2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nstde bakıyolar cok hafif sancım var doktpruma atıyolar sürekli bekletiyor oda bi umut belki normal olursa diye sanırım
anladım canım.
yeni doğuran biri olarak tek bir şey diyeceğim. doğumun nasıl olduğu hiç ama hiç önemli değil. bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter. kollarına versinler taburcu etsinler bir sıkıntı yok desinler her şey unutuluyor.
ben doğurduğum gün ve sonraki iki gün depresyondaydım bir daha asla asla diyordum ama 12. gün oldu her şeyi unuttum

Terliksiz patiksiz gezme evde büyüklerin sözünü dinle onlar gerçekten herşeyi biliyor
polar terlik ve yün yelekle geziyorum sürekli.
çok şükür sıkıntı çıkarmıyorum büyüklere. ama sağ olsunlar onlar da anlayış gösteriyor. ilk üç gün meme vermek istemedim bebeğe hep kaçtım ağladım hiç kızmadılar. ne zaman memeler şişti ağrı yapmaya başladı şimdi kendim deliriyorum emsin diye

O sağlıkı olsunda hiç birşey istemiyorum başka

Çok normal bu yaşadıkların , bende ilkinde hiç altını değiştirmek istemiyordum değişecek zaman anneme veriyordum ve sürekli ağlıyordum neyseki 1 hafta falan sürdü bu durum çok tuhaf biir duygu sanırım hamilelik hormanlari terk ederken bu duyguları yaşatıyor insana

Korkutmak gibi olmasın da burdakileri herkese göre farklıdır benim ilk doğum olduğu için bayaaaaa zorlandım bayaaaaa
ben de yerlere yattım doğumhanede her şey ters gitti... en fazla üç gün veriyorum. ben ilk üç gün o anları hatırlayıp ağlıyordum. sonra eşimle başbaşa kaldık konuştuk dertleştik. kendimi çok güçlü hissettiğimi fark ettim.
dikişlerim ağrılarım azalmaya başlayınca kendime geldim. şimdi resmen hatırlamıyorum bile daha 12 gün oldu.
hiçbir acı korkutamaz artık beni diyorum. hiçbir şeyden korkmuyorum.
annelik çok garip bir his

O sağlıkı olsunda hiç birşey istemiyorum başka
yaaa kıyamam kuzum.
ben de tansiyonum düşecek kalbim duracak nefessiz kalıcam diye düşündüğüm anlarda hep bebeğime bir şey olmasın diye dualar ediyordum.
ilk defa kendi canımdan başka bir canı bu kadar umursadığımı hissediyorum...
ay ben bu gece çok duygusalım.

Korkutmak gibi olmasın da burdakileri herkese göre farklıdır benim ilk doğum olduğu için bayaaaaa zorlandım bayaaaaa
Genelde ilk doğum zor geçiyor galiba bende çok çok zorlanmıştım ilk doğumumda inşallah bu kolay geçer çok korkuyorum aynı olucak diye

7/24 mememde arada bir yıkayıp yerine takıyorum
hem nemli tutuyor yara olmuyor hem de acımıyor bebek o kadar boğuşmasına rağmen.
bazen içine süt doluyor alıp bebenin ağzına akıtıyorum
Kesinlikle gümüş kapak olmadan ne yapıyorlarmış insanlar. Kapaksız bi sn bile çamaşıra değince göğsüm aklım çıkıyor.

TM cnm bende onu düşünüyorum sağol cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…