2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bak şimdi aklıma geldi okuduklarımdan izlediklerimden Emzirme Destek Sistemi diye bişey var. Onu bi araştır istersen. İnce uçlu bi borunun bi ucunu göğsünün ucuna koyuyorsun diğer ucunu da mamanın veya sağdığın sütün içine koyuyorsun. Bebek emdiği için hem sütün artıyor hem de o an senden süt gelmese bile karnı doyuyor.

Teşekkür ediyoruz teyzesi biz de öpüyoruz seni . Bu günleride sabırla sağlıkla geçirmek tek dileğimiz .Sen ve buradaki diğer arkadaşlar sizlerde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ben ve benim gibi acemi anneleri sizin gibi tecrübeli annelerin tavsiyelerine her zaman ihtiyacı olacak. Teşekkür ediyoruz tekrar

Bakayim cnm teşekkür ederim

Kızlar bu gece hiç uyuyamadim sol kolum uyuşuk elim şiş gibi ve ağrı yaptı niye olur ki böyle
Gece 3 tü hala uyuyamadım sürekli yatakta döndüm durdum sıkıntı geldi içime

Kızlar bu gece hiç uyuyamadim sol kolum uyuşuk elim şiş gibi ve ağrı yaptı niye olur ki böyle
Gece 3 tü hala uyuyamadım sürekli yatakta döndüm durdum sıkıntı geldi içime

Dün gece ben de öyleydim canım ya.
Normalde çok uhuletli olurum.
Bi anda hareketleri kesildi dün akşam.
Tatlı yedim yok. Dürttüm yok. Karnımı sıktım yok. Yürüdüm yok. Kıpırdamıyor.
Sabahı edemedim. Sağa dön sola dön. Bitmedi gece.
Sonra sabah namazına kalkınca Bi hareket etti. Rahatladım çok şükür.
Zamaan zaman bedenimiz oyun oynuyor heralde bizimle.
Bugün cuma bak. Güzel Bi kahvaltı yap. Sonra dua et ferahlamak için

Öyle yapayım canım çok sağol bazen oluyor evet

Kızlar afedersiniz ama ben çok fena ishalim iki gündür resmen su gibi aranızda böyle olan oldu mu dün gece mide ağrısı bulantısı sabahı sabah ettim
Bende dün ayıptır söylemesi lavaboya çıkamadım hatta kayısı kompostosu yaptım bugün de tam tersine ishal olmuşum. Komposto mu etkiledi bilmiyorum tabi.

Kızlar afedersiniz ama ben çok fena ishalim iki gündür resmen su gibi aranızda böyle olan oldu mu dün gece mide ağrısı bulantısı sabahı sabah ettim
Bazen oluyor.Ben magnezyum kullanmaya devam ediyorum o yüzden de ishal oluyorum.Yediğin birşey de dokunmuş olabilir

Bende dün ayıptır söylemesi lavaboya çıkamadım hatta kayısı kompostosu yaptım bugün de tam tersine ishal olmuşum. Komposto mu etkiledi bilmiyorum tabi.
Olabilir canım kayısı etki etmiştir ben eşimle aynı şeyleri yedim dokunsa diyorum ona da dokunur ama dünden beri çok kötüyüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…