2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar normal doğum bekleyenler arkadaşımın doktoru 35. Haftadan sonra hergun ilişki olacak ve geri çekilmeden icine bırakacak demiş... Bu senin doğumunu kolaylaştıracak demiş açık açık yazdım kusura bakmayın ama faydası olur belki sizlere ...
Ve çömelme hareketi yap mutlaka demiş...
He bana sorarsan ilişki olayıni yapiyormusun diye hayır adam çocuğa bişey olur diye yanaşmadı

Off bende demin oldum ilk defa. Canım çok yandı ya bu neydi böyle
Dimi dimi ben bi de yapacağını bilmiyordum. Artık yapalım dedi ben kala kaldım
Canım onu dün akşam denemiştim çok rahat yapabilmiştim. Birazdan evde olcam tekrar denicem belki sabaha karşı girmiştir kanala dimi
Kasmassan acımaz dedi ama elin adamı şeyime parmaklarını sokarken rahat olamadım yani
Sokunca değil de aslında ölçerken acıyo
Aynen sokarken acı olmuyor ama içerde kenarlara dokunurken acıyor

Ayy dene dene eve geçince merak ettim

Bizim de öyle valla. Korkusuna yaklaşamıyo

Sakuraaa canım denedim şimdi tekrar, yapabiliyorum. Ama benim henüz açılmam yok. Belki açılmanın da olması gerekiyordur yapamamak için

benibekleyin ay sen haftalardır nasıl bir psikolojidesin anladım ya.
Benim duygularım çok karıştı kızlar. Heyecan , mutluluk, korku hepsi birbirine girdi. Ağlayasım var gibi. Sanırım içerde olmasına alışmışım , çıkacak olmasını bu kadar ani beklemiyordum erken doğum riskim olmasına rağmen hep gününü beklicek gibi gelmişti. Doktor 1 haftaya doğar diyince dumur oldum. Hiç doğurma modunda değilim çünkü. Yalancı sancılarım bile pek yok çünkü ara ara anlık şeyler yaşadım hep. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin rabbim sıkıntı yaşatmasın kimseye

Öff Bu durumda çok sıkıcı insanın canı istemiyor ki.Benim hormonlar zaten kötüydü Bu hamileligimde iyice kötü oldu.Elimden gelse ayrı yatakta yatacağım o derece

bende onu soracaktım aynı şey değil mi ya çatı muayenesiyle vajinal muayene cahillik zor şey canımmm

Vajinal muayenede sadece oraya uzun bir cihaz sokuyorlar kameralı gibi düşün o kadar. Ama sanırım çatı muayenesinde rahim duvarlarını sağlı sollu parmaklıyorlar

Ben doktor bakacak edecek diye çok cekiniyodum ama sağolsun bacaklarıma çarşaf serdiler sadece elini soktu kafasını hiç indirmedi. Tabi doğumda mecbur bakacak

Aynen mecbur izlicekler o zaman.
Napalım
Tıpta ayıp olmazmış
Benim vajinal ultrasonda da öyle örtü serip bakmadan aleti koymuştu.
Ama yine de utandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…