- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.121
Dediğin çıktı ya kızBunun üzerine sende doguruyormusun birde
sorma okadar ilac aldim ki gelmesin diye simdi de gelmek bilmiyor
Sümüksü bi kıvammış yeşilmsi olabiliyormuşKizlar nisan nasil bisi tam olarak ? Yesilimsi bi akintim oldu kremsi gibi ama .. engeksiyon olamaz doktorum kontrol etmisti ve belirti de yok hic .
Aynı şekilde tam beni anlatmışsın. Bacaklarım uyusuyor benim de kasık ağrısından. Gündüz gayet iyiyim yürüyüş ev işi her şey yapabiliyorum. Doktor geceleri hormonlar yükseldiği için öyle oluyor, genelde doğumlar da gece başlar demişti. Allah sabır versin diyelim yapacak baska bir şey yok ama çok zorMalesef bende öyleyim canm bide benm kaburgalarim batiyo ayagim uyusuyo deli oluyorum yatakta gunduz hicbisey bende de yok hatta yuruyuse gidiyorum ben iki gundur yürüyüşten dondukten sonra da bisey yok ama ne oluyorsa aksam yemeginden sonra oluyo ben pert kalkamiyorum popom aciyo hareket edemiyorum kasiklarim cok fena oluyo
Suda azalma varmış sanırım. Akıntı miktarımk sordu. Oluyor dedim. Ölçtü işte su miktarını vs. Artık suyun azalmış doğum başlayacağı zamanki seviyesine gelmiş gibi bir şey dediÇok erken tabi ki 40 bitmeden neden böyle birşey dedi ki doktor çok şaşırdım
Benim 40+0 doktorum pazartesi tekrar kontrole çağırdı... bekliyoruz yani, geleceği zamanı vardır bir sıkıntın yoksa suyun iyiyse erken bence.
Suni sancı da kolay bişey değil normal sancidan daha fazla ağrı hissettiriyor kilosu da normal bence beklemende fayda var ama doktor neden öyle dedi şaşırdım
Ben cok anlam veremedim. Ama doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği herhaldeKızlar ben yarın doğuruyorum. Planlı normal doğumbugün kontrolüm vardı. Doktor plesanta suyun doğuma hazır vs dedi bişiler anlattı. Ben şoktan unuttum. Yatışım yapılcak suni sancı serumu takılacakmış. Nst de sancı çıkmadı ama doktor muayene esnasında sancın var şuan nerde hissediyosun dedi, hissetmiyorum dedim. Çocuk 2 haftadır kanalda ama açılmam hala 1-2 cm. İlerlememiş. Ortada daha nişan yok su gelmesi yok. Bu şekilde normal doğuma girmek de bi tuhafıma gitti ama doktoruma güvendiğim için çok sorgulamadım. Ama şoktayım tabi şuan 38+2 yim. Erken değil dimi kızlar. Doktor gelişimini tamamladı artık içerde kalmasını gerektiren bir durum yok dedi. Kilosu 3346 gr şuan
Fark ediyo kiz benmki bisey anlamiyo su an oyuncak bebek olarak görür onuKorkunun ecele faydası yokküçük büyük farkeder mi bilmiyorum her türlü kıskançlık oluyo
Ever senin günün tamamlanmış maşallahAramızda 10 gün var neredeyse biz hala bekliyoruz
Anlam olarak ben de anlamlandıramadım görmedim çünkü burdan da hiç öyle olan görmedim. Endişeli değildi rahat bir kadın zaten konuşmalsrı hastayı da rahatlıyor ama suyu için baya baktı sanırım o sebeple böyle bir karar verdiBen cok anlam veremedim. Ama doktoruna güveniyorsan vardır bir bildiği herhaldeYani daha 2 hafta var 40ı doldurmana, bilmiyorum ki ciddi bir şey gördü de panik yapma diye mi söylemedi
Ben olsam o doktora güvenmezdim.Hiçbir geçerli sebep yokken planlı normal doğum mu olur?38 ila 42.haftalar arası bebekler için normal doğum zamanıdır.Sizi korkutmak istemem ancak genelde planlı suni sancının sonu sezaryene dönüyor.Ayrica her bebek gelmesi gereken zamanı biliyor.38.haftada henüz doğuma hazır olmayan bebeği zorunlu bir durum olmadıkça zorla doğurtmak vicdansizliktir.Ben gerçekten bu doktorları artık anlamıyorum ve birçok yazılan şeyi okudukça kızıyor ve sinirleniyorumKızlar ben yarın doğuruyorum. Planlı normal doğumbugün kontrolüm vardı. Doktor plesanta suyun doğuma hazır vs dedi bişiler anlattı. Ben şoktan unuttum. Yatışım yapılcak suni sancı serumu takılacakmış. Nst de sancı çıkmadı ama doktor muayene esnasında sancın var şuan nerde hissediyosun dedi, hissetmiyorum dedim. Çocuk 2 haftadır kanalda ama açılmam hala 1-2 cm. İlerlememiş. Ortada daha nişan yok su gelmesi yok. Bu şekilde normal doğuma girmek de bi tuhafıma gitti ama doktoruma güvendiğim için çok sorgulamadım. Ama şoktayım tabi şuan 38+2 yim. Erken değil dimi kızlar. Doktor gelişimini tamamladı artık içerde kalmasını gerektiren bir durum yok dedi. Kilosu 3346 gr şuan
Cnm benimde bugün iyice küçücük oldu bizde biraz korkmaya başladık eşimle küçük bir kavun gibi oldu resmen inşallah bir sıkıntı yokturKızlar karnım baya aşağıda bide küçülmüş sizinkidemi böyle acaba
Karabaş otu İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri üstüne tanımam diyoKızlar Gogus uçlarım hep yara oldu ya bebegi emzirirken ağlıcak gibi oluyorum resmen canm cok yaniyo . Ne yapsam gecer bilgisi olan var mı ?
Cnm başka doktora da görün suni sancı insanı öldürüyorSuda azalma varmış sanırım. Akıntı miktarımk sordu. Oluyor dedim. Ölçtü işte su miktarını vs. Artık suyun azalmış doğum başlayacağı zamanki seviyesine gelmiş gibi bir şey dedi
Bende aynıyım canım.Bide bende hamileliğin son 2 ayından beri uykuda tükürüğümden tıkanıyorum.Her gece mutlaka oluyo tam uykuya daldım diorum bi kalkıyorum nefes nefese eşim dio artık doğursan ben çok korkuyorum böyle tıkanınca sen dioGünaydın kızlar. Yine sıfır uyku ile sabahı ettikgeceleri her ne oluyorsa ağrıdan, bebeğin hareketlerinden uyumam mümkün değil. Hele dün gece berbattı, bebek resmen ayaklarını kaburgalarıma dayayıp kendini aşağı doğru itiyor. O kadar yoğun bir baskı ve kasık ağrısı yaşıyorum ki anlatamam. O baskıyla 5 dk da bir çişe gitmem gerekiyor bir de bu böyle gece 1den yaklaşık saat 7ye kadar sürdü. Sonra sızmışım, 1-2 saat uyuyup uyandım her şey süt liman. Gündüz olunca hiç bi ağrım olmuyor bebek cok hareket bile etmiyor. Ne oluyorsa geceleri benzer şeyler yaşayan var mı? Ağrıya katlanıyorum ama özellikle uyuyamamak çıldırtıyor beni bütün gün kendime gelemiyorum
Ben olsam o doktora güvenmezdim.Hiçbir geçerli sebep yokken planlı normal doğum mu olur?38 ila 42.haftalar arası bebekler için normal doğum zamanıdır.Sizi korkutmak istemem ancak genelde planlı suni sancının sonu sezaryene dönüyor.Ayrica her bebek gelmesi gereken zamanı biliyor.38.haftada henüz doğuma hazır olmayan bebeği zorunlu bir durum olmadıkça zorla doğurtmak vicdansizliktir.Ben gerçekten bu doktorları artık anlamıyorum ve birçok yazılan şeyi okudukça kızıyor ve sinirleniyorum
GonulSenligim canım bence Dr konuş gününü bekle daha erken bence hiç bir belirti de yokmuş suni sancı almanı tavsiye etmem çünkü normal kendi çekiceğin sancının iki katı daha sancılı daha kötü bide açılmanda hiç yoksa uzun saatler sancı yiyeceksin zamanında var yinede sen bilirsin
Kızlar yazdıklarınızdan sonra iyice kafam karıştı. Zaten bi tedirgindim iyice gerildim ya. Doktorumla bi arayıp görüşeceğiz.Cnm başka doktora da görün suni sancı insanı öldürüyor
Yastığını yükselt istersen canım belki ondandırBende aynıyım canım.Bide bende hamileliğin son 2 ayından beri uykuda tükürüğümden tıkanıyorum.Her gece mutlaka oluyo tam uykuya daldım diorum bi kalkıyorum nefes nefese eşim dio artık doğursan ben çok korkuyorum böyle tıkanınca sen dio
aaa bir tek bana oluyor sanıyordum valla. boğazım kuruyordu tükürüğüm nefes boruma kaçıp duruyordu.Bende aynıyım canım.Bide bende hamileliğin son 2 ayından beri uykuda tükürüğümden tıkanıyorum.Her gece mutlaka oluyo tam uykuya daldım diorum bi kalkıyorum nefes nefese eşim dio artık doğursan ben çok korkuyorum böyle tıkanınca sen dio
Cnm başkasiylada görüş hiç birşey yok hadi gel doğur sen daha önce suni sancı aldinmi ? Alsan eminim istemezsin her zaman başka görüş iyidir ben olsam guvensemde tek doktorla yetinmem senin için söylüyoruz kuzum kafamıza pek yatmadıKızlar yazdıklarınızdan sonra iyice kafam karıştı. Zaten bi tedirgindim iyice gerildim ya. Doktorumla bi arayıp görüşeceğiz.
Aramızda dört gün varmis bende bu hafta doğum yapmazsam gidicem karnım minnacık oldu birden korkuyorumKızlar yazdıklarınızdan sonra iyice kafam karıştı. Zaten bi tedirgindim iyice gerildim ya. Doktorumla bi arayıp görüşeceğiz.
Sleepy fiyatı ne cnm bende bugün yarın bez aldircam hangisini alayım karar veremedikbez muhabbeti olmuş kızlar. bize biri soffie getirmişti hediye -kafasına göre almış-
a101 in markası hem de iki paket. hadi bitirelim dedik ama sürekli sızdırıyor. ben hiç memnun kalmadım bitince hemen sleepye döneceğim.
sleepy den efsane memnun kaldım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?