2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar kanamam gelmiş peceteye az önce farkettim bebekte sanahtan beri az hareketli ve cok sert karnım daha sonra tekrar sildim kan pıhtısı geldi doktorum ağrıların başlıcak büyük iht başlayınca gec hastaneye dedi ama bebek hareketsiz ben korkuyorum napsam bi duş alıp gtsem mi ki

İnşallah sağlıkla kavuş bebeğine canım..güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar bu sabah ben de çok şükür allaha doğum yaptım... Sezeryan sonrası yürüme faslını da atlatirsam sıkıntı yok şu an... Ana olmak ne güzel bir duyguymus...
Yaa gözün aydın tebirk ederim sağlıkla büyütürsün inşallah
40. Hafta da planlı sezeryan mı oldunuz?
Doğum hikayenizi bekliyoruz
Kan pıhtısını söyleyince gec hastaneye ebeler baksın bi içimiz rahat etsin dedi duş alıp cıkıcam kızlar
Canım hayırlı haberlerle inşallah bir avazda kurtulursun umarım

kızlar salı günü sabah 10 da sezeryan oldum kızım 3020 kg doğdu şekerine bakıldı sürekli durumu iyi dün evimize geldik ama gece kuşu gündüz uyuyup gece başlıyor benim biraz sıkıntılı geçti ağrılarım var ama zamanla azalacaktır umarım annelik çok güzel duygu darısı doğum yapacakların başına

Mutlaka git hastaneye doğum başlamış. Benim de öyle olmuştu ben ilk lekeyi dikkate almadım bebek kakasını yapmıştı.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Epidural oldu benim doğum. Bebeğin çıkış anına tanıklık etmek güzel. İlk kesiye başlarlarken çok heyecanlandım kalbim hızlı attı tansiyonum düştü o an öleceğim sandım ama anestezi dru hep konuştu benimle bunların hepsi normal birazdan bebeğin çıkacak ve normale döneceksin dedi karnıma batırdılar ve müthiş bir hafiflik sonunda nabzım tansiyonum normale döndü ve ağlayan bebek sesi. Oan tamamen normale döndüm ilaçların etkisiyle öyle olmuşum bebek çıkınca rahatladım Dr gösterdi o anın tarifi imkansız ağlıyordu yanağıma dokununca sustu falan epidural her yönden konforlu illa sezeryan oluncaksa epidural tavsiyemdir

kızlar lavmandan korkmayın benim dizanteri geçmişim var diye çok korkuyordum
doğuma gitmeden de ishaldim zaten yaptırmak istemedim ama hiçbir şey olmadı.
bana açılmaya bakarken yaptılar lavman çatalda.
Açıklama için teşekkür ederim canım
O zorunlu değil diye biliyorum istememe hakkı varmis
Yarın ola hayrola diyorum artık. Bakalım yarın azcık naz niyaz yaparım diye düşünüyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…