2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen insan merak ediyor vallahi.Ultrason resmine göre benimkinin burnu biraz büyük gibi😂eşim dio burnu bana hiç benzememiş😂😂
Bnimki de aynı eşim ya. Koca burun şişko yanaklar bal dudaklar😍🤩🥰
Zaten eşime bir tek fiziksel özellikleri benzesin,huyu suyu zekası vb bana benzesin diyordum.🤪😇😁 Öyle de olur inşallah🤲😁

Ya canım krem ve yağ kullanmana rağmen çatladıysa tabi yapacak bir şey yok. Çocuk doğurmak cok kutsal, layığıyla bakmak ve büyütmek daha da kutsal. Hiç üzülme tabi ki, benim de ergenlikte kalça kısmım hep çatlamıştı o çatlaklar geçmedi. Hepimizin ne defoları var vücudumuzda. Ben de hiç takılmıyorum. Saglikli olalım huzurlu olalım kimseye muhtaç olmayalım bunlar mutluluk için yeter
Hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü kullandım canım, su tüketimine de çok dikkat ediyorum hep ama çatladım işte🤷 napalim canımız sağolsun
Ya benimde kanala girmedi... Haftaya çatı muayenem var... Sezeryan mi normal mi konusuruz dedi dr
Ya benim de doktorum bugün normal mi düşünüyosun doğumu dedi. Herhangi bir engel yoksa evet normal istiyorum dedim. O zaman haftaya çatı muayenesi yapalım dedi, sanırım çatıda durum netleşir yavaştan. Gebeliğin başından beri çatı ağrısı denen ağrıyı çekiyorum, bakalım dar mi yoksa açılmış mı :)

kızlar ağrım var ama öyle sancı gibi değil sürekli devam ediyor karın ağrısı gibi bi giriyor geçmiyor yalancı sancılar nasıl oluyor neden kaynaklı olabilir bebek hareketli gayet 37. haftaya girdim normal midir bu ağrı

aa manifesto iyi hatırlattın ben bunu unutmustum : ) önemli bir bilgi. teşekkürrler
M manifestoo cok güzel anltmisin yalniz benim kafam surda karisiyor bebek tek meme den emdigi zaman tamamen bosaltinca yagli kismini doyuyotdur muhtemelen doymasa bile diger memeyi tamamen bosaltamassa mastit olmuyor mu? Sagmak mi lazim o geri kalan sütü ozmn oda hic oluyordur cünkü bidahaki beslenme saatinde diger meme dolmus olur yine ... 15 dk bi meme 15 dk bi meme denilincede yagli kismi kaliyor ...

birde ilk dogduklarinda okadar emmiyorlar bile ceviz kadar oluyormus mideleri

bu yüzden emzirme hakkinda kafam cok karisik😅😅

Merhaba Arkadaşlar böyle bir şey aldım aktardan. Bilen duyan var mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 79
Ben herşeyi son ana bıraktım kızlar depend herkes almıştır sanırım beden nasıl aldınız 62 kgdayim en fazla 1 kg daha alırım m beden mi L beden mi karar veremiyorum alanlar kalıpları nasıl bu külotlarin
Bence L beden alin ben sezaryan oldum karnım inmemişti m rahatsız edebilir gerçekten depend tavsiye ederim o kadar rahat oldu ki

Bende aynıyım canım sabah 5 e kadar uyuyamıyorum.Gündüzde sürekli yatmak istiyorum bence yorgunluk canım bünye ister istemez yorgun düşüyo

Ayyy ben de bu sekildeyim canım ya. Kolum bile kalkmıyor valla aksam yemeği sürüne sürüne yapıyorum hatta

Ben de.haftada en az 2 gün öyleyim vücut yoruluyor, dinlenmek ve güç toplamak.istiyor

Hepimizde olduğuna göre normal o zaman🤦‍♀️ ay ne fena ya ilk aylara döndüm resmen. Kafamda yapılacak işler dönüp duruyo ama kendimi kaldırıp yapamıyorum valla. Gerçi çoğu işim bitti ufak birkaç işim kaldı onları da bitirseydim rahatlıcaktım.

Bence L beden alin ben sezaryan oldum karnım inmemişti m rahatsız edebilir gerçekten depend tavsiye ederim o kadar rahat oldu ki
Benim 3. Doğumum nasipse buda normal olacak karnım şimdi bile çok aşırı büyük değil ama yorumlarda 2 beden arasında çok fark olmadığı yazıyor L alayım ozaman rahat olsun

M manifestoo cok güzel anltmisin yalniz benim kafam surda karisiyor bebek tek meme den emdigi zaman tamamen bosaltinca yagli kismini doyuyotdur muhtemelen doymasa bile diger memeyi tamamen bosaltamassa mastit olmuyor mu? Sagmak mi lazim o geri kalan sütü ozmn oda hic oluyordur cünkü bidahaki beslenme saatinde diger meme dolmus olur yine ... 15 dk bi meme 15 dk bi meme denilincede yagli kismi kaliyor ...

birde ilk dogduklarinda okadar emmiyorlar bile ceviz kadar oluyormus mideleri

bu yüzden emzirme hakkinda kafam cok karisik😅😅
Ben sağdıklarımı buzlukta saklamayı planlıyorum. Daha sonra mamasına vs katarım diye düşündüm 🙄

Eklentiler

• C3EBA580-B6B8-41FA-9A3F-69457C106D78.webp
    C3EBA580-B6B8-41FA-9A3F-69457C106D78.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 62
Back
X