2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
doğum yapan anneler kanamanız ne kadar sürdü?
benim beşinci gün falan bitmişti bugün çok yoğun bir şekilde yine başladı 12. gündeyim.

Yaa gözün aydın tebirk ederim sağlıkla büyütürsün inşallah
40. Hafta da planlı sezeryan mı oldunuz?
Doğum hikayenizi bekliyoruz

Canım hayırlı haberlerle inşallah bir avazda kurtulursun umarım
38+4 te kanala girmemişti bebek... Dr seçenek sundu... 39+0 da sezeryan ya da 40+ 0 ankadar beklemeyi deneyebilirsin diye... Bugün 39+0 da henüz kanala girmemis yukardaydi... Sanırım son bir haftada görmezdi... Sezeryan olduk...sezeryan öncesi heyecandan tansiyonum yükseldi tabi... Şimdi biraz ağrım var geçer inşallah

Allah analı babalı büyütsün. sezeryanın en iyi yönü o an bebeğine yoğunlaşabilmek bence. ben ilk gün resmen bebeği reddetmiştim kendi yorgunluğumdan.

Kızlar bez konusunda bir fikir vereyim eğer bebeğiniz düşük kiloda 2 küsürlerde doğarsa kesinlikle sleepy natural 1 no kullanın. Benim kızım 2940 doğdu 3500 olana kadar diğer 1 nolara geçemedik bol geliolardı sanırım piyasadaki en dar kalıplı bez sleepy

kuzum açılman varsa neden hemen sezeryana almayıp sana sancı çektiriyorlar?

Kan uyusmazligi ignemi olmuştum ben aslında ama doğumunda bulunan çocuk doktoru yüzünden biz çok geç farkettik bize 7.gün gelin dedi aslında 3 .gun sarılık kontrolü yapması gerekiyordu şimdilik takip eden doktoru 10 gün sonra tekrar değere bakmak istedi inşallah çok uzun sürmez 2 ay çok yıpratıcı olmuştur umarım bizimki kısa sürede gecer

Sağlıklı kolay doğum olsun inşallah hem bebis hem sizin icin

Ya inşallah acilman hemen oluverir sezeryene gerek bile kalmaz dualarım seninle rabbim yardımcın olsun

Rabbim yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.

doğum yapan anneler kanamanız ne kadar sürdü?
benim beşinci gün falan bitmişti bugün çok yoğun bir şekilde yine başladı 12. gündeyim.
Ilk doğumumda dediğiniz gibi kesiliyordu. Azaldı kısa sürede, sonra bir açildi ki.. sonra yine azalir gibi oldu. 40 im cikmasina yakin yine cok siddetlendi..
Sonra da bitti. Iciniz rahat degilse doktorunuza danişin ama, cok normal..

Allah yardımcın olsun canım inşallah doğumun kolay olur sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah

2 günlük zorlu bir süreçle bende doğum yaptım şükürrdediğim gibi kontrol diye gittim doğuma aldılar.Darısı tüm bekleyenlerin başına
Hayırlı olsun canım seninle günümüz aynı doğum nasıl gerçekleşti acaba çokmu zorlandın

İlk dogumumda 40 gün az az da olsa sürmüştü ilk günler yoğundu sonra azaldı ama hep vardı

çok sağ olun kızlar ben zaten kanamam bitti oh diye pedsiz gezerken annem kızıyordu her an olabilir yine falan diye takmıyordum nedense.
ay tam toparlanacağım derken yine kansız kalacağım diye üzülüyorum. hoşaf içmekten gına geldi

2 günlük zorlu bir süreçle bende doğum yaptım şükürrdediğim gibi kontrol diye gittim doğuma aldılar.Darısı tüm bekleyenlerin başına
nasıldı canım doğumun? iyi misiniz ikinizde? Allah analı babalı büyütsün inşallah. çok tatlı kokuyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…