2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Dur korkutma milletiBiz önceden doğum yapanlar hiç ses etmiyoruzSana tavsiyem sancıların baya sıklaştığında git.Biliyorum şuan bile dayanmakta zorlaniyorsun.Bol Bol yürüyüş yap.Sanci çekerken pek mümkün olmuyor ama açılman kolaylaşır

yok yok hep diyorduk ya acaba doğuruyor muyuz diye. insan doğururken anlıyor valla kızlar.

Canim benim suyum geldiği gün nst bağladılar sancim 130 çıkmıştı ebe geldi çatı baktı açıklığı 2 cm dedi sancısı var dedi ben sancı çekmiyorum dedim dediğin gibi çok korkunç değildi. ama araçla hastaneye gidene kadar belim ve sırtım koptu 1 saatlik yolu çılgınlar gibi gittik stres ve panikten de olabilir. Bir gece önce öyle bi kasılma yaşadım ki çocuk karnimda son şovunu yaptı resmen eli kolu bacağı her yeri karnından firlicak gibiydi bebis tersti ayakları da vajinaya çok baskı yapıyordu yarın dogurcam dedim içime dogmustu resmen öyle de oldu . Canim sen de inanıyorum kolayca doğuracaksın nazlı kız sadce atraksiyonu seviyor benim oğlan da ertesi gün sezaryan olacaktı bir gece bekleyemedi bizim ki de dediğim dedik olacak herhalde kendi gününü kendi belirledi

Kızlar şimdi kontrolden çıktım. Doktorum çatı muayenesi yaptı. Kafası elime geldi kanala girmiş dedi. 1 haftaya gelir kızımız dedi ben ne sancı ne ağrı bi şey hissetmiyorum öyle aman aman. Tamam sıkıntılarım oluyor ama yoğun değil. Nst de de sancı çıkmıyor. Sessiz sedasız mı geliyor benim cimcime anlamadım ki 2931 gr olmuş. Akşama kadar 3 kg olur dedi doktorum. Ve çatı muayenesi gerçekten hiç hoş değilmiş. Canım yandı baya. Kendimi kasmaktan başım ağrıyor

Off bende demin oldum ilk defa. Canım çok yandı ya bu neydi böyle

Ayy hadi hyrlı olsun.
Kızlar biraz aceleci annesi
Hemen gelmek istiyorlar.
Grupta yazmışlar ya onu Bi dener misin?
Sert yere oturup bir yere yaslanmadan bacak bacak üstüne atabiliyor musun??

Ay çok merak ettim bunu.
Şuana kadar kızların hep tutmuş ve ben ilk defa duyuyorum bunu

Off bende demin oldum ilk defa. Canım çok yandı ya bu neydi böyle
Kızlar ilkin benim de canım çok yanmıştı hatta anlatmıştım eve geldim çamaşırım bayağı kan olmuştu falan ama 2. Muayeneyi oldum çarşamba günü inanın zerre acımadı benimde açılmam 2 cm ama rahimde yumuşamam artmış belki de ondan acımadı bilmiyorum ama ilki kadar asla değildi

Yaaa çok mu acıtıyo
Benim de kaçışım kalmadı salı günü kontrolde çarı yapıcak doktorum.
Geçen hafta yırtmıştım sancılar düzensiz diye
Kasmassan acımaz dedi ama elin adamı şeyime parmaklarını sokarken rahat olamadım yani
Sokunca değil de aslında ölçerken acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…