2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar. Bu sancı süreci tam olarak nasıl işliyo ya bi rutini var mı? Benim 2 saattir sürekli bel ve kasık ağrım var. Regl olacak gibi. Doğum sancısı böyle bişey değil dimi? Ciddiye almıyorum bu ağrıları pek

Bu çok değişken bir şey
Ben sezaryen için gittiğimde nst’de 3 dk bir 100ü aşan sancım vardı ve ben bunu evde olsam önemsemezdim öyle düşün çok ağır değildi bana göre

Lavman işi gerdi beni de kafamda lavmanı çözünce Allahım nasıl doğurcam ben kısmına geçicem
Bende geriliyorum o konuda baya ama doğum anında daha rahat ıkınanilmek için sanırım yapılması daha iyiyemiş. Yoksa bu seferde istemsizce bi şey yaparım korkusuyla tam ıkınılamayabiliyonmuş

Bu çok değişken bir şey
Ben sezaryen için gittiğimde nst’de 3 dk bir 100ü aşan sancım vardı ve ben bunu evde olsam önemsemezdim öyle düşün çok ağır değildi bana göre
Devam ederse hastaneye gitmekte fayda var o zaman. Sabah 5ten beri kesintisiz rahatsız eden bi his var ve ara ara şiddeti artıyor. Zaman tutayım bakalım şiddetin gelişi için

Bir sürü kimse doğum yapmış baya kaçırmışım doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin her birinize inşallah bizim yerimize de öpüp koklayın yavrucuklarıBu gün sezeryanı, sancısı olanlarında Allah yardımcısı olsun tez vakitte alın kucağınıza inşallah..ben gibi ağrısız, sızısız, belirtisiz hala bekleyenlere de Allah sabır versin ne diyim

bebişim erken geldi bugün her şey yolunda umarım herkesin sağlıkla gelir çok garip bir duygu hala şaşkınımmmm
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün o şaşkınlık bir süre devam edecek
Kizlar bu sabah ben de çok şükür allaha doğum yaptım... Sezeryan sonrası yürüme faslını da atlatirsam sıkıntı yok şu an... Ana olmak ne güzel bir duyguymus...
Gözün aydın cnm allah anali babali buyutsub darısı bu kutsal duyguyu yaşamak için bekleyen tüm hamişlere. Bol su ve yürüyüş oneriyorum

Günaydın ağrısız sızısiz bekliyoruz takvimin bile kayboldu bugün
Dün gece ağrılarım oldu geliyor sandım ama yanlış alarm

Merhaba acaba hangi marka aldınız silikon göğüs ucunu.. Ben de kısmetse martta doğum yapacağım. Büyük ihtimalle gerek duyacağım kullanmaya,hazır bulunsun istiyorum.

Bir doğuramayan da beniiiim Bu konuyu takipteyim bayadır benim de günüm az kaldı ama doğuma dair hiçbir işaret yok Hurma,yürüyüş,pilates hiç etki etmedi. Doğumu suni sancıyla başlatılanlar nolur süreci anlatsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…