2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın.Muhtemelen yaşadığınız sancılar doğum sancısı.Adet sancısının çok daha siddetlisi olarak başlıyor genelde.Bazı hamilelerde sancılar düzenli geliyor ancak bende düzenli olmamıştı.

Doğumuzun suni sancıyla baslatilmaisna gerek yokki.42.haftaya kadar sık doktor kontrolünde beklenebilir.Her bebeğin dogacagi gün bellidir.Her ne yaparsanız yapın o dogacagi günü biliyor.Size tavsiyem hiç sancınız yokken suni sancı almamaniz

Ayy bende daha doğurmadan başladı duygusallık hali...bu ara her şeye ağlar oldum

Evet haklısınız, ama normal doğum bekleyenler mutlaka ebe ve doktor ile iletişimde olmalı, hastaneye yakın olmalı.

Merhaba acaba hangi marka aldınız silikon göğüs ucunu.. Ben de kısmetse martta doğum yapacağım. Büyük ihtimalle gerek duyacağım kullanmaya,hazır bulunsun istiyorum.
Merhaba bebişin göğüs ucumu tutmayinca o gün nöbetçi eczaneden bebedor marka silikon gogus ucu aldık ben böyle bir etki vereceğini hiç dusunmemistim ama çok sevdi yumuşak ve güzel e bebekte mamajoo diye hatirliyorum adını o markanın da güzel diye duymustum biz bebedordan çok memnunuz vakumlu gibi hiç hava kaçırmıyor

Ben de alarm kurmayı düşünüyorum ilk ay gece ne kadar beslersen o kadar iyiymiş
valla benim kız aç kalmış ilk hafta gece ağlayınca yeni yedi diye vermeyip kucakta saatlerce susturmaya çalışıyorduk.
10. günde hala doğum kilosuna ulaşmamış diye doktor kızdı şimdi mızıklanıp miyavlasa hemen meme veya mama dayıyorum. hem de ağlamadan geçiyor geceler çok şükür.
sanki biraz toparladı gibi. geçen kaşık kadar kalmıştı suratı parmakları kürdan gibiydi gece baktım baya tombiklemiş

Maşallah kuzuya bak düzene giriyor ne güzel, ben kızımda ilk zamanlar çok hata yapmışım cnm, kitapta yazan 3 saati bekliyordum süt biriksin meme şişsin diye bekliyordum. Ne kadar safmışım, hiç beklenir mi o maksimum süre 3 saat. Devamlı emzirilecekmis. Her iki meme de. Gece de bebek ağlayınca uyanıyorduk, o da kuzum 1 veya 2 sefer uyanıyordu:) ne kadar acemilik...

hahaha aynısını yaşadık eşim üç saat olmadı diye susturmaya çalışıyordu sürekli.
en son isyan ettim vardiyalı işçi mi bu mola saati mi var dedim aldım kimi emzirdim kimi sütüm yetmediğinde mama verdim. şimdi karışmıyor ağlamadığı için adamın uykusu da bölünmüyor o da rahat etti.

Ben ilk kızımda avent almıştım hastanede kullanmama izin vermediler. Bebeğimde emmedi ve hastanede iki gün mamaya biberona alıştı. Benim için ilk tecrübe olduğundan biraz salaklığıma geldi. Şimdi kullanacağım çünkü göğüs ucum yok. Aventin ürünü çok pahalı ben de mamajoo ya baktım hem uygun hem de yorumları güzel onu alacağım.

Aynı sancılar hala devam ediyor. Biraz uyudum, uyurken bile hissediyorum resmen ağrıyı ama şiddette artış yok. Sürekli tuvalete gitme isteğim var. Evdeyim bakalım şimdilik, dayanılmaz olana kadar beklerim diye düşünüyorum insallah da doğum sancısıdır

Günlerimiz aynıymış bende aynıyım yürüyüş,pilates,merdiven,hurma hiç bi etkisi yok.resmen hoplayıp zıplıyorum artık dün zumba bile yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…