2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok şükür sağlıkla kavuştun ya gerisi mühim değil . İlk kızımı bende öyle doğurdum yapcak bişey yok canım sıkma canını sağlıkla büyüt bebeğini

Şükür sağlıklısınız öncesinde normal Doğum beklediğin için de sütün hızlı gelmiş maşallah

Insallahhh insallah bende günde 1 kez levemir 16 doz vuruyorum 34 haftadayim şimdilik problem yok insallah normal doğum olur dua edin

Evet denedim en başta hep onu kullandım ama içine krem sürüp takıyordum orda mı hata yaptım bilmiyorum. Kuru kalması gerekiyor dediler şuan hep açık tutmaya çalışıyorum

Ya neden gelmiyor demi 41 hafta yani bitti artık , bir sebebi varmi acaba pazartesi doktor ne diyecek bakalım
yani ben de anlamiyorum ki. niye gelmez bitti artik cikmasi lazimTembel mi fikirsiz mi acaba diyorum kizlarin gec geldigini biliyordum hani 2 -3 gun atar belki diyordum ama 1 haftada gecer mi saskinim vallaha

Avent kalkan da aldm ama o da 40dk kullanın ara verin diyor. Sürekli mi takıyorsun ? Tene yapıştığı yer de hassaslaşıyor benim ondan da bir fayda göremedim boşuna aldım

3 hafta önce bende de 1 cm açıklık vardı rahim ağzı yumuşamış demişti.çatı muayenesi yaptığı gün benimde kasık ve bel ağrım olmuştu ama ertesi gün geçti hala da öyle pek bi ağrım sancım yok hala bekliyorum

Çatlak olmayan göğsüm aynen dediğin gibi ilk baş acıyor ama dayanılcak gibi sıkıntı değil ama o derin çatlaklı göğsüm çok fena umarım geçer

Valla bizim cadı büyük bir sürpriz yaptı darısı başına canım, sağlıkla al kıcagına inş
Sağlıkla gelmiş ya ha doğal ha sezaryen süt olayı doğum şeklinden daha önemli bence. Maşallah hemen sütün gelmiş daha ne! Hadi hem geçmiş hem hayırlı olsun, darısı bize

yani ben de anlamiyorum ki. niye gelmez bitti artik cikmasi lazimTembel mi fikirsiz mi acaba diyorum kizlarin gec geldigini biliyordum hani 2 -3 gun atar belki diyordum ama 1 haftada gecer mi saskinim vallaha
Erkekler geç gelir diyorlar bana da
hangisi geç o zaman herkes bişey söylüyor
Her gün yok doğurmadin demekten fenalık geldi

Benimde pazartesi kontrolüm var ayy keşke şöyle pazar gece sancılarımız başlasa kontrole gitmişken doğurup geliversek
Pazartesi bende gideceğim inşallah öyle olsa keşke canım
Pazartesi doktor suni sancı vs derse bekleyelim diyecegim hiç acilmam yokken suni sancı çok zorlayıcı ve uzun oluyor

Gözünüz aydın kızlarrr Allah analı babalı büyütsün

Yok canım benden rutin kan idrar istedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…