2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizim savaşımı sürüyo Zamanla ben de silikonu bırakcam biraz daha büyümesini bekliyorum memede çok uyuyo acaba besleniyo mu diye kafa yoruyorum cadıyı uyandırmak da zor

Evet buna da şükür aslında bi ebe bana memeyi uç olmasa da tutar cilt esneyen bişey sonuçta mermer emmiyo çocuk sen kolunu emebiliyosan bebekler de emer demişti aman emsinler de nasıl emiyosa emsin

Ben de emzirmek istiyorum kafaya koydum eşim ağlatıyosun yazık dese de dinlemedim evlat benim de evladım ki anne sütünün hazmı kolay protein moleküler yapısı küçük ama mamada öyle değil gazlar huzursuz geceler hep bu mamalardan ama sütün olmaz tabii alıp mama verirsin sütün varken neden mama vereyim ki kilo vermesini hiç istemiyorum ama tek sorun gündüz çok uyuyo uyandırmak zor memede uyuyakalıyo inşallah o da kırkından sonra düzelecek

Ayyy anacım emzirme danışmanları da çok para istiyo ya tek seansta da çözüyolarmış aslında ben çok araştırdom tekniklerini biliyorum parmakla beslemeye bak mesela hem çene kaslarını güçlendiriyo hem de ten olduğu için memeye geçiş kolay oluyomuş

yani bebegini so rasında iyileşince emzirebildin mi

Tabi canım hiç düzenli olmayadabilir belki almak zorunda kalır. Valla bu doğum işi tam sürpriz yumurta gibiymiş ne çıkarsa bahtımıza
Ben bulunduğum ilçede bebek mağazasından aldım 1numara 70adet 70 TL aldım az aldım bebeğin kilo alımına göre başka bedenini alırım sonra
banada günlük 7 adet olarak düşün dediler. Ayda 210 yapıyor. 1 ay sonrada 2 numaraya geçeriz heralde dedim. Valla etrafımdaki anneler ne dediyse ona uydum bakalım yakın arkadaşım 5 aylık artarsa 1 numara bez gidecek yeri de hazır
Bende prima premium care aldım 140 adet 1 numara bakalım pişik yapmazsa devam ederiz yaparsa sleepy denemek istiyorum
çiş kaka göstergesi cezbetti beni bide yukarda bi arkadaş yazmıştı cahilliğimiz için diye harbi öyle anlamam falan diye hoşuma gitti o özellik sonra uygun fiyatlı diye slepy geçerim belki
yok yok yanlış yazdım belki ben. Doğum başlar demedi. Aynı seninki gibi pozisyon almış, 3 güne kanala girer. Sonrasında kasılmalar düzenleşir derken yakın zamanı kastetmedi. Olay örgüsü sıralaması yaptı yoksa bekleyeceğiz son zamana kadar bi aksilik çıkmazsa senle aynı gidiyoruz biz

benim arkadaşın bebeğine prima pişik yapmıştı bimin jenny willysi iyi gelmişti
çocuğun ruhu fakir diye dalga geçiyorduk
Bende kizimda kullandim biraz sonra muhendisoglunun bi araştırmasına denk geldim biraktim biminkiler kremlidir bezleri iste kremli olmasi sonra cilt sorunu olusturuyomjs o yuzdende kullanmadim

Lavman işi gerdi beni de kafamda lavmanı çözünce Allahım nasıl doğurcam ben kısmına geçicem
Etrafımda çoğu kişide bne dahil lavmana gerek kalmadı. Sancım geldiğinde ishal gibi çıkarmıştım ben her şeyi ne varsa. O yüzden ishal doğum belirtisi diyorlar. Sadece idrarı sonda ile boşalttılar.

Lavman işi gerdi beni de kafamda lavmanı çözünce Allahım nasıl doğurcam ben kısmına geçicem
Benim ilk doğumda bende kara kara düşünüyodum nasıl olcak bu laman die ama hiç merak etme canım anlamıyosun bile valla.Ebe bana lavmanı yaptı 1 dk bile geçmedi wc ye koşturmamı görmeliydin valla

Lavman gerginliği bende de vardı hatta hemşireye sordum acır mı diye. Anlamayacaksın dedi gerçekten de anlamadım korktuğum kadar değilmiş
Acımıyormuş sanırım onu baya bi okudum herkes öyle diyor. Ben biraz da utanıyorum inşallah değişik şekillere sokmuyorlardır onu yapacaz diye basur da var depreşmese bari
Etrafımda çoğu kişide bne dahil lavmana gerek kalmadı. Sancım geldiğinde ishal gibi çıkarmıştım ben her şeyi ne varsa. O yüzden ishal doğum belirtisi diyorlar. Sadece idrarı sonda ile boşalttılar.
Benim planlı normal doğum canım yarın başlatacaklar doğumu başlatmadan evvel de lavman yapılcak benim kaçarım yok
Benim ilk doğumda bende kara kara düşünüyodum nasıl olcak bu laman die ama hiç merak etme canım anlamıyosun bile valla.Ebe bana lavmanı yaptı 1 dk bile geçmedi wc ye koşturmamı görmeliydin valla
Ay öyleymiş yaaa inşallah wc ye yetişirim tabi

Yan yatıyosun hemşire yapıyo şekilden şekile girme yok korkma

Yetişiyon yetişiyon canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…