2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnatçı olmasından korkuyorum çocukluk döneminde inatçı olanla uğraşmak baya zor olur bende sabırlı bir insan sayılmam
hayırla sağlıkla gelsin inşallah da çekeceğiz napalim inadını da nazını da

inatçılık biraz da yükselenle ilgili
ben de oğlağım ve hepsi doğru valla.
hatta bende kemik romatizması var
ama mesela ben hiç mi hiç inat değilim.
hatta şaşırırlar oğlak olduğumu duyunca aaa sen inatlaşmıyorsun ama diye.

ben özelde yapacağım. gittim bilezik bozdurdum sırf bu yüzden olduğum ilçede devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu.
ayrıca kaç kere daha doğurucam ki misler gibi baksınlar bana kafasındayım.
hast hastaneye fark ediyo ben ilkini ozelde yaptim inanin devletten farki yoktu diyebilirim oglumu 10 gun bevek yogun bakimda tuttular benle birlikte ark 3 gun arayla ayni hast dogum yapti onunda bebegini 15 gun yogun bakimda tuttular o yuzden biraz arastirma yapiyorum ikimizinde idrar yolunda enf varmis guya bebekler enf kapmislar tahlillerini devlete goturduj bisey yok dediler meger sirf devletten para almak icin yapiyolarmis

hmmm olabilir ama benim gittiğim hastane gerçekten çok iyi ve güvenilir.
şöyle en basitinden benim şu an 2 cm açılmam var ve evdeyim yatış vermediler.
paragöz olsalar yatış verir günlerce yatırır para koparırlardı.
normal doğum ve sezeryan aynı fiyat.
ebeler hemşireler hep güler yüzlü.

Bende bu cok iyi diye gittim dr um cok iyiydi heleki sanci cekerken baska dr larda ugruyodu masaj yapan psikolojik destek olan vardi ama iste cocugumu alinca 10 gun gormeyince artik guvencim kalmadi o hast

Illaki olacak diye bisey yok tabi Allah saglicakla almayi nasip etsin insallah baska ozele gideyim diyorum ama su pandemi doneminde doguma kadar yanimda kimse olmuyomus koymuyorlarmis bu yuzden dedim ha ozel ha devlet

Benimde cok isime yaradı o sistem tavsiye ederm

Bende bu cok iyi diye gittim dr um cok iyiydi heleki sanci cekerken baska dr larda ugruyodu masaj yapan psikolojik destek olan vardi ama iste cocugumu alinca 10 gun gormeyince artik guvencim kalmadi o hast
çok haklısınız... ben güvendiğim için gidiyorum o hastaneye. eğer bilmeseydim ben de incik cincik eder başka bir hastane bulmaya çalışırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…