2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bende 32de calısamaz raporu almıstım doğumdan sonra tekrar bi rapor alacak mıyım
Bana şöyle dedi şirket, 32de bir rapor(calısır ya da calısmaz farketmez). 37 de calısmaz raporu, bir de doğumun oldugu gün doğum olduğuna dair bir rapor. Bu sekilde toplamda 3 tane rapor teslim etmen gerekiyor dediler

Kizlar çalışamaz raporunu almak şart mı? Hastane otomatik ayrılacaksın iz diyor iş yeri çalışamaz raporu getirsen iyi olur diyor... ( 32 de calisir raporu almıştım)
Doktorun analık raporu yazacak onu iş yerine görüneceksiniz çalışır aldın şimdi çalışamaz alip rapora ayrılacaksın

Kızlar tek tek alintiyamadin iyi dilekleriniz ve dualariniz için çok teşekkür ederim allah razı olsun biraz tansiyon problemim var kulaklarımda ugultu kaldı bebek iyi emmesi kuvvetli tabiki sutum hemen gelmedi 250 gr kayıpla çıkıyoruz hastaneden bakalım evde nasıl bi süreç bekliyor bizi

37+3 den selam tekrardan:) bazi sebebplerden yeni üyelik aldım.
Bir kızım var 3 yaşında zoeunlu sezeryan ile.
İlk hamileligimde kese suyum fazlaydi,birde cikolata kistim vardi.Epey zorlu bir hamilelik yasamistim.30 kilo almistim
bunda 12.5 kilo aldim.
Hersey normal.
ssvd çok dusundum ama.riskleri cok fazla.Birde bende kansizlik var o beni korkutuyor.
Bebek kanala inmiş.
ama yinede son ana kadar bekleyeceğim.günü dolsun öyle gelsin kızım.
kasılmalar yalanci sanciları dibine kadar yasiyorum.En heyecanli zamanlar bakalim:)
sanırım yine risk almayip sezeryan olacağim

Senin baya belirtilerin oluyormuş canım. Benim alt kısma 2 gündür sık sık batma olmaya başladı. Anlık. Bu sıkıntıların da hep gece gelmesi nedendir acaba ☺
Normal doğum mu yapacaksınız ben biraz korkuyorum :)
Benim bi aksilik çıkmazsa normal olacak inşallah
Şimdilik normal benim ikinci doğumum olacak ama tabi inşallah herşey yolunda gider... Korkma başa gelen çekiliyor ben nasıl olacağını bildiğim için daha bı stres yapıyorum ama sonra kendimi teselli ediyorum
Benim ilk ne yaşayacağımı bilmiyorım hem cahil cesaretim var hem de ara ara tırsıyorum. Çekilen ağrı sancı kişiden kişiye değişir. Ama ben doğumun yarısında canımın acısında vazgeçtim doğurmuyorum diye terketmeye kalkar mıyım hastaneyi onu merak ediyorum

Agri ve batmalar bende de gece cok kötü oturup kalkamiyorum yani ..
Biz gece yemek falan yedigimiz icin sisiyoz o yuzden oluyo die dusunuyom karin iki katina cikiyo nerdeysr

Agri ve batmalar bende de gece cok kötü oturup kalkamiyorum yani ..
Biz gece yemek falan yedigimiz icin sisiyoz o yuzden oluyo die dusunuyom karin iki katina cikiyo nerdeysr
Olabilir canım ya da bixim minnoşlar hep gece iş başında ☺

Kızlar
benibekleyin doğum yaptı, iyilermiş çok şükür kendine gelince yazacak sayfaya inşallah

Doğurucam diye diye diyee sonunda doğurdu

Sağlıcakla büyütsün inş
Toparlandığı zaman yazar bize detayları

Kızlarrrr
Çember daralıyor
Gün geçmiyor ki gruptan biri daha doğurmasın
Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…