2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben herşeyi son ana bıraktım kızlar depend herkes almıştır sanırım beden nasıl aldınız 62 kgdayim en fazla 1 kg daha alırım m beden mi L beden mi karar veremiyorum alanlar kalıpları nasıl bu külotlarin
Canım 61 küsür kiloyum şuan. Ben L beden aldım açıp baktım ama giyip denemedim. L uygun gibi geldi bana. Ben dar sıkı şeylerden çok bunladım hamilelik boyunca o yüzden bol olsun rahat olsun istedim. Hamile kilodunda bile xl giyiyorum sırf rahat edeyim diye.
Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bebeğini sağlıkla kucağına almışsın şükür doğum şeklinin önemi yok. Sağlıkla da büyür inşallah 🌸🌸🌸

Kızlar iki gündüz ben sersem gibiyim ya. Sürekli yatış halindeyim kalkıp bir şey yapasım yok. Kafam saf gibi. Son ay yorgunluğu mu acaba normal mi. Yoksa hasta falan mı olcam Allah korusun

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun zor bir süreç olmuş ama şükür ikinizde şimdi iyisiniz

Kızlar iki gündüz ben sersem gibiyim ya. Sürekli yatış halindeyim kalkıp bir şey yapasım yok. Kafam saf gibi. Son ay yorgunluğu mu acaba normal mi. Yoksa hasta falan mı olcam Allah korusun
Bende aynıyım canım sabah 5 e kadar uyuyamıyorum.Gündüzde sürekli yatmak istiyorum bence yorgunluk canım bünye ister istemez yorgun düşüyo

Ayyy ben de bu sekildeyim canım ya. Kolum bile kalkmıyor valla aksam yemeği sürüne sürüne yapıyorum hatta

O

Aynen iyi olsunlar da 🤲Çok teşekkür ederim,amin inşallah 💐🤲

Amin canım inşallah 🤲💐

Ben doğum çantama 5 tane koydum. Ne kadar yeterli olur sizce?

Bir de bende Sezeryan olacağım sütün gelmesi için sağma makinası alsam mı? Bazıları da gerek yok ya da Lazım olursa alırım diyordum Şimdi yazılanları okuyunca yine kararsız kaldom🙄ben paketi komple yanıma aldım çünkü çok gidiyor dediler 🤷🏻‍♀️ sağma makinesi lansinoh aldım ama hastaneye götürmeyeceğim Allah'ın izniyle eve dönünce bakarız dedim

Yaa doğuranları gördükce bende doğurmak istiyorum benim bebiş dönmüş ama daha kanala girmemiş 3500kg 50cm olmus 37+3üm suan . İlk bebeğim olucak o kadar cok heycanlı ve meraklıyım ki her gece yüzü gözü nasıl olcak diye hayal ederek uyuyorum .. herşeyi hazır bi o eksik Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🏻🥰
Ne güzel kilosu ya benim bebe zayıf 2800-2900

Valla benim tam da dediğiniz gibi, harita gibi çatlak oldu, yaşım da 26 ilk gebeliğim :) ilk başlarda baya üzülmüştüm karnıma bakmak bile istemedim ama içimde can taşıyorum, genetik olarak çatlamaya müsaitim, bunun için üzülmek nankörlük diye düşündüm. Bir sürü insan bebek sahibi olmak için nelere katlanıyo öyle değil mi🤷 Allah başka dert vermesin, sağlıcakla kavuşalim hepimiz
Ya canım krem ve yağ kullanmana rağmen çatladıysa tabi yapacak bir şey yok. Çocuk doğurmak cok kutsal, layığıyla bakmak ve büyütmek daha da kutsal. Hiç üzülme tabi ki, benim de ergenlikte kalça kısmım hep çatlamıştı o çatlaklar geçmedi. Hepimizin ne defoları var vücudumuzda. Ben de hiç takılmıyorum. Saglikli olalım huzurlu olalım kimseye muhtaç olmayalım bunlar mutluluk için yeter

Ben de.haftada en az 2 gün öyleyim vücut yoruluyor, dinlenmek ve güç toplamak.istiyor

Çok sağol canım yarın mama alacam 3. Gün inşallah gecikmemişimdir sarılık için🤦🏻‍♀️ Hangi mamayı alayım? Sütüm biraz biraz geldi bugün şükür sürekli emzirdim ama yetmiyor tabi.
Ben hipp aldım ama aptamil kullanan da çok var. Sütün emzirdikçe artacak daha çok erken. 5. Gün falan baya artıyor

Yaa doğuranları gördükce bende doğurmak istiyorum benim bebiş dönmüş ama daha kanala girmemiş 3500kg 50cm olmus 37+3üm suan . İlk bebeğim olucak o kadar cok heycanlı ve meraklıyım ki her gece yüzü gözü nasıl olcak diye hayal ederek uyuyorum .. herşeyi hazır bi o eksik Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🏻🥰
Evet cok merak.ediliyor. ben kızımın ilk doğduğu andaki.fotograflarina bakıyorum da saçı ıslak ve dağınık, yüzü ve burnu şiş, elini emiyor hep. Ve ağlıyor tabi ameliyathanede giydirilirken. Ama o hali bile dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor. Sonra yüzündeki şişlikleri inip bir de yenidoğan tulumlarını giydirince pek tatlı bir şey olmuştu bana göre. Annelik içgüdüsü hepimizde var. Ben de çok merak.ediyorum. kime benzeyecek diye. Eşimle tiplerimiz çok farklı çünkü. Aile genetikleri çok farklı.

Kızlar kontrolden çıktım, haftaya çatı muayenesi var😶 bebek 3100 gram dedi, kilo alimi çok yavasladi artık normal herhalde böyle olması. Kanala girme, sancı hiç bişey yok🤷 çatıda belli olur herhalde biseyler
Ya benimde kanala girmedi... Haftaya çatı muayenem var... Sezeryan mi normal mi konusuruz dedi dr

Aynen insan merak ediyor vallahi.Ultrason resmine göre benimkinin burnu biraz büyük gibi😂eşim dio burnu bana hiç benzememiş😂😂

Evet cok merak.ediliyor. ben kızımın ilk doğduğu andaki.fotograflarina bakıyorum da saçı ıslak ve dağınık, yüzü ve burnu şiş, elini emiyor hep. Ve ağlıyor tabi ameliyathanede giydirilirken. Ama o hali bile dünyanın en güzel bebeği gibi geliyor. Sonra yüzündeki şişlikleri inip bir de yenidoğan tulumlarını giydirince pek tatlı bir şey olmuştu bana göre. Annelik içgüdüsü hepimizde var. Ben de çok merak.ediyorum. kime benzeyecek diye. Eşimle tiplerimiz çok farklı çünkü. Aile genetikleri çok farklı.
Coook değişik bi duyguymus içinden bi can cıkcak olması🥰🙏🏻

Back
X