2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Harika yaa. Sonunda aksilik olsada kavuştunuz şükür. Sağlıkla büyüt minnoşu

Doğal boya ile mi boyadiniz bende niyetleniyorum cesaret edemiyorum
Evet, eczaneden aldığım bir boyayla boyadım. Italyan yapımıydi hatta. Yaşım 31 fakat saçlarımda çok beyazım var.. Doktoruma danıştım. 13. Haftadan sorun olmaz demişti. 2 kez boyadim. Şimdi doğum öncesi yine boyarım muhtemelen. İsim isterseniz özelden yazarım..

Şuan hastanedeyim dua edin❤

Bende henüz araştırmadım canım zararı var mı bilmiyorum almadım da bu tarz bi şey duruma göre ihtiyaç olursa araştırır gerekirse alırım diye düşündüm

Bol bol yürüyüş yap.
Hurma ye
İnişkak suresini dinle
Plates topunda egzersiz yap.
Yerleri çömelerek sil
Bunlar açılmayı sağlıyormuş

Çok güzel anlattmissinduş olayını bende duymuştum... Normal doğum olursa sıcak suyun altına gireyim o zaman... Sadece vücuduna tuttun suyu değil mi?

Tüm vücuduma evet.
Özellikle Bel bölgeme.
En çok ağrı doğum sancısı oradan giriyor.

İnşallahh deneyim olmuş bak sana.
Ikınma hissin gelince derin bir nefes al ve tüm gücünle kabızmışsın da kakanı itiyormuşsun gibi ıkın. Doğum anında 30 saniyelik sancı süresinde 3 kere ıkındırdı beni doktor da ebem de. 10ar saniye boyunca tek nefesle ıkındım yani.

Yazarsan çok sevinirim benim de beyazım var maalesef

Nasıl güzel anlatmışsın yaa maşallah maşallah ayağa bak tam ısırmalık darısı bizlere olsun inşallah

Masallah darisi bizlere inshallah sicak dus galiba baya gevsetiyor ve kesi olmasini önlüyor galiba gecrektende ....

Sadece dogum zamaninda mi ikindim canm bide sancin olduğu zaman napiyodun

Benimki de makat gelisti ama suyum patlayınca doğum başladı bir gece önce çok kasılmam vardı çocuk fırlayacak karnımdan diyordum ertesi gün suyum geldi hastaneye gidince direk nst bağlandı ağrı 100un üstü çıkıyordu hep ama ben ağrı hissetmedim bel ağrısı dışında

Benim de ayaklarım o kadar şişmişti ki sezaryandan sonra 7.günde tamamen indi biraz yürüyüş evin içinde çok iyi geldi bugün 9.gün 7 kg gitmiş benden sabah tartıldım inanamadım çok çabuk gitti karnım da çok az ödem kaldı sizin de çabuk geçer hiç endişelenmeyin

Ben de aynı sekildeyim canım . Regliden önce bacak ağrım , akıntm olurdu . İki gündür aynı şekilde hissediyorum , yorgun hissediyorum ben de
Bir şeyler yapıyor musun gelmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…