2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günlerimiz aynıymış bende aynıyım yürüyüş,pilates,merdiven,hurma hiç bi etkisi yok.resmen hoplayıp zıplıyorum artık dün zumba bile yaptım
Biz hareket ettikçe daha çok hoşlarına gidiyor bebişlerin heralde hiç çıkmak istemiyolaryasak başlamadan bugün de son yürüyüşümü yapıcam artık gerisini kendi bilirDaha yapacak bir şey kalmadı. Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

Beni hala adet sancısı yokluyo delircem doğum sancısı bu kadar hafif olamaz diyip duruyorum kendime. Doktoruma yazsam hemen gel bakalım diyecek biliyorum. Siddetlenmesini beklemekle doğru mu ediyorum kızlar

Beni hala adet sancısı yokluyo delircem doğum sancısı bu kadar hafif olamaz diyip duruyorum kendime. Doktoruma yazsam hemen gel bakalım diyecek biliyorum. Siddetlenmesini beklemekle doğru mu ediyorum kızlar

Benim de Bi 9 saat ladar adet ağrısı oldu. Sonra şiddetlendi o ağrılarım. Nacizane tavsiyem ıkınma hissin gelene kadar hastaneye gitme. Genelde hastanede yatırıyorlar çünkü nstye bağlayıp. Hem açılman yavaşlıyor hem de hareket etmediğin için gerginliğin artıyor bu da doğumu olumsuz etkiliyor.

Ben de böyle düşündüm canım çok teşekkür ederim. Hastanede sürekli açılma kontrolü vs stresten açılması duranlar olabiliyo denmişti daha önce de. Beklemeye devam edeyim ben en iyisi. İnşallah yanlış alarm değildir ya çok heveslendim

Amin inşallah

Sezeryan olanlar sütünüz gelsin diye ne yaptınız?
Benim üçüncü gün geldi canım sağma makinasi ile uyardım ben sağdım ama 15 dakikadan fazla tutma göğsünü makinada ucu zarar görebilir ılık havlu ile masaj yaptım bi de humana diye bir çay var ondan içmiştim ne kadar etki etti bilmiyorum tabi

Sürekli emzirdim, sağdım, sıcak duş aldım ama 3. Günden sonra geldi, onun öncesinde kolostrum denen sıvı geliyordu onu emzirdim ama o doymaya yetmiyor mama vermek lazım. Ben vermedim doyar sandım bebeğim açlıktan ağlıyormuş ben gaz sancısı var sandım Sonradan geldi şükür

Sicak dus aldim havlu koydum derotu sogan havuc yedim hoşaf bol su içtim. Bebek uyudukça uyudum dinlendim kalktım yurudum .Tabi annem sağolsun ilk 1 hafta o yanimdaydi. Elimi bi ise sürmedim . Ahh anaaamm canım anam. Şuan kaynanam biz de. Tamam yaşlı hasta kilolu. Başımızda büyük bulunsun ok ama hiç dinlenemiyorum anca bebeğe bakıyor ben iş yaparken.Yaptigim iş ise yemek yap indir kaldır cay ver bulaşık yerlestir bu. Ama çocuk zaten yoruyor insanı offfff valla çok darlandim. 5 gün oldu çok yorgun hissediyorum ve sütüm azaldı göğüslerim yumuşadı maalesef. Annem çalışıyor izin al bidaha dedim bakalım

Asıl işleri birinin yapması lazım senin bebekle ilgilenmen lazım fırsat buldukça dinlenmeye bak

ohooo ne anladım o işten.
mutfağı çamaşırı yemeği onun yapması lazım senin de bebenle sarılıp uyumanız lazım şimdi.
teklif mi etsen acaba?

İnşallahh canım. Yine sormak istediğin olursa yazabilirsin nacizane bildiğim kadarını anlatırım. Tabi her doğum birbirinden farklıdır ama. Yine de benzerlikler olabiliyor

Evet haklısınız, ama normal doğum bekleyenler mutlaka ebe ve doktor ile iletişimde olmalı, hastaneye yakın olmalı.
Evet gün aşırı doktor kontrolünde olmak gerekiyor.Benim doktorum 42'ye kadar aile onayıyla bekleyebileceğini söyledi.Türkiyede genelde doktorlar ailelerden cekindikleri için 40'tan sonra beklemek istemiyorlar.Biraz da doktoru rahatlatmak gebenin elinde olan bir şey.Eğer siz stres yaparsanız doktor hiç riske girmek istemiyor haklı olarak.
Şuan nasıl sancılar?Artma var mı?Yoksa kesildi mi?Benim tahminime göre bu sancılarınız doğum sancısı

Ahh ne güzel söylediniz.Hastane ortamı gebeyi geriyor.Çunku hem evlerin hem doktorun beklentisi bir an dogurmaniz üzerine kurulu oluyor.Ben ilk doğumumu normal yapmama rağmen doğum anının aceleye getirildigini düşünüyorum.Eğer nasip olursa bu sefer bebek nerdeyse doğmak üzereyken hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…