2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy kizlar o sümüksü akinti bende geldi normalde de geliyo ama çok fazlaydi sanki bu sefer
Cnm bir haftafir o kadar çok geliyoki benim değişen bir şey yok kanlı olursa dikkate al gece islanmistim avuç içi kadar idrar değil kokladım bugün takibteyim gelirse hemen gidicem

benim a negatif eşimin 0 pozitif bebişin a pozitif benimle bebek arasında uyuşmazlık var benim de sutum gelmedi hep mama verdik hiç aç bırakmadık bu sarılık illeti malesef oldu
Canim ne kadar mama da verilse oluyormuş sizinle ilgili bir şey degil yani...Bundan sonra saglikla büyütün insallah...Bizim kız negatif çıkınca şaşırmıştık ama bu konuyu bilmiyorduk. Bu sefer A pozitif olur insallah bebek de bir uyuşmazlık olmaz. Çünkü ben de eşim de A pozitifiz. A Negatif aileden kimden geldi bilmiyoruz.

Eşinizde sizde heterozigot A pozitif(Rr) olduğunuz için sizden geldi
Ama siz pozitif olduğunuz için bebeginiz negatifte olsa pozitifte olsa sizde uyuşmazlık olması gibi bir durum yok

Cnm bir haftafir o kadar çok geliyoki benim değişen bir şey yok kanlı olursa dikkate al gece islanmistim avuç içi kadar idrar değil kokladım bugün takibteyim gelirse hemen gidicem
Aksamda sancılarım vardi gelir die dusundim ama bu gece de bitti hurma cok yedim ondan miydi acaba sancilar

Yeni doğum yapmış arkadaşlar var, gözünüz aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün

Benim merak ettiğim bir durum var, bebeğin göbek bağının düşmesini beklerken herhangi bir krem falan kullanılıyor mu acaba?

Batikon sürdüm ben canım başka bir şey kullanma dedi doktor

Biz bişey kullanmıyoruz. Hemşire göbek bağı kanamasın diye aşı yaptık dedi o kadar

Nasıl yaptınız ne zaman yaptınız anlatır mısınız acaba?
Suni sanciyi verdiklerinde eşim geniş bir kaba ılık su koyu ,otu da içine koyduk ben bir yudum içtim bu açıldıkça rahmim de kolaylıkla açılsın inşallah dedim dua ettim...
O açıldı gerçekten de o açılınca tahmin de çabucak açıldı 3 saate doğumum oldu şok oldum
Doğum bittiği gibi odama gelince çıkarttık sonra o kurudukca kendi kendine kapandı eski haline döndü. Bilemiyorum etkisi ne kadar ama inandım ben yaparken olmasını istedim duamı ettim Allah'ın izniyle çabuk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…