- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.561
Çok şükür sağlıkla kavuştun ya gerisi mühim değil . İlk kızımı bende öyle doğurdum yapcak bişey yok canım sıkma canını sağlıkla büyüt bebeğiniHepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef normal doğum yapamadım son dakika bebeğin kalp atısları düsünce acil genel anestezili sezaryene alındım. Sağlıkla kavuştuk neyse ki. Bin şükürSütüm de hemen geldi emziriyorum, bol bol ten tene temas yapıyoruz kızımla. Ağrılarım çok ama geçecek
Şükür sağlıklısınız öncesinde normal Doğum beklediğin için de sütün hızlı gelmiş maşallahHepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef normal doğum yapamadım son dakika bebeğin kalp atısları düsünce acil genel anestezili sezaryene alındım. Sağlıkla kavuştuk neyse ki. Bin şükürSütüm de hemen geldi emziriyorum, bol bol ten tene temas yapıyoruz kızımla. Ağrılarım çok ama geçecek
Allah'tan ümit kesilmezbenim ki de haricsen benden daha iyi durumdasin benim bugun 41. haftam her gece ve gun icinde on sanci yasiyorum ama gelen giden birsey yok
Ya neden gelmiyor demi 41 hafta yani bitti artık , bir sebebi varmi acababenim ki de haricsen benden daha iyi durumdasin benim bugun 41. haftam her gece ve gun icinde on sanci yasiyorum ama gelen giden birsey yok
Insallahhh insallah bende günde 1 kez levemir 16 doz vuruyorum 34 haftadayim şimdilik problem yok insallah normal doğum olur dua edinBen de insulin kullanıyordum benim dozlarim bayağı yüksekti hatta ama bebeğe geçmedi çok şükür ama diyete sadık kalmaya çalışın çok az daha sabredin sonu çok çok güzel olucakinşallah herşey yolunda gider
anlamadim vallaha niye gelmiyorAh kuzum ! Seni çok iyi anlıyorum prenses özel davet bekliyor galiba
B
Evet denedim en başta hep onu kullandım ama içine krem sürüp takıyordum orda mı hata yaptım bilmiyorum. Kuru kalması gerekiyor dediler şuan hep açık tutmaya çalışıyorumGümüş göğüs kapağı denedin mi? En olmazsa olmaz diyeceğim şey o. Çok nemli tutuyo ki direk sütünle nemlendiği için direk iyileştiriyor yaraları. Bebiş emerken yine acıyor ama katlanılmaz değil.
3 gündür onu kullanıyorum pansuman yapıyorum ve bir sonraki emzirmede e vitamini sürüyorum açık bırakıyorumKarabaş otu denesene İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri çok etkili olduğu soyluyo
yani ben de anlamiyorum ki. niye gelmez bitti artik cikmasi lazimYa neden gelmiyor demi 41 hafta yani bitti artık , bir sebebi varmi acabapazartesi doktor ne diyecek bakalım
Avent kalkan da aldm ama o da 40dk kullanın ara verin diyor. Sürekli mi takıyorsun ? Tene yapıştığı yer de hassaslaşıyor benim ondan da bir fayda göremedim boşuna aldımKomposto incir kayısı üzüm karışık kaynatmıştım iyi geliyor süt çayı bol su ve emzirmek bol bol
İnşallah hemen işe yararlar sana da
Ben lanolin boca ediyorum bir de sürekli avent kalkan takılı duruyor yara olmadı şükür ilk ağzına alırken acıyor sonra geçiyor
O da 10-15 güne geçer inşallah
Sağmak azaltabilir kendini iyi hissettiğin kadar az da olsa emzir bence
Emzirmek çok sabır isteyen bir şey
İlk gün maşallah kızım boş göğsümü sürekli emdi doğal olarak çok acıdı
Hastanede adı çıktı kızım sürekli emen bebek diye
Bir de ne yazık ki burada o kadar az kişi emziriyor ki emzirme danışmanı teşekkür etti kaç kere sanki elin bebeğini emziriyorum
Hadi inşallah herşey yolunda gider kolayca alırsın mis kokulunu kucağına
3 hafta önce bende de 1 cm açıklık vardı rahim ağzı yumuşamış demişti.çatı muayenesi yaptığı gün benimde kasık ve bel ağrım olmuştu ama ertesi gün geçti hala da öyle pek bi ağrım sancım yok hala bekliyorumCanım sabah yaptırdım ama iki saattir belimde kasiklarimda ağrı var. Karnım taş gibiydi iki saattir. Duşa girdim de dinleniyorum şimdi. Sürekli kasılıyorum. 1 cm açıklık varmış. Sana bir sey söyledi mi doktor açıklıkla ilgili. Bir hafta icinde dogum olur diye düşünüyorum dedi. Bakalım...
Çatlak olmayan göğsüm aynen dediğin gibi ilk baş acıyor ama dayanılcak gibi sıkıntı değil ama o derin çatlaklı göğsüm çok fena umarım geçerGöğüs acısı illaki oluyor. Ben doğumdan beri gümüş kapak ve mumsynaturel krem kullanıyorum her emzirme sonrası sürdüm devam ediyorum. Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sadece ilk ağzına aldığında acı oluyor onada dayanıyorum zamanla emmeyi öğrendikçe acıda azalacaktır ilk gebeliğimde bende çok çektim şimdide var ama dayanılmayacak gibi değil
Benimde pazartesi kontrolüm var ayy keşke şöyle pazar gece sancılarımız başlasa kontrole gitmişken doğurup geliversekYa neden gelmiyor demi 41 hafta yani bitti artık , bir sebebi varmi acabapazartesi doktor ne diyecek bakalım
Seninkinin cinsiyeti neydi canımanlamadim vallaha niye gelmiyor
Valla bizim cadı büyük bir sürpriz yaptıdarısı başına canım, sağlıkla al kıcagına inş
Sağlıkla gelmiş ya ha doğal ha sezaryenHepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef normal doğum yapamadım son dakika bebeğin kalp atısları düsünce acil genel anestezili sezaryene alındım. Sağlıkla kavuştuk neyse ki. Bin şükürSütüm de hemen geldi emziriyorum, bol bol ten tene temas yapıyoruz kızımla. Ağrılarım çok ama geçecek
Erkekler geç gelir diyorlar bana dayani ben de anlamiyorum ki. niye gelmez bitti artik cikmasi lazimTembel mi fikirsiz mi acaba diyorum kizlarin gec geldigini biliyordum hani 2 -3 gun atar belki diyordum ama 1 haftada gecer mi saskinim vallaha
Pazartesi bende gideceğim inşallah öyle olsa keşke canımBenimde pazartesi kontrolüm var ayy keşke şöyle pazar gece sancılarımız başlasa kontrole gitmişken doğurup geliversek
Kızlar doğum yaptım ben 3150 Gr doğru bebeğim. Spinal anestezi oldu o kadar çok korkuyordum ki doğum esnasında bir şeyler hissederim diye ama asla öyle olmadı, acaba ameliyat başladı mı diye sorarken bebeğimin ağlama sesini duydum. Çok güzel bir duygu darısı tüm bebeğini kucağına almayanlara olsun inşallah
Gözünüz aydın kızlarrr Allah analı babalı büyütsünHepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Maalesef normal doğum yapamadım son dakika bebeğin kalp atısları düsünce acil genel anestezili sezaryene alındım. Sağlıkla kavuştuk neyse ki. Bin şükürSütüm de hemen geldi emziriyorum, bol bol ten tene temas yapıyoruz kızımla. Ağrılarım çok ama geçecek
Yok canım benden rutin kan idrar istedi sadeceKan idrar tahlilinde ekstra bir şey istedi mi doktorun cnm?
Benm doktorumda 1 aydır yok corona mı oldu bilmiyorum ama geçici bir doktora gittim normal tahlillerin dışında ekstra hiv,hepatit, kanama zamanı,pıhtılaşma fln da istedi de acaba sizlerde de öyle mi ?
Doğum öncesi bakılması gereken rutin testler mi anlayamadm. Kendi hastası değilm diye çok ilgilenmedi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?