2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım Allah şifa versin biran evvel toparlar inşallah

O zaman yap kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah su çok önemli tabiki mecbur o zaman

Mrb bende mart annesi forumdayim ama subat sonu 2. Bebegmi alicm kucagima insallah rh uyusmazligi bizde de vardi esimel ve sezeryan oldugumda ogrenmistim 6 sene olucak igne fln vurunamamistim oglum dogar dogmaz sariligi cok yuksek cikti 15 civarinda 3 gun fototerapi aldi emdikce yukseldi emdikce yukseldi biz farketmedik tam 2 ay boyunca oglum sariligi atlatamadi sonra bir tanidik doktor bana senin sutun sari dedi o yuzden coxuk emdikce deger yukseliyor dedi sutu hemen kesmek zorunda kaldm mamaya basladm 1 haftaya kalmadn deger normale döndu eger imkaniniz varsa sutunuze baktirin smdi 2. gebeligim ignemi oldum ama umarim sarilik olmaz bu sefer hemen mama vericm mecburen

Benimki de tam aksi bana niye acele ediyorsun her şey iyi ilerliyor 41 e kadar bekleyelim diyor canım.vardır bir bildikleri herhalde doktorların

Ben sana dedim sende dogurursun pzerime diye hadi hayilrisi olsun

benimde kafam karisti benimde kiz 2 haftadir kanalda yalanci sancilar arada bi girip gidiyor hafif derecede . Ne su geliyor ne nisan ... ama suni sanci gibi birsey demediler . Sadece haftasini gününü asarsa haftaya anca randevum var ozmn kadar dogurmus olmam gerekiyor demsiti doktorum kesin görüsmüycez birdaha demisti....

Kızlar bebeğin hareketlerinde bariz azalma hissettim bugun sabah 9 gibi hareketliydi daha sonra 2 ye kadar hiç hareketini hissetmedim ve karnım semsert okşadım sevdim yumuşamadı tepki vermedi doktorum tatlı bişiler ye duş al hala hareket etmezse gel bi nst bakalım dedi nutella yedim su tuttum vucuduma uzandım bi ara hıckırık gibi hissettim biraz böyle hareket eder gibi oldu sonra tekrar durdu normal mi acaba ya yoksa kafama taktığımdan mı endişeleniyorum

Endiselenme icin rahat olsun canim . Suda azalma oldugu zaman 24 h icerisinde sanci kendiliginden gelmiyorsa sanci verilip dogurtulmasi gerekiyor .

doktorun karari cok yerinde olmus bence .

tamdigim kisi de 30 haftalikken acil sezeryan yapildi bu yüzden hic suyu kalmamis ve bu bebek icin riskli olabiliyor.

Zaten artik sende riskli bi zamanda degilsin gayet de dogmaya müsait bi zaman ... eger su i sancida dayanamiycak hale gelirsen epidural isteyebilirsin ... daha eahat olur belkide
Ki ben kesinlikle normal olsun isteyen biriyim . Ama olmuyorsa olmuyor zorlamanin manasi yok

dogum dan sonra güzel bi dogum hilayrsi bekliyorum senden

Ben ilk dogumum da benzer bısey yasadım ama 40. Hafta bıtmıs tı. Dr sancım ve suyunun gelmesini bekleyelim dedi bende cok az sızıntı seklinde alıntılar oluyordu ben de normal sanıyordumhep fosurt diye gelecek sanıyordum Bı gun oylesıne acile gittim ve bebegin kalp atıskarının yavasladugını suyunun azaldığını hatta bitmek üzere oldugunu soyledıler ve beni arastırma hastanesine riskli dogum diye aldılar karma karısık Bı gundu sancımgekmeyınce suni verdiler acılmam 1 Dı giderken sunıden sonra 2 saat gectı 9 oldı ve dogurdum yanı su seviyesi cok onemlı riske atılmaz

Benim dün öyleydi sitresten basım ağrıdı yorduysan kendini ondandır belki ben yorgundum temizlik yaptım

O zaman yap kuzum rabbim yardımcın olsun inşallah su çok önemli tabiki mecbur o zaman
Amin canım sağolasın
Benim de bir iki gecedir tuvalete kalktığımda küçüldüğünü farkettim ama sabah kalktığımda normale dönmüş oluyordu.
Benimki de tam aksi bana niye acele ediyorsun her şey iyi ilerliyor 41 e kadar bekleyelim diyor canım.vardır bir bildikleri herhalde doktorların
Canım ben de suyu azalmış risk varmış sonra konuştuk detaylıca ondanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…