2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aman allah korusun. Benim de burun etlerim şişti tamamen tıkalı ağızdan nefes alıyorum hele yatınca tamamen gidiyo burun. Allah yardımcımız olsun son zamanlar cook zormuşşş

Aramızda dört gün varmis bende bu hafta doğum yapmazsam gidicem karnım minnacık oldu birden korkuyorum ben olsam başkasına da görünür hem fikirlerse sonra derdim tamam kuzum

Doktorumu aradık az önce. Neden böyle bir karar aldığını bir sorun olup olmadığını sorduk. Doktor suyumun iyice azaldığını ve bundan sonrası için bebeğin içerde kalmasının faydadan çok zarar görmesine sebep olacağını söyledi. Erteleme durumu yok mu en azından haftaya kadar vs dedik. Bebek riske girer dedi. Dediğim gibi kızlar çok anlam veremesek de baştan doktoruma güveniyorum çok sevilen bir doktor. Ve benim daha evvelki doktorum normal doğum olmaz sezeryan derken bu kadın sezeryanı ağzına bile almadı bugüne kadar. Daha evvelki haftalarda da suyumun azaldığı olmuştu ama hep tavsiyelerde bulunmuştu. Bu sefer riskli seviyeye inmiş.
Suni sancı daha önce almadım ama hep okudum evet çok kötüymüş ama olması gereken de buysa doğum hikayem ne olur bilmem ama rabbim yardımcımız olsun. İnşallah güzel şeyler yazarım buraya her şeye rağmen

Canım doktoruna güven sen takma kafana.Rabbim bi avazda kıcağına versin beneğini inşallah dualarımız seninle

yaaa benim bebede pamukçuk oldu galiba ağzının içi bembeyaz sürekli dilini çıkarıp rahatsız olmaya başladı.

strese girip bebeğini de etkileme canım benim.
suni sancıya kötü diyorlar evet ama kendi sancısını da saatlerce günlerce çekenler var o daha kötü bence. suniyle açılma çabuk oluyormuş.

Canım doktoruna güven sen takma kafana.Rabbim bi avazda kıcağına versin beneğini inşallah dualarımız seninle
Şimdi internetten de baktım banu çiftçi vs okudum. Bebeğin suyu azaldığında risk durumu değerlendirilip eğer doğum tarihiniz yakınsa doktor doğumu başlatma kararı alabilir diyor. Benim doktor da bunu yaptı sanırım. Panik yapmayayım diye sanırım, bana sadece suyun azalmış artık doğurtalım dedi o esnada. Telefonda sebebini sorunca risk durumunu anlattı eşim konuştu zaten, hatta doktora eşim paniklemesin diye soramadım ama bu kararı alma sebebiniz nedir sıkıntı mı var diye sordu. Doktor da eşime telefonda anlattı neden bu kararı aldığını.

strese girip bebeğini de etkileme canım benim.
suni sancıya kötü diyorlar evet ama kendi sancısını da saatlerce günlerce çekenler var o daha kötü bence. suniyle açılma çabuk oluyormuş.
Öyle yapıcam canım şu saatten sonra kafama takmak ancak yoracak beni bebeğimi. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de dünyaya
Benimde ayak bileklerim davul gibi oldu kızlar.Eşim sabah işe giderken dio eyvah geliyo dio sinyal veriyo bak .Dedim sus daha değil bi uykumu alayım öncee
Ben de ödemlendim yaa sabah giydiğim ayakkabım sıktı ordan anladım. Zaten ellerimde de hissediyordum

Kötü düşünme, hayırlısı olsun hakkınızda. Yarın güzel haberlerinizi bekliyor olacağız

Hakkında hayırlısı olsun canım

Ben netteki yorumlara bakaraktan Prima premium care aldım 1numara pahalı ama eğer memnun kalırsam devam edicem pişik olmasını istemem bebeğin
Benim arkadaşım bebeğine biçok bez denedi bi tek bundan memnun kaldığını söyledi. Diğerleri hep sızdırma yapmış hatta belinden bile taşma yaptı hep dedi başka bezler için. O sebeple ben de bundan aldım ilk bez olarak. Bir de tercih sebebim üstünde çizgi olması. Bez doluluk belirtisi veriyor ,cahiliz dedim
Kötü düşünme, hayırlısı olsun hakkınızda. Yarın güzel haberlerinizi bekliyor olacağız

Hakkında hayırlısı olsun canım
Amin kızlar sağolun haber ederim inşallah

Bebeğim sarılıktan fototerapi gördü değeri 7ye düşmüştü bir hafta önce simdi yine 12 ye çıkmış rh uyumsuzluğu var bizde böyle bir durumla karşılaşan var mi sürekli besliyorum ama nasıl inatçı bir sarılıksa düşmüyor değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…