- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.341
Günaydın.Muhtemelen yaşadığınız sancılar doğum sancısı.Adet sancısının çok daha siddetlisi olarak başlıyor genelde.Bazı hamilelerde sancılar düzenli geliyor ancak bende düzenli olmamıştı.Günaydın kızlar. Bu sancı süreci tam olarak nasıl işliyo ya bi rutini var mı? Benim 2 saattir sürekli bel ve kasık ağrım var. Regl olacak gibi. Doğum sancısı böyle bişey değil dimi? Ciddiye almıyorum bu ağrıları pek
Ben de alarm kurmayı düşünüyorum ilk ay gece ne kadar beslersen o kadar iyiymişkızlar alarmla zor uyandım bebe beslemek için Allah aşkına uyuyun
Doğumuzun suni sancıyla baslatilmaisna gerek yokki.42.haftaya kadar sık doktor kontrolünde beklenebilir.Her bebeğin dogacagi gün bellidir.Her ne yaparsanız yapın o dogacagi günü biliyor.Size tavsiyem hiç sancınız yokken suni sancı almamanizBir doğuramayan da beniiiimBu konuyu takipteyim bayadır benim de günüm az kaldı ama doğuma dair hiçbir işaret yok Hurma,yürüyüş,pilates hiç etki etmedi. Doğumu suni sancıyla başlatılanlar nolur süreci anlatsınlar.
Çok sağolun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı..Aventin small 15 mm olan silikon göğüs ucunu öneriyor emzirme danışanları
Ayy bende daha doğurmadan başladı duygusallık hali...bu ara her şeye ağlar oldumÇok normal bu yaşadıkların , bende ilkinde hiç altını değiştirmek istemiyordum değişecek zaman anneme veriyordum ve sürekli ağlıyordum neyseki 1 hafta falan sürdü bu durumçok tuhaf biir duygu sanırım hamilelik hormanlari terk ederken bu duyguları yaşatıyor insana
Aminn hepimizinkini inşallahÇok sağolun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladınızı..
Evet haklısınız, ama normal doğum bekleyenler mutlaka ebe ve doktor ile iletişimde olmalı, hastaneye yakın olmalı.Doğumuzun suni sancıyla baslatilmaisna gerek yokki.42.haftaya kadar sık doktor kontrolünde beklenebilir.Her bebeğin dogacagi gün bellidir.Her ne yaparsanız yapın o dogacagi günü biliyor.Size tavsiyem hiç sancınız yokken suni sancı almamaniz
Merhaba bebişin göğüs ucumu tutmayinca o gün nöbetçi eczaneden bebedor marka silikon gogus ucu aldık ben böyle bir etki vereceğini hiç dusunmemistim ama çok sevdiMerhaba acaba hangi marka aldınız silikon göğüs ucunu.. Ben de kısmetse martta doğum yapacağım. Büyük ihtimalle gerek duyacağım kullanmaya,hazır bulunsun istiyorum.
valla benim kız aç kalmış ilk hafta gece ağlayınca yeni yedi diye vermeyip kucakta saatlerce susturmaya çalışıyorduk.Ben de alarm kurmayı düşünüyorum ilk ay gece ne kadar beslersen o kadar iyiymiş
Maşallah kuzuya bak düzene giriyor ne güzel, ben kızımda ilk zamanlar çok hata yapmışım cnm, kitapta yazan 3 saati bekliyordum süt biriksin meme şişsin diye bekliyordum. Ne kadar safmışım, hiç beklenir mi o maksimum süre 3 saat. Devamlı emzirilecekmis. Her iki meme de. Gece de bebek ağlayınca uyanıyorduk, o da kuzum 1 veya 2 sefer uyanıyordu:) ne kadar acemilik...valla benim kız aç kalmış ilk hafta gece ağlayınca yeni yedi diye vermeyip kucakta saatlerce susturmaya çalışıyorduk.
10. günde hala doğum kilosuna ulaşmamış diye doktor kızdışimdi mızıklanıp miyavlasa hemen meme veya mama dayıyorum. hem de ağlamadan geçiyor geceler çok şükür.
sanki biraz toparladı gibi. geçen kaşık kadar kalmıştı suratı parmakları kürdan gibiydi gece baktım baya tombiklemiş
hahaha aynısını yaşadık eşim üç saat olmadı diye susturmaya çalışıyordu sürekli.Maşallah kuzuya bak düzene giriyor ne güzel, ben kızımda ilk zamanlar çok hata yapmışım cnm, kitapta yazan 3 saati bekliyordum süt biriksin meme şişsin diye bekliyordum. Ne kadar safmışım, hiç beklenir mi o maksimum süre 3 saat. Devamlı emzirilecekmis. Her iki meme de. Gece de bebek ağlayınca uyanıyorduk, o da kuzum 1 veya 2 sefer uyanıyordu:) ne kadar acemilik...
Güzel haberler bekliyoruz Allah yardım etsin inşallahKızlar hastaneye gidiyorum. Dün gece bi türlü uyuyamadım hem heyecan hem de kızım çok hareketliydi sancım vardı. 2 saatlik uyku ile doğuma gidiyorum hayırlısı
Gözün aydın canımKızlar bende bu sabah doğum yaptım darısı sizlere inşallah
Ben ilk kızımda avent almıştım hastanede kullanmama izin vermediler. Bebeğimde emmedi ve hastanede iki gün mamaya biberona alıştı. Benim için ilk tecrübe olduğundan biraz salaklığıma geldi. Şimdi kullanacağım çünkü göğüs ucum yok. Aventin ürünü çok pahalı ben de mamajoo ya baktım hem uygun hem de yorumları güzel onu alacağım.Merhaba bebişin göğüs ucumu tutmayinca o gün nöbetçi eczaneden bebedor marka silikon gogus ucu aldık ben böyle bir etki vereceğini hiç dusunmemistim ama çok sevdiyumuşak ve güzel e bebekte mamajoo diye hatirliyorum adını o markanın da güzel diye duymustum biz bebedordan çok memnunuz vakumlu gibi hiç hava kaçırmıyor
Aynı sancılar hala devam ediyor. Biraz uyudum, uyurken bile hissediyorum resmen ağrıyı ama şiddette artış yok. Sürekli tuvalete gitme isteğim var. Evdeyim bakalım şimdilik, dayanılmaz olana kadar beklerim diye düşünüyorum insallah da doğum sancısıdırGünaydın.Muhtemelen yaşadığınız sancılar doğum sancısı.Adet sancısının çok daha siddetlisi olarak başlıyor genelde.Bazı hamilelerde sancılar düzenli geliyor ancak bende düzenli olmamıştı.
Benim pazar gün kaybolacakGünaydınağrısız sızısiz bekliyoruz takvimin bile kayboldu bugün
Dün gece ağrılarım oldu geliyor sandım ama yanlış alarm
Bende öyle diyorum suni sanciyi yicez bu gidişleBenim pazar gün kaybolacakzaten bi ikimiz kaldık herhalde tarihini doldurupta hala doğuramayan suni sancıya kalıcaz gibi ya hayırlısı inşallah
Günlerimiz aynıymış bende aynıyım yürüyüş,pilates,merdiven,hurma hiç bi etkisi yok.resmen hoplayıp zıplıyorum artık dün zumba bile yaptımBir doğuramayan da beniiiimBu konuyu takipteyim bayadır benim de günüm az kaldı ama doğuma dair hiçbir işaret yok Hurma,yürüyüş,pilates hiç etki etmedi. Doğumu suni sancıyla başlatılanlar nolur süreci anlatsınlar.
Günlerimiz aynıymış bende aynıyım yürüyüş,pilates,merdiven,hurma hiç bi etkisi yok.resmen hoplayıp zıplıyorum artık dün zumba bile yaptım
Bi sıkıntı olmazsa 41+3 e kadar bekleyebiliriz gelmezse yapacak bi şey yok suni sancı deneriz demişti doktorum..Ne kaldı ki şunun şurasındaBende öyle diyorum suni sanciyi yicez bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?