2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
vallaha eskiler kiz erken gelir erkek 9 ay 10 gunu doldurur ya da gec gelir derlerdi. ama benim gordugum ve cevremdeki arkadaslarim kizlarini genelde biraz gec dogurdu. ama benim kadar gecikenini gormemistim
Doktorun ne kadar bekleyeceği hakkında bi şey dedi mi canım?benim ki en geç 41+3 e kadar bekleyebiliriz dedi

Kizlar herkese iyi akşamlar dün kontrolüm vardı. 37+5 te doktorum bebeğin kafasının 41+6 olduğunu bu durumda normal doğumun zor olacağını söyledi. Ben şok oldum. Normalde hep bi hafta önde giderdi kafası. En son kontrolüm de 2 hafta onceydi. 2 haftada 4 hafta kadar ileride gitmesi mumkun mu ya ben baya korkuyorum dunden beri

Avent kalkan da aldm ama o da 40dk kullanın ara verin diyor. Sürekli mi takıyorsun ? Tene yapıştığı yer de hassaslaşıyor benim ondan da bir fayda göremedim boşuna aldım
Ben avent kalkansız adım atamam ucu çok hassas sol olan yine yavaş yavaş daha iyi de sağ göğüs ucum hiç bir yere değsin istemiyorum
Çok dar olmayan bir emzirme atleti ile gece gündüz takılı valla

Kıyamam çok şükür sağ saglim atlattiniz kuzum nasibi böyleymiş inşallah benimkide gelir

Valla epey ağrın olana kadar gitme. Ben hastaneye uzak oldugum icin böyle oldu mecburen. Sabahtan beri 4 kez parmakladılar açılma var mı diye rezalet bir şey
Ben dayanamiycak olana kadar gitmek istemiyorum ztn . Ama karnim sprekli kasiliyor acaba bebek stress fln olur mu ondan endiseleneiyorum ....

İlginç ya başka doktora da görün bence görüş al

Doktorun ne kadar bekleyeceği hakkında bi şey dedi mi canım?benim ki en geç 41+3 e kadar bekleyebiliriz dedi
benimki net bir zaman soylemedi. kontrol altinda bekleyelim dedi ama suni sanciyi falan anlatti yani lazim olursa diye. benim 2. dogumum, ilk dogumun olsa onermem ama suni sanciyla baslatiriz gelmezse dedi . ise yarayacagini dusunuyorum falan dedi. ben de cok sıkıldım kontrolde soylicem artik gelmezse denesin suniyi. yıldım cunku bu bebegiminde nasibi boyleymis diyip yoluma bakmak istiyorum geceler haram surekli sancim ve kasilmam var stres altindayim ha geldi gelecek diye. depresyona gircem daha kötü bence.

Kızlar bunun yalancı kasılma olma ihtimali var mı. Hala 1 cm açıklık var ama sancim cok. Doktor olmazsa yarın suni sancı veya sezaryen olabilir dedi. gelmişken doğurmadan gitme ihtimalim var mı

Kızlar bunun yalancı kasılma olma ihtimali var mı. Hala 1 cm açıklık var ama sancim cok. Doktor olmazsa yarın suni sancı veya sezaryen olabilir dedi. gelmişken doğurmadan gitme ihtimalim var mı
Gününmü geçiyor canım Dr neden 1cm açılmayla seni doğurtmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…