- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.161
Canm temizlemen gerek sonra yara oluyo bebek emmek istemiyo dogal olarak aciyodur simdi ben karbonatli su ile geriliyordumyaaa benim bebede pamukçuk oldu galiba ağzının içi bembeyaz sürekli dilini çıkarıp rahatsız olmaya başladı.
TM cnm teşekkürler güle güle kullanın inşallahCanm ben trendyoldan aldim 1 ve 2 arasında pek fark olmadigi icin 2 numara aldim 210 tanr icinde 105 liraydi
Evet pişik sıkıntı gerçekten narinler zatenBen netteki yorumlara bakaraktan Prima premium care aldım 1numara pahalı ama eğer memnun kalırsam devam edicem pişik olmasını istemem bebeğin
Canım Allah şifa versin biran evvel toparlar inşallahBebeğim sarılıktan fototerapi gördü değeri 7ye düşmüştü bir hafta önce simdi yine 12 ye çıkmış rh uyumsuzluğu var bizde böyle bir durumla karşılaşan var mi sürekli besliyorum ama nasıl inatçı bir sarılıksa düşmüyor değer
O zaman yap kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah su çok önemli tabiki mecbur o zamanDoktorumu aradık az önce. Neden böyle bir karar aldığını bir sorun olup olmadığını sorduk. Doktor suyumun iyice azaldığını ve bundan sonrası için bebeğin içerde kalmasının faydadan çok zarar görmesine sebep olacağını söyledi. Erteleme durumu yok mu en azından haftaya kadar vs dedik. Bebek riske girer dedi. Dediğim gibi kızlar çok anlam veremesek de baştan doktoruma güveniyorum çok sevilen bir doktor. Ve benim daha evvelki doktorum normal doğum olmaz sezeryan derken bu kadın sezeryanı ağzına bile almadı bugüne kadar. Daha evvelki haftalarda da suyumun azaldığı olmuştu ama hep tavsiyelerde bulunmuştu. Bu sefer riskli seviyeye inmiş.
Suni sancı daha önce almadım ama hep okudum evet çok kötüymüş ama olması gereken de buysadoğum hikayem ne olur bilmem ama rabbim yardımcımız olsun. İnşallah güzel şeyler yazarım buraya her şeye rağmen
Mrb bende mart annesi forumdayim ama subat sonu 2. Bebegmi alicm kucagima insallah rh uyusmazligi bizde de vardi esimel ve sezeryan oldugumda ogrenmistim 6 sene olucak igne fln vurunamamistim oglum dogar dogmaz sariligi cok yuksek cikti 15 civarinda 3 gun fototerapi aldi emdikce yukseldi emdikce yukseldi biz farketmedik tam 2 ay boyunca oglum sariligi atlatamadi sonra bir tanidik doktor bana senin sutun sari dedi o yuzden coxuk emdikce deger yukseliyor dedi sutu hemen kesmek zorunda kaldm mamaya basladm 1 haftaya kalmadn deger normale döndu eger imkaniniz varsa sutunuze baktirin smdi 2. gebeligim ignemi oldum ama umarim sarilik olmaz bu sefer hemen mama vericm mecburenBebeğim sarılıktan fototerapi gördü değeri 7ye düşmüştü bir hafta önce simdi yine 12 ye çıkmış rh uyumsuzluğu var bizde böyle bir durumla karşılaşan var mi sürekli besliyorum ama nasıl inatçı bir sarılıksa düşmüyor değer
Benimki de tam aksi bana niye acele ediyorsun her şey iyi ilerliyor 41 e kadar bekleyelim diyor canım.vardır bir bildikleri herhalde doktorlarınKızlar ben yarın doğuruyorum. Planlı normal doğumbugün kontrolüm vardı. Doktor plesanta suyun doğuma hazır vs dedi bişiler anlattı. Ben şoktan unuttum. Yatışım yapılcak suni sancı serumu takılacakmış. Nst de sancı çıkmadı ama doktor muayene esnasında sancın var şuan nerde hissediyosun dedi, hissetmiyorum dedim. Çocuk 2 haftadır kanalda ama açılmam hala 1-2 cm. İlerlememiş. Ortada daha nişan yok su gelmesi yok. Bu şekilde normal doğuma girmek de bi tuhafıma gitti ama doktoruma güvendiğim için çok sorgulamadım. Ama şoktayım tabi şuan 38+2 yim. Erken değil dimi kızlar. Doktor gelişimini tamamladı artık içerde kalmasını gerektiren bir durum yok dedi. Kilosu 3346 gr şuan
Ben 4 tane sabah 3 tane yatmadan yiyorum canım ama büyük benim hurmalar biraz 7 sini aynı anda yesem şeker komasına girecek gibi oluyorumKızlar bu hurmaları tek seferde mi yiyosunuz? 7 tane yemeye niyetlendim de birden çok gelmesin şimdi
Ben sabah çayla yedi adet yedim üç gün oldu başladım çayla birlikteKızlar bu hurmaları tek seferde mi yiyosunuz? 7 tane yemeye niyetlendim de birden çok gelmesin şimdi
Ben 5 6 tane birden yiyorum canım her günKızlar bu hurmaları tek seferde mi yiyosunuz? 7 tane yemeye niyetlendim de birden çok gelmesin şimdi
Ben sana dedim sende dogurursun pzerime diyeKızlar ben yarın doğuruyorum. Planlı normal doğumbugün kontrolüm vardı. Doktor plesanta suyun doğuma hazır vs dedi bişiler anlattı. Ben şoktan unuttum. Yatışım yapılcak suni sancı serumu takılacakmış. Nst de sancı çıkmadı ama doktor muayene esnasında sancın var şuan nerde hissediyosun dedi, hissetmiyorum dedim. Çocuk 2 haftadır kanalda ama açılmam hala 1-2 cm. İlerlememiş. Ortada daha nişan yok su gelmesi yok. Bu şekilde normal doğuma girmek de bi tuhafıma gitti ama doktoruma güvendiğim için çok sorgulamadım. Ama şoktayım tabi şuan 38+2 yim. Erken değil dimi kızlar. Doktor gelişimini tamamladı artık içerde kalmasını gerektiren bir durum yok dedi. Kilosu 3346 gr şuan
Endiselenme icin rahat olsun canim . Suda azalma oldugu zaman 24 h icerisinde sanci kendiliginden gelmiyorsa sanci verilip dogurtulmasi gerekiyor .Doktorumu aradık az önce. Neden böyle bir karar aldığını bir sorun olup olmadığını sorduk. Doktor suyumun iyice azaldığını ve bundan sonrası için bebeğin içerde kalmasının faydadan çok zarar görmesine sebep olacağını söyledi. Erteleme durumu yok mu en azından haftaya kadar vs dedik. Bebek riske girer dedi. Dediğim gibi kızlar çok anlam veremesek de baştan doktoruma güveniyorum çok sevilen bir doktor. Ve benim daha evvelki doktorum normal doğum olmaz sezeryan derken bu kadın sezeryanı ağzına bile almadı bugüne kadar. Daha evvelki haftalarda da suyumun azaldığı olmuştu ama hep tavsiyelerde bulunmuştu. Bu sefer riskli seviyeye inmiş.
Suni sancı daha önce almadım ama hep okudum evet çok kötüymüş ama olması gereken de buysadoğum hikayem ne olur bilmem ama rabbim yardımcımız olsun. İnşallah güzel şeyler yazarım buraya her şeye rağmen
Ben ilk dogumum da benzer bısey yasadım ama 40. Hafta bıtmıs tı. Dr sancım ve suyunun gelmesini bekleyelim dedi bende cok az sızıntı seklinde alıntılar oluyordu ben de normal sanıyordumhep fosurt diye gelecek sanıyordum Bı gun oylesıne acile gittim ve bebegin kalp atıskarının yavasladugını suyunun azaldığını hatta bitmek üzere oldugunu soyledıler ve beni arastırma hastanesine riskli dogum diye aldılar karma karısık Bı gundu sancımgekmeyınce suni verdiler acılmam 1 Dı giderken sunıden sonra 2 saat gectı 9 oldı ve dogurdum yanı su seviyesi cok onemlı riske atılmazDoktorumu aradık az önce. Neden böyle bir karar aldığını bir sorun olup olmadığını sorduk. Doktor suyumun iyice azaldığını ve bundan sonrası için bebeğin içerde kalmasının faydadan çok zarar görmesine sebep olacağını söyledi. Erteleme durumu yok mu en azından haftaya kadar vs dedik. Bebek riske girer dedi. Dediğim gibi kızlar çok anlam veremesek de baştan doktoruma güveniyorum çok sevilen bir doktor. Ve benim daha evvelki doktorum normal doğum olmaz sezeryan derken bu kadın sezeryanı ağzına bile almadı bugüne kadar. Daha evvelki haftalarda da suyumun azaldığı olmuştu ama hep tavsiyelerde bulunmuştu. Bu sefer riskli seviyeye inmiş.
Benim dün öyleydi sitresten basım ağrıdı yorduysan kendini ondandır belki ben yorgundum temizlik yaptımKızlar bebeğin hareketlerinde bariz azalma hissettim bugun sabah 9 gibi hareketliydi daha sonra 2 ye kadar hiç hareketini hissetmedim ve karnım semsert okşadım sevdim yumuşamadı tepki vermedi doktorum tatlı bişiler ye duş al hala hareket etmezse gel bi nst bakalım dedi nutella yedim su tuttum vucuduma uzandım bi ara hıckırık gibi hissettim biraz böyle hareket eder gibi oldu sonra tekrar durdu normal mi acaba ya yoksa kafama taktığımdan mı endişeleniyorum
Yormadım aslında bi yatak odasını süpürdüm ayakkabılığı düzenledim o kadar fazla yorulmadım . Yavas yavas oynuyor suan bakalımBenim dün öyleydi sitresten basım ağrıdı yorduysan kendini ondandır belki ben yorgundum temizlik yaptım
Çikolata ye bir kaç saat uzan sola cnm iyi gelir hemen olmasada oynarYormadım aslında bi yatak odasını süpürdüm ayakkabılığı düzenledim o kadar fazla yorulmadım . Yavas yavas oynuyor suan bakalım
Amin canım sağolasınO zaman yap kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah su çok önemli tabiki mecbur o zaman
Benim de bir iki gecedir tuvalete kalktığımda küçüldüğünü farkettim ama sabah kalktığımda normale dönmüş oluyordu.Kızlar üç gündür karnım küçülüyordu bugün minnacık bebek hareketi var hıçkırıklarini altta hissediyom ya doğuma yakın karnınız çok küçülüp aşağı indim çok sitres yaptım
Canım ben de suyu azalmış risk varmış sonra konuştuk detaylıca ondanmışBenimki de tam aksi bana niye acele ediyorsun her şey iyi ilerliyor 41 e kadar bekleyelim diyor canım.vardır bir bildikleri herhalde doktorların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?