2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah maşallah aman iyi olsun , iyi olun toparlamış artık annesi dediğin gibi ayını bitirince de tamamen geçer inşallah yok ben daha doğurmadım. Kanala girmiş 1 cm açıklığım var ama 1 haftadır bu şekilde. Kıpırtı yok içerde rahatı iyi sanırım bizim kızın

Ya dursun durabildiği kadar kuzum ya dışarda daha zor, ben kaşındım doğum yaptğm gün baya temizlik yaptım yerlere çömele çömele banyo sildim falan, resmen doğurmak istedim sanırım çok mide bulantım oluyordu benim makat geliş olduğu ve saçlandığı için maalesef. Ama hastaneye giderken de pişman oldum daha 36 haftalık ya gelişemediyse vs diye baya vicdan yaptım. Bir de doktor nstde taşikardisi var dedi daha panikledim ama o suyu azaldığındandı, bir de ameliyatta; daha çok küçük küvöze girebilir hazırlıklı ol dedi, bir de o da yetmedi suyun enfeksiyondan gelmiş olabilir inşallah bebeğe geçmemiştir dedi, ay dedi de dedi ama ben duamı ettim bol bol, çok şükür küvözsüz, sorunsuz aldım yavrumu kucağıma inşallah sen de zamanında hayırlısıyla alırsın kucağına evladını

Benimde iki gündür çok kasılma var... Bugun adım atamayacak kadar güçlü oldu ve nefesimi kesti... O şekilde mi olmuştu sizinde?

Gebelik takviminde 1 gün kaldı yazıyorbebiş maşallah tam gününü tamamladı kuzum

Benimde iki gündür çok kasılma var... Bugun adım atamayacak kadar güçlü oldu ve nefesimi kesti... O şekilde mi olmuştu sizinde?
Aksam bende oyleydim kiz bacagimi kaldiramiyodum bu agrilar olunca biran once gelsin diyom artk ya ama dogum ani geliyo artk aklima vazgceiyorum hazir degilim daha ya

archimom Dualarımız seninle Sağlıkla sıhhatle al gel 2021 in ilk bebeğini inşallah

Günaydın.Güzel bir doğum diliyorum.Bu yaşadıkların gayet normal.Saglicakla kavuşursun inşallah bebeğine.Bu zamana kadar süreci çok iyi yönettin.Birqz toparlayinca güzel haberlerini bekliyoruz

Burda tecrübelerinle o kadar çok insanı aydınlattın ki herkes adına ben sana çok çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla almışsındır kucağına oğlunu. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hadi hayırlısı ile kucağına al inşallah..haberini bekliyoruz..

archimom Sen çok güçlü bir kadınsın. İnşallah sapasağlam çıkmışsınızdır ameliyattan. Bizleri de bilgilendir kendini toparlayınca.

archimom sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğin geçmiş olsun şimdiden

Canım muhtemelen doğumun gerçekleşmiştir. Hayırli olsun sana. Bebegin ve sen nasılsınız? Kendini iyi hissettiğinde, cevabını bekleyeceğim..

archimom saglikla gelsin bebisin bol bol dinlenin hasret giderin

archimom doğumun olmuştur , inşallah iyisinizdir

archimom napti acaba...

archimom canım seninde guzel haberlerini bekliyoruz

archimom acep ne yaptı meraklardayım. İnş güzel geçmiştir her şey

Onun bütündü doğumu haklısın 1 ocak olacaktı inşalla herşey yolundadir
Kızlar herkese iyi geceler...Ben oğlum Deniz i sağ salim dünyaya getirdim 1 Ocak saat 20:40 gibi.....37+2 ve 2950 gr dunyaya geldi.Odaya çıktık şimdilik herşey yolunda görünüyor.Az az emiyor.Ben biraz zorlandım ameliyatta ve ameliyat sonrasında.Hastanedeki yogunluk sebebiyle ameliyata 20.00 civarında girebildim,çok aç ve susuz kaldım.Bende nabız, tansiyon seker düşüklüğü gibi sorunlar oldu vb vb. Bir de tüp bağlama ve kesi düzeltme (2 sezeryan kesisi alınıp tek kesiye dönüştürüldü) ameliyatım 3 saate yakın sürdü.Ama iyiyiz nihayetinde.Agrilarim var tabi dogal olarak ama odamizda ve oglumla birlikteyiz.Bundan ötesi yok....Guzel dilekleriniz,desteğiniz merak edip sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Doğum yapacak olanlar sağlıkla kavuşsunlar,yapmış olanlar sağlıkla büyütsünler.Sag olun iyi ki varsınız

Geçmiş olsun , hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah

Ay allh razi olsun cidden cok faydali oldu... kafam cok karisisiyordu heryerde baska baska seyler yaziyor hangisini nasil uyguluycam diye kafam allak bullak oluyordu . Umarim hic zorluk cekmeden emzirebilebiliriu hepimizde

Yani bir memeyi emdi ve doydu,diğer meme dolu kalmasın onu da sağarak boşaltmak gerekiyor mu diyorsunuz?
Diğer emmediği memeyi sağmadan bıraksak bebek bi sonraki emmesinde o dolu memeyi emse olmaz mı?

İyi olmanıza çok sevindim canım benim tekrar Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın

Gebelik takviminde 1 gün kaldı yazıyorbebiş maşallah tam gününü tamamladı kuzum
Tamamladı şükür daha beklesem 42yi bekler gibi cadım
Burada kilo da ölçmediler hiç son kontrollerde 1 ay önce 2850 idi bakalım kaç doğacak
Hadi gözün aydın olsun canım Deniz beyle bol bol kucaklaşma zamanı şimdi umarım sende hızla toparlanırsın

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok çok geçmiş olsun sana canım umarım en kısa zamanda toparlanırsın bebişinde hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin inşallah

Çok şükür canım gözün aydın.Rabbim hayırlı evlat etsin sağlıklı huzurlu upuzun bir ömrü olsun inşallah

Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…