2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Böyle bir doktorun olduğu için çok şanslısın.Birçok doktor seni bu kadar istekli görüp çoktan sezaryana almıştı.Doğum dediğimiz şey hemen olan birsey degil.Dolayisiyla sabretmen gerekiyor.Hastanede olmanın sana hiçbir yararı yok.Boş yere gerileceksin.Sen gerildikçe doktorun da sezaryen düşünmeye başlayacak haliyle.Şimdi evde rahatlamaya çalış ve sancıların artıp sıklaştığında hastaneye git.

benibekleyin Neden bu kadar acelecisin?Gününün dolmasına 10-11 gün var.Nişan geldikten 1-2 hafta sonra doğum yapan var.2 cm açılmaya günlerce bekleyenler var.Birak bebegini zamaninda dogsun..Ben anne karninda 3 gun daha fazla kalsin diye 30 aralik olan sc tarihimi yalvar yakar 4 ocaga cekmeye calisiyorum riskli oldugum halde..Yogun bakima girer gelisimini tamamlayamaz diye..Öncelikle sakin olmalısın.Kendini cok dinleme artik ama aktif kanama ile rahim ağzında birikmis kanin gelmesini ayırt edecek durumda ol.Doktorun seni eve göndererek en doğrusunu yapmış.Hastaneye erken yatarsan ve acilman ilerlemezse ki muhtemelen öyle olur sezeryana döner sonra da neden normal doğum yapamadım diye üzülürsün.Lutfen biraz sakin ol ve dinlen

kızlar çok çok haklısınız, teşekkür ederim.
ben hep hastanede olsam gerekirse üç dört gün de yatsam en azından kontrol altında olduğum için içim rahatlar belki diye düşünüyordum.
eşim de gergin adam son birkaç gündür doğru düzgün uyumuyor en ufak kıpırtımda iyi misin diyor.
bunaldım belki de nişan gelince heveslendim sonra kanama olunca korktum falan belki de.
duygularım karıştı. aslında ay bir gittim 5 cm 7cm açılmam varmış diyenlere hep özenirdim. benim doktorum da öyle olsun istiyor. sezeryanın s si bile geçmedi sabahtan beri.
evdeyim şimdi uyumaya çalışıcam.
hepinize nasıl dualar ediyorum bir bilseniz

Seninle de hep aynı zamanda yatıyoruz Ben de hastanede doğumu bekliyorum.9 gün oldu yatali.Yatisa devam Nasıl konforlu mu senin hastane ?

Bu arada tahmini doğum tarihi 10 ocaktan sonra olan arkadaşlar bi durun yaaa bende doğuracağım diye çıkmayın telaş ettiriyorsunuz benimkinin daha beşiği bile gelmedi

Olsun canım normal servise çıkmış ya demek ki durumu iyiye gidiyor. Hastanede kontrol altında en azında. Sağlığı düzelsin gerisi önemli değil. Sen eşinle yaparsın doğumunu. Yalnız olacaksın diye korkma alışman lazım annesisin sen rabbim iç güdüsel olarak seni yönlendirir
Benimki 11 ocak dan 14 ocaga gecmisti lkin rahim agzi kisaligindan erken dogum riskim vardi doktorum 34. haftanda sen dogurursun demisti .... hala bekliyorum
Bende de kısalık var. Erken doğum riskiyle bu haftaya kadar geldim. İlaçlar kullanıyorum doğmasın diye. Ocak ayına bi giriş yapsak daha korkmayacağım
Yaa teşekkür ederim canım peki yürüyüş yapmaya falan izin veriyorlar mı o süreçte açılma artana kadar
Canım ben en son nst ye girdiğimde benim hastanede nst doğumhanede. Bi kız da koridorda ameliyat kıyafetiyle ve serum borusuyla yürüyüş yapıyordu. Hemşireye sordum. 7 cm açılması var birazdan doğum başlar dedi. Kız yürüyodu mesela ara ara sancısı geliyordu

Nasip işte benim hastane iyi çok şükür konforu güzel seninki nasıl benimde 3. Günüm bugun salidan itibaren yatıyorum
Benim de devlet olmasına rağmen çok memnunum.Tabi uzun süreli yatış hapiste yatmak gibi oluyor ama yapacak birşey yok.Yayildim bilgisayar internet kitap yiyecek içecek evim gibi oldu.Nst yi kendimiz çekiyoruz günde 3 kez...7 kez şeker ölçümü, tansiyon ölçümü,serum kontrol vizit vs derken zaman iyi kötü geçiyor işte.

Selam kızlar.bugün kontrolümüz vardı.39+1 olduk..sancı çıkmadı..bişey merak ettim geçen burada birinin doktoru ultrasonda bebeğin kanala girdiği gözüküyor demişti sanki biriniz değil mi? Bugün doktoruma sordum da gözükmez dedi..yanlış mı hatırlıyorum?ya da ultrason cihazıyla alakalı bişey mi?

kuzum ben demiştim çatı yapmıştı bana. ultrasonda da bebeğe bakmıştı ama aynı gün.

Yarı hemşire olmuşsun ben kendim çekmiyorum bende devletteyim ama hemşireler kendisi gelip çekiyor bende telefon dan Kur'an okuyup vakit geçirmeye çalışıyorum öyle PDF kitap indirmiştim o derken vakit geçiyor zaten

Kızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Merhaba benimdr yarın 7 de hastanede olmam gerekiyor. Evde de oğlum var bende de garip hisler ve heyecan Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın yavrularımıza kavuştursun inşallah

Anladım canım çok teşekkür ederimyürüyüş zaten açılmayı hızlandırıyormuş.yapmak lazım

Kızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Güzel haberlerle gel inşallah her şey yolunda gitsin canım aklın kalmasın kızında da 2 gün en fazla nasılsa bir şekilde hallolur

Benimde en çok kararsız kaldığım konu bu. İlk bebeğim ve sezeryan olacağım. hemen süt sağma makinası alma diyen de var. O yüzden bir doğsunda hemen gider alınır diyorum.
Aslında gerçekten aceleye mahal yok, ben hem teyzem hem arkadaşım önerdiği için alayım dedim, başta çok ihtiyacım olmasa da belki işe falan başlarken işime yarar diye düşündüm. Bir de illa satın almaya da gerek yok, hastanelerden de hastane tipi süt sağma makinası kiralanabiliyor bildiğim kadarıyla aylık olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…