2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Senin kaynananın iki katı bende vardı.Bu sefer annemden başka kimse gelmeyecek yanıma.O da yardım etmezse bir müddet için yardımci tutmayı düşünüyorum.Eğer durumunuz müsaitse size de tavsiye ederim.Ben en azından bir iki ay kendimizi maddi açıdan zorlayip bir yardımcı istiyorum.Yoksa ne kendime ne bebeğe ne kızlarıma bie faydam olur.

Sabahki gibi sürekli, kesintisiz bi ağrım yok şu anda. Ara ara hafif şekilde hem belden hem kasıktan yokluyor sadece. Ağrı geldikçe hareket ediyorum ama düzenli bişey yok, sanırım yalancı bunlar

Sabahki gibi sürekli, kesintisiz bi ağrım yok şu anda. Ara ara hafif şekilde hem belden hem kasıktan yokluyor sadece. Ağrı geldikçe hareket ediyorum ama düzenli bişey yok, sanırım yalancı bunlar
Allah Allah çok ilginç.Bence yine de sizin doğum yakınBende yalancı sancılar rahim kasılması şeklinde oluyordu.Sizinki gibi ağrı yaşamamıştım.

Cnm sağlıkla büyüsün minik kuzum inş darısı bizlere bi arkadaşımda aynen senin anlattığın gibi bahsetti sezeyen anında öleceğim sandım demişti kesilme anında oluyor bu duygu sanırım bende senin gibi çocuğumun ilk çıkış anını görmek sesini duymak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum tabi

Allah Allah çok ilginç.Bence yine de sizin doğum yakınBende yalancı sancılar rahim kasılması şeklinde oluyordu.Sizinki gibi ağrı yaşamamıştım.
Ay canım inşallah yakındır ya Annem işinden izin alıp geldi 10 gün oldu. Bebekten sonra yanımda 1 gün bile fazladan kalması çok kıymetli olacak sırf onun için bi an önce doğurmak istiyorum resmen

Evet kesi anında oldu sanırım vücudun acıya verdiği tepki olsa gerek. Korku heyecan illa olacak sonu güzel olsun

Yaşadıklarınızı yaşama korkusu yaşıyorum aylardır normalde tansiyonu düşük biriyim. Heyecandan tansiyonum düşer bayılırım herhalde diyorum.bir de maskeyle nasıl olacak her şeyi duymak beni daha da mı panik yapar diyorum.. düşünüyorum da düşünüyorum
İkinizde Daha iyisnizdir inşallah?
Humana bende aldım. Hoşaf diyorlar bir de şimdiden yapsam diyorum aslında.
Kızlar Eliiiff gizemystic sütünüz gelene kadar mamayı biberonla mı verdiniz? Benim arkadaşım kaşıkla verin dedi,şırınga diyen de var kafam karıştı hastane çantasına mamayla birlikte kaşıkta biberonda koydum.

Kizlar dünden beri regl agrisi fibi belim agriyordu ara ara gidip geldi dün bugünde artik gitmiyor degisik agrilar var tarif edemedigim alt karin bölgemde ve belimde

dogum sancisidir i shallah gecmiyor cünkü hatta gectikce siklasiyor gibi .

ama dakika tutcak gibi degil ki sürekli var hangi agriyya dakika tutcam anlamiyorum ki

Aksama kadar bakicam galiba yada ikinma hissi vs gelene kadar bekliycem cünkü bu agrilar icinden hangisi sanci secemiyorum artik

Bunlar bugün bende de var sancı desem değil denesem ağrım var
Yürüyuse çıktım eve zor attım kendimi belim hafif agriyor şuan gelip giden bir ağrı değil ama

Sabahtan beri yaşadığımın aynısı ya. Yaklaşık 10 saat kadar kesintisiz sürüp baya huzursuz etti beni ama şimdi sadece belimden ve kasıklarımdan çok çok hafif yokluyor arada. Tam anlam veremedigimden doktorumla da iletişime geçmedim. İnşallah bu sancilarla dogururuz sağlıcakla

Bunlar bugün bende de var sancı desem değil denesem ağrım var
Yürüyuse çıktım eve zor attım kendimi belim hafif agriyor şuan gelip giden bir ağrı değil ama
Bende gelip gitti dünden beri gitmiyor siklastida bebek de garip harkeetler ediyor kasilip duruyor herzamankinden cok daha farklii aksama kadar dogurma kivamina gelirim inshallah .
Evde dolanip duruyorum bende

Bende baya artmsya basladi ama dayilmiycak gibi degil inshallah dogum kicamina gelirde bi avazda kurtuluruz

Biberonla bikaç kere verdim mememi almadı bir gün boyunca resmen ağladı durdu memeyi almamak için daha da vermedim biberon. Kaşıkla veriyoruz

ohooo ne anladım o işten.
mutfağı çamaşırı yemeği onun yapması lazım senin de bebenle sarılıp uyumanız lazım şimdi.
teklif mi etsen acaba?
Ah canımmm herkesin kaynanası seninki gibi olsa keşke
Valla bende anneme dedim bi an önce gel diye .Maalesef yardımcı tutamam öyle bi imkan yok. Buzluktan annemin hazırladığı yemekligi cikardim çözülsün diye. Geldim bebeği emzirdim uyuttum ben de uykusuzum yani yanina uzandim kocam olacak bey geldi açım dedi anana söyle bakayım belki yemeği yapar dedik. Gitti ana hatun yemeklik çıkarmış ben de acıktım sen acıkmadın mi demiş kaynanam da çayı ısıt biseyler ye demiş Gelmiş bana diyo ki kalkıp ben yapayım demedi ben de ana kalk yap diyemedim diyo Yeminle biz olsak kendi adıma konuşayım anamızı babamızı kaparız. Kendimi köle isaura gibi hisseddiyom sinirlerim bozuldu biraz ağladım geçti şimdi iyiyim

Sakin ol canım o yokmuş gibi davran çünkü kendini üzersen bebeğine sütün gelmez erkekler analarina ses çıkartamaz
Çok iyi anlıyorum seni...
Benim ki de 3-4 gün izin alacakmış çalışıyor
Annem de diyor ki o kadar alacaksa hiç almasın baktım bari demesin
Anne dedim beklenti içine girmiyorum alır gelir ben bişey demem artık kendisi bilir uzemem kendimi onun için
Birinci de çok üzüldüm çünkü

Oyy kıyamam sakin olmaya çalış.Benim ilk doğumumda ananem yoğun bakimdaydi.Annem sadece ilk gün gelip iki gün kalabildi.Hastaneden eve bir geldik be yemek var ne birşey.Annem dedi kızım bunlar ne biçim insanlar biliyorlar sen doğum yaptın evde iki kap yemek yapmamışlar.Sonra girdi kendi yaptı yemeği.Hey gidi günler.Ama geçti gitti hepsi.Yien de insan yaşadıklarını unutamıyor.Biraz arsız olup anne yemek yapsana falan de.Belki utanır da yapar.abir ümit tabi

Ay canım inşallah yakındır ya Annem işinden izin alıp geldi 10 gün oldu. Bebekten sonra yanımda 1 gün bile fazladan kalması çok kıymetli olacak sırf onun için bi an önce doğurmak istiyorum resmen
Ben de annem daha fazla kalsın diye 39.haftamın başına bilet aldım anneme.Umarim benim bebiş daha erken gelmeye kalkmazAma benim bebe kirktan önce doğmaz buna inancım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…