2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynı haftadaymışız maşallah sen kurtulmuşsun darısı bizlere. 5 cm açılma olana kadar hiç sanci falan olmadi mi?
Baskı oldu sadece, 10 cm e kadar yine öyle aman aman sancım olmadı. Sadece çıkış anında bi 30 sn filan zorlandım. Darısı sağlıkla size olsun kızlar

Baskı oldu sadece, 10 cm e kadar yine öyle aman aman sancım olmadı. Sadece çıkış anında bi 30 sn filan zorlandım. Darısı sağlıkla size olsun kızlar
30 sn falan zorlanmak mi??? Allahım banada nasip et maşallah canım ya çok isterim bende kolay doğum olsun

Hadi gözün aydın bebiş haberi bekliyoruz

doğum yapan anneler kanamanız ne kadar sürdü?
benim beşinci gün falan bitmişti bugün çok yoğun bir şekilde yine başladı 12. gündeyim.
Canm kanama devam eder bnm 55 gün sürmüştü
Ayy benmde adet sancim var benden once doguracan kiz

Maşallah gözün aydın taze anne darısı başımıza erken gelmiş inşallah bizde çok beklemeyiz

Canım sağlıcakla gelsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

İnternet üzerinden mi markettenmi alıyorsun cnm
ben trendyoldan iki numara almıştım canım 210 tane vardı içinde. ama bizim kız minik doğunca marketten 1 numara aldık. bir hafta kullandık gayet de memnun kaldım.
sonra hediye soffie gelince hadi bunu bitirelim dedik ama yok yani sevemedim çok. sleepye döneceğim tekrar.

Terliksiz patiksiz gezme evde büyüklerin sözünü dinle onlar gerçekten herşeyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…