ara ara bebek hareketlerine dikkat ediyorum. zaten 12 saat oldu nişanım geleli 2 cm e yükseldi açılma
ben ikide birde beni eve göndermelerine taktım kafayı.

Canım öyle düşünme
Doktorunu çok sevdim hemen oldu bittiye getirmiyor ne güzel işte
Seni anlıyorum hemen bitmesi seni çok rahatlatacak bu şekilde sürekli takip etmek zor ama bak kızın kendi sürecinde ilerliyor onun için biraz daha sabret güzel bir duş al rahat bir müzik filan aç biraz dinlen bakalım

Canım kendini üzme bu kadar zahmet çektin inşallah doğumun çok kolay olur. Biraz daha sabret az kaldı kavuşacan inşallah
Hastanede beklemektense evde beklemen daha iyi sıkma canını

Kozlar ben hala bebek arabası almadım yaa.Kraft onyx travel alayım diyorum ama yünede muallakta kalıyorum yaa
Arkadaşlarımız verecekti bende rahattım 3 aydır oynattılar bizi. En son siniriminde ağladım ve eşimle kavga ettim gidip alalım bu ne ya dedm. Bugün veya yarın gidip alacağız. Tabi ben hiç araştrmamıştım bu zamana kadar kalakaldım
Pandemiden dolayı sadece puset mi alsam diyorum bir yandan, sonra yok al travel sistem en azından evin etrfnda dolanmaya fln çıkar mıyız diyorum. Bu pandeminin biteceği yok. Siz karar verebildiniz mi ?
Burdaki anneler de çoktan almışlardır fikir verirlerse çok sevinirim. 2000-2200 tl pek geçmek istemiyorum.
Benimde en çok kararsız kaldığım konu bu. İlk bebeğim ve sezeryan olacağım. hemen süt sağma makinası alma diyen de var. O yüzden bir doğsunda hemen gider alınır diyorum.
Sezeryanda ne kadar süre sonra korse kullanmaya başlamak gerekiyor kızlar? Korse önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…