2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bunun üzerine sende doguruyormusun birde

sorma okadar ilac aldim ki gelmesin diye simdi de gelmek bilmiyor
Dediğin çıktı ya kız
Kizlar nisan nasil bisi tam olarak ? Yesilimsi bi akintim oldu kremsi gibi ama .. engeksiyon olamaz doktorum kontrol etmisti ve belirti de yok hic .
Sümüksü bi kıvammış yeşilmsi olabiliyormuş

Aynı şekilde tam beni anlatmışsın. Bacaklarım uyusuyor benim de kasık ağrısından. Gündüz gayet iyiyim yürüyüş ev işi her şey yapabiliyorum. Doktor geceleri hormonlar yükseldiği için öyle oluyor, genelde doğumlar da gece başlar demişti. Allah sabır versin diyelim yapacak baska bir şey yok ama çok zor

Suda azalma varmış sanırım. Akıntı miktarımk sordu. Oluyor dedim. Ölçtü işte su miktarını vs. Artık suyun azalmış doğum başlayacağı zamanki seviyesine gelmiş gibi bir şey dedi

Ben cok anlam veremedim. Ama doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği herhalde Yani daha 2 hafta var 40ı doldurmana, bilmiyorum ki ciddi bir şey gördü de panik yapma diye mi söylemedi

Aramızda 10 gün var neredeyse biz hala bekliyoruz
Ever senin günün tamamlanmış maşallah valla ben de şaşkınım o ladar beklemiyordum ki bir şey
Soramadım da. Tek sorduğum erken değil mi gelişimi tamamlandı mı oldu. Onda da sıkıntı yok dedi işte

Ben cok anlam veremedim. Ama doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği herhalde Yani daha 2 hafta var 40ı doldurmana, bilmiyorum ki ciddi bir şey gördü de panik yapma diye mi söylemedi
Anlam olarak ben de anlamlandıramadım görmedim çünkü burdan da hiç öyle olan görmedim. Endişeli değildi rahat bir kadın zaten konuşmalsrı hastayı da rahatlıyor ama suyu için baya baktı sanırım o sebeple böyle bir karar verdi zamanı gelmiş doğurtcam ben seni dedi.

Ben olsam o doktora güvenmezdim.Hiçbir geçerli sebep yokken planlı normal doğum mu olur?38 ila 42.haftalar arası bebekler için normal doğum zamanıdır.Sizi korkutmak istemem ancak genelde planlı suni sancının sonu sezaryene dönüyor.Ayrica her bebek gelmesi gereken zamanı biliyor.38.haftada henüz doğuma hazır olmayan bebeği zorunlu bir durum olmadıkça zorla doğurtmak vicdansizliktir.Ben gerçekten bu doktorları artık anlamıyorum ve birçok yazılan şeyi okudukça kızıyor ve sinirleniyorum

GonulSenligim canım bence Dr konuş gününü bekle daha erken bence hiç bir belirti de yokmuş suni sancı almanı tavsiye etmem çünkü normal kendi çekiceğin sancının iki katı daha sancılı daha kötü bide açılmanda hiç yoksa uzun saatler sancı yiyeceksin zamanında var yinede sen bilirsin

Suda azalma varmış sanırım. Akıntı miktarımk sordu. Oluyor dedim. Ölçtü işte su miktarını vs. Artık suyun azalmış doğum başlayacağı zamanki seviyesine gelmiş gibi bir şey dedi
Cnm başka doktora da görün suni sancı insanı öldürüyor

Bende aynıyım canım.Bide bende hamileliğin son 2 ayından beri uykuda tükürüğümden tıkanıyorum.Her gece mutlaka oluyo tam uykuya daldım diorum bi kalkıyorum nefes nefese eşim dio artık doğursan ben çok korkuyorum böyle tıkanınca sen dio

Cnm başka doktora da görün suni sancı insanı öldürüyor
Kızlar yazdıklarınızdan sonra iyice kafam karıştı. Zaten bi tedirgindim iyice gerildim ya. Doktorumla bi arayıp görüşeceğiz.

Yastığını yükselt istersen canım belki ondandır

aaa bir tek bana oluyor sanıyordum valla. boğazım kuruyordu tükürüğüm nefes boruma kaçıp duruyordu.
doğumla birlikte her şey bitiyoooor
yüzüstü yatmaya başladım ben. hatta ilk yattığımda gülme krizine girdim ohhhh be diye diye

Kızlar yazdıklarınızdan sonra iyice kafam karıştı. Zaten bi tedirgindim iyice gerildim ya. Doktorumla bi arayıp görüşeceğiz.
Cnm başkasiylada görüş hiç birşey yok hadi gel doğur sen daha önce suni sancı aldinmi ? Alsan eminim istemezsin her zaman başka görüş iyidir ben olsam guvensemde tek doktorla yetinmem senin için söylüyoruz kuzum kafamıza pek yatmadı

bez muhabbeti olmuş kızlar. bize biri soffie getirmişti hediye -kafasına göre almış-
a101 in markası hem de iki paket. hadi bitirelim dedik ama sürekli sızdırıyor. ben hiç memnun kalmadım bitince hemen sleepye döneceğim.
sleepy den efsane memnun kaldım çünkü.

Aramızda dört gün varmis bende bu hafta doğum yapmazsam gidicem karnım minnacık oldu birden korkuyorum ben olsam başkasına da görünür hem fikirlerse sonra derdim tamam kuzum

Sleepy fiyatı ne cnm bende bugün yarın bez aldircam hangisini alayım karar veremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…