2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah benim de öyleydi tuvalet sorunu var ama yapamıyordum geçiyor merak etme

Benim sabahtan beri düzenli olarak devam ediyor canım. İnş açılır biran önce
Saglikla hemencevik al kucagina inshallah

bu agri sanci nasil oluyor benim 3 gündür belim agriyor sanci gelip gidiyor süzenli mi anliyamiyorum bazen nefessiz birakiyor duygusal olarak cöktürdü 3 gün icinde beni

Evet denedim en başta hep onu kullandım ama içine krem sürüp takıyordum orda mı hata yaptım bilmiyorum. Kuru kalması gerekiyor dediler şuan hep açık tutmaya çalışıyorum
Ben hiç krem falan sürmedim göğsüm içinde kendi kendine sütle ıslanıyor o da onu baya nemli tutuyor.

Erkekler geç gelir diyorlar bana da
hangisi geç o zaman herkes bişey söylüyor
Her gün yok doğurmadin demekten fenalık geldi
vallaha eskiler kiz erken gelir erkek 9 ay 10 gunu doldurur ya da gec gelir derlerdi. ama benim gordugum ve cevremdeki arkadaslarim kizlarini genelde biraz gec dogurdu. ama benim kadar gecikenini gormemistim

Kız gözün aydın mis kokulu kuzun doğmuş aramızda bir gün var darısı başımıza benimde çok sancım var 15 dj da bir en çok yirmi gidip geliyo erken diyordum seni görünce olabilir dedim

Saglikla hemencevik al kucagina inshallah

bu agri sanci nasil oluyor benim 3 gündür belim agriyor sanci gelip gidiyor süzenli mi anliyamiyorum bazen nefessiz birakiyor duygusal olarak cöktürdü 3 gün icinde beni
Valla epey ağrın olana kadar gitme. Ben hastaneye uzak oldugum icin böyle oldu mecburen. Sabahtan beri 4 kez parmakladılar açılma var mı diye rezalet bir şey

Valla epey ağrın olana kadar gitme. Ben hastaneye uzak oldugum icin böyle oldu mecburen. Sabahtan beri 4 kez parmakladılar açılma var mı diye rezalet bir şey
Hastanede açılacağı varsa da açılmıyor gerçekten.
Benim suyum geldi diye mecburi yatışım yapıldı evde bekleyebilenler beklesinler hastaneye gitmesinler.

Bende bugün biraz iş yaptım çok eğilip doğruldum oyuzden sanırım acayip ağrım var yatamıyorum oturamıyorum dinlenince geçer diye beklemedeyim. Son zamanlarda bu sanci olayı insani gerçekten yıpratıyor.

Kız gözün aydın mis kokulu kuzun doğmuş aramızda bir gün var darısı başımıza benimde çok sancım var 15 dj da bir en çok yirmi gidip geliyo erken diyordum seni görünce olabilir dedim
Ben de su gelmesi ile doktora gittim hiç sancı yoktu 20 lerdeydi aynı senin gibi. Sonra bir ara 80lere çıktı ama çok düzensizdi. Sonra tamamen durdu 2-3 saat hiç sancı ve açılma olmadı Çok git gelliydi baya yıprandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…