2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin sen doğurduktan sonra sıra bana gelecek gibi hissediyorum bende niyeyse rüyanın etkisi herhalde

Yok almıyorsun raporun bitiminde çalışır tarihin yani rapor bitiş tarihin neyse iş başı yapıyorsun
Merhaba normal raporlarda öyle. Ama 32. Haft rağorunda rapor bitişi tarihi yazmıyor çünkü dopum tarihi belli değil. Pinterest35 Doğum belgesini eşinizde işyerine göndermesi gerek babalık izni için. Ben doğumdan sonrada kalan izin için yeni rapor alınması gerek diye biliyorum. Tecrübeli anneler bilgi verirse sevinirim. Ya da gittiğimde unutmazsam sorarım.

Gece hormonlar daha aktifmiş o yüzden oluyormuş. Hatta doğumların cogunlukla geceleri başlamasının sebebi de buymuş
Cidden bende yenek yiyiorum. Hemen başlıyor kasık ağrım, ciğerlerime baskı hissediyorum, zor kalkıp oturuyorum ,sol ayapımın üstğne basamıyorum ve uyuyamıyorum .Yemekten önce gayet normalim bie şeyim yok ne oluyorsa yemekten sonra olıyor. Akşamlar çoo ızdıraplı olmaya başladı şimdiden.

Bende aksamlari oyleydim canm sol bacağım kalcam felc olmuş gibiydi aglayacak seviyedeydim agrisindan ama magnezyum aldigimdan beri cok cok daha iyiyim hergun duzenli olarak içiyorum

Oyy oyy nazlı kız
Adıyla gelmiş.
Gelmiş geçmiş olsun kuzum.
İnşallahh bu süreçten sonrası iyileşmeniz birbirinize alışmanız olacak.
Moralini hiç bozma.
Bi sıkıntı çıkmıcaktır inşallah bebişinde.
Dikişler de çok çabuk kaynıyor.
Kendin bile inanamıcaksın.
Sadece olabildiğince kuru tutmaya çalış kendini

Tontik nazlı hoşgelmiş

Nazlı hosgelmis sefa gelmişbizde nasip olursa nazli koymayı düşünüyoruz

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun canım hoşgelmiş nazlı kızmız Allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…