- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.981
Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla kavuşun birbirinizeKızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Allah yardım etsin canım sağlıklı şekilde bir avazda al bebeğini kucağına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum haberlerini bekliyoruzKızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Hayırlısıyla sağ salim bebeğini kıcağına alırsın inşallah canım Rabbim yardımcın olsunKızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım Allaha emanet olunMerhaba benimdr yarın 7 de hastanede olmam gerekiyor. Evde de oğlum var bende de garip hisler ve heyecan Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın yavrularımıza kavuştursun inşallah
Hayırlısıyla kucağına al inşallah.. Benim De aklım oğlumda şimdiden..napar ne eder diye kafaya takıyorum.2.5 yasında daha..Allah hepimize kolaylık versinKızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Merhaba benimdr yarın 7 de hastanede olmam gerekiyor. Evde de oğlum var bende de garip hisler ve heyecan Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın yavrularımıza kavuştursun inşallah
Güzel haberlerle gel inşallah her şey yolunda gitsin canımaklın kalmasın kızında da 2 gün en fazla nasılsa bir şekilde hallolur
Hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla kavuşun birbirinizeevdeki yavrunu da düşünme hallolur inşallah bir iki gün sonuçta
Allah yardım etsin canım sağlıklı şekilde bir avazda al bebeğini kucağına inşallah hayırlı doğumlar diliyorum haberlerini bekliyoruz
Hayırlısıyla sağ salim bebeğini kıcağına alırsın inşallah canım Rabbim yardımcın olsun
İnşallah kızlarHayırlısıyla kucağına al inşallah.. Benim De aklım oğlumda şimdiden..napar ne eder diye kafaya takıyorum.2.5 yasında daha..Allah hepimize kolaylık versin
Sağlıcakla al miniğini inşallah kucağınaKızlar selam sabah 7de yatışım yapılacak 8de bebeğimle buluşcam inşallah sağlıkla çok dualarınızı bekliyorım hepinize dua edeceğim aklım evde olan kızımda nasıl olacak hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun hiç bir tecrübem olmadığı için bisey söyleyemeyeceğim emzirme konusunda ama en azından sağlıkla çıkmışsınız bundan sonrası da zamanla sabırla hallolur inşallah.benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
archimom Biz öğlen 1 gibi çıktık şükür. Yenidoğan da emzirme ve bi kaç bilgilendirmeden sonra taburcu olduk. Kızım iyi teyzeleri . Yalnız mememi 2dk tuttu gelmeyince bıraktı uyudu . Eve geldik denedim hiç tutmadı sayılır . Mama veriyorum ac kalmasın diye . Manuel pompa bi ise yaramadı. Hastanedeki pompa 2 3 cc cikartiyodu en azından.Yarin elektrikli pompa alacağım . Bu arada hastane 3 saati geçmesin beslenmesin dedi . 2 saatte diyenler var arkadaşım sen onları dinleme saat başı ver mama sarılık olmasın dedi. Herkes bişey diyor anlayacağınız. Zaten sürekli uyuyor .acıkınca ağlamıyor bile kacsaatte bi vereceğimi şaşırdım
. 2 saatte bir olarak vermeye çalışıyorum şimdi . Dikişlerim acıyor eğilemiyorum kucağına rahat alamıyorum mememi tutturamıyorum biraz sinirlerim bozulmaya başladı kısacası .
Hadi geçmiş olsun canımbenibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
archimom Biz öğlen 1 gibi çıktık şükür. Yenidoğan da emzirme ve bi kaç bilgilendirmeden sonra taburcu olduk. Kızım iyi teyzeleri . Yalnız mememi 2dk tuttu gelmeyince bıraktı uyudu . Eve geldik denedim hiç tutmadı sayılır . Mama veriyorum ac kalmasın diye . Manuel pompa bi ise yaramadı. Hastanedeki pompa 2 3 cc cikartiyodu en azından.Yarin elektrikli pompa alacağım . Bu arada hastane 3 saati geçmesin beslenmesin dedi . 2 saatte diyenler var arkadaşım sen onları dinleme saat başı ver mama sarılık olmasın dedi. Herkes bişey diyor anlayacağınız. Zaten sürekli uyuyor .acıkınca ağlamıyor bile kacsaatte bi vereceğimi şaşırdım
. 2 saatte bir olarak vermeye çalışıyorum şimdi . Dikişlerim acıyor eğilemiyorum kucağına rahat alamıyorum mememi tutturamıyorum biraz sinirlerim bozulmaya başladı kısacası .
Geçmiş olsun canım ilk zamanlar hiç kolay değil düzene girene kadar malesef biraz yorulacagiz. Sen anlatınca kendi lohusalıklarım geldi aklıma. Neyle sağarsan sağ en güzeli kızının emmesi tabi, hem canın yanmıyor hemde sütün çok daha kolay geliyor. Sık sık emzirmeye çalış evet zor oluyor ama sarılık olmaması için birbirinize alışmanız için çok önemli umarım en kısa zamanda bol bol sütlerin gelmeye başlar. Kızında sorunsuz emer bu süreçte aç kalmaması çok önemli mama da olsa farketmez sarilik olmasin birde onunla uğraşma kolay gelsin...benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
Canim oncelikle gozun aydin coksukur saglikla kavusmussun kuzuya sezeryanliysan tam 10 gun aciyo 10 gunden sonra toparlanmaya basliyosun.benibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
Bana doktorum 36+0 da ilaclari biraktirdi kullanmiyorum artik . Ve basini hissediyordum ztn ama simdi daha fazla hissediyorum bakalim pazartesi randevum var ne diycekOlsun canım normal servise çıkmış ya demek ki durumu iyiye gidiyor. Hastanede kontrol altında en azında. Sağlığı düzelsin gerisi önemli değil. Sen eşinle yaparsın doğumunu. Yalnız olacaksın diye korkma alışman lazım annesisin sen rabbim iç güdüsel olarak seni yönlendirir
Bende de kısalık var. Erken doğum riskiyle bu haftaya kadar geldim. İlaçlar kullanıyorum doğmasın diye. Ocak ayına bi giriş yapsak daha korkmayacağım
Canım ben en son nst ye girdiğimde benim hastanede nst doğumhanede. Bi kız da koridorda ameliyat kıyafetiyle ve serum borusuyla yürüyüş yapıyordu. Hemşireye sordum. 7 cm açılması var birazdan doğum başlar dedi. Kız yürüyodu mesela ara ara sancısı geliyordu
İçin rahatlayacaksa tabiki git canım ama bunu strese bindirme bak bebisde etkileniyoryarım saat önce uyandım.
bebek hareket etsin diye bekliyorum.
pembe sümüksü şeffaf akıntı yaşıyorum.
ben yine doktora gideceğim. içim hiç rahat değil.
ne ağrım ne sancım ne de kasılmam yok akşamdan beri...
Canım öncelikle taburcu olup evinize gelmenize çok sevindim.Tekrar hayırlı olsun anneliğin.Kan şekerinin düşmemesi için en az 2 saatte bir emzirmen gerekir.Aslinda bunun bir saati de yok.Gak meme guk meme deniyor ama Ezgicik biraz kendini toparlayana kadar fazla sesi çıkmayacak anlaşılan.Bu süreçte sarılık ta olabilir korkma.Manuel pompa senin durumunda pek randumanli olmayabilir.Elektrikli pompa alirsan sütünün çoğalmasına yardımcı olabilir.Kizinla ten tene temasla emzirmeyi dene.Ustunde usumeyecek sekilde yarim atletle veya ciplak emzirebilirsin...Oda sıcaklığında, los ve huzurlu bir ortamda ikiniz yalnızken emzirmenin çok faydası olacak ikinize de..Hormonlar,uyaranlar vb.Agrilar malesef birkaç gün daha devam edecektir.Farkli emzirme pozisyon görsellleri internette mevcut.Minigin ve seni öpüyorum uzaktanbenibekleyin geçmiş olsun canım.Hepiniz için Sağlıcakla ilerlesin her şey.
Ne durumdasın canım hareket etti mi bebiş? Gittin mi doktora?yarım saat önce uyandım.
bebek hareket etsin diye bekliyorum.
pembe sümüksü şeffaf akıntı yaşıyorum.
ben yine doktora gideceğim. içim hiç rahat değil.
ne ağrım ne sancım ne de kasılmam yok akşamdan beri...
uyuyakalmışım canım şu an ayılmaya çalışıyorum evet tekmeler fırlatınca uyumuşum.Ne durumdasın canım hareket etti mi bebiş? Gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?