2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doğuran arkadaşlar bir de şu spinal epidural falanla alakalı bilgi verse bize olmaz mııııı. Gün geçtikçe tırsmaya başladım ben niyeysee. Yoksa genel anestezi mi yaptırsak yav
Doğuran arkadaşlarım da sağlıkla hayırla büyütsünler inşallah bebişlerini

Benim daha var doğuma ama 14unde sanci çıktı nstde serum taktılar p.tesi tekrar kontrolüm var inşallah yine sanci çıkmaz ama ağrılarım çok sanki 39 haftalık hamile gibiyim muayene de yaptırmadım p.tesi yine muayene derse direnirim. 1 kez başıma geldi çünkü muayene oldum kanamam geldi 2 gün sonra suyum geldi doğurdum hemde 34 haftalikti kızım bu 3. Hamileliğim ama her doğum gibi her hamilelikte çok farklı...

kızlar beni merak etmişsiniz hepiniz tek tek teşekkür ederim.
valla doğurdum sonunda
itiraf edeyim ifşa pahasına
kızımın adı gerçekten Nazlı 3130 gram 47 cm doğdu. 38+5 te
doğumum biraz zor geçti o yüzden giremedim. nerdeyse 12 saatten fazla sancı çektim. çok fazla dikişim var altta
prenses doğum dedikleri epiduralin doğum anına hiç etkisi yok bilin. sadece öncesinde vücudu rahatlatıyor enerji veriyor. neler neler yaşandı. hepsini anlatacağım size.
ama ikimiz de sağlıklıyız, bir tek bebişin ayakları yan çıktı biraz. ortapediste göstereceğiz.

Hadi canım gözün aydın
Nazlı kızını kucağına aldın sonunda

Hadi gözün aydın canım..çok sevindim

Hayırlı ugurlu olsun kuzusun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahh

Hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütsün insallah sonunda kavuştun kizçene

Gözün aydın, hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…