2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar birşey sorucam benim suyum gelmeye başladığında bebeğim hala kanala girmemişti 2cmde acılmam vardı 15 saat bekledik acılma olmadı kanalada girmedi ama bu arada sürekli suyum geldi . Merak ettiğim sey suni sancı verilip acılma sağlanabilir miydi ?yada bebek kanala girer miydi o şekilde ? sancımda hiç yoktu en fazla 40 falan cıkıyordu nstde bu aklıma cok takıldı dokturumada soramadım 15 saat bekledikten sonra sezaryene alındım arada ebeler acılma var mı diye kontrol ettiler . Daha öncede doktorum catın dar demişti .

Her şeyini hazırladım yavrumun bir an aklıma geldi ya göbek bağı için bir şey yapmam gerekiyor mu diye endişelendim
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için
Hastaneden çıktıktan sonra aldık biz onu doktor reçeteye yazdı hatta o şekilde aldık

Amin insallah ya
Her aksam bu gece doguracam gibi geliyo ama tik yok ya aralikta doguracam die korkuyordum ocagi yariladim ya
Ayy bende öyle ödüm patladı aralık bitsin ocak 1 de doğsun die dua ettim şimdide gelesi yok yanii pazartesi tekrar çağırdı doktor nst ye bağlayalım dedi bebeğin hareketlerinide kontrol et dedi bakalım hakkımızda hayırlısı artık

Biz gelme diyince alindi sanirsam bunlar
Bebegin hareketlerini cok asagida hissediyorum aslinda ama hanfendiler gelirler mi bilemiyorum

Kızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.

Çok geçmiş olsun canım benim moralini bozma 10 gün sonra tertemiz sonuc alırsın inşallah

Canım inşallah Allahın izniyle hiç bi sorunu olmaz dua edicem bebişe Rabbim kabul etsin

Doğduğunda benim bebeğimde geçemedi doğum sırasında su kaçmıştır dediler 5 gün sonra gittik geçti şükür. Senin bebeğinin de öyledir üzme kendini

Üzülme cnm bol bol emzir bol çiş kaka yaparak atacaktır
Emziriyorum canım sürekli . Allahtan sütüm var da verebiliyorum rabbim başka dert vermesin
Bizim de düne göre değerimiz düştü eve gönderdiler. Sık sık emzircem. Normalde çok sık çiş kaka yapıyırdu bugün 5 saat boyunca hiçbir şey yapmamış şaşırdım
Biz yatış yaptık canim 13.56 bilirubin değeri çıktı.fototerapideyiz şimdi
Bizim bugünkü değerimşz 13.5 çıktı ama yatış vermedi doktor. Sınırın 17 olduğunu söyledi. Sizin niye yayış olmuş acaba
bayadır giremedim kızlar.
lohusa depresyonuna girdim sanırım. hep ağlıyorum. bebeğim beni sevmiyor gibi hissediyorum nedense. gazını çıkaramıyorum, bende sakinleşmiyor falan...
Kuzum olur mu hiç öyle şey. Ne demek bebeğin seni sevmeyecek. Senin kokuna aşık bir melek o. Kendini sıkma böyle şeyler düşünerek. Kuzuna odaklan öp kokla
Geçmiş olsun canım. Haklısın rabbim dermansız dert vermesin yeterki . Gerisi mühim değil

Kızlar ben gümüş kapak aldım ama göğüs uclarım küçük olduğundan kapağa temas etmiyor içinde kalıyor, sizin temas ediyor mu ve temas etmesi gerekiyor mu

Canım benim ki ilk gün yapılanı gecemedi 15 gün sonraya gün verdiler benim de içim içimi yiyor

Canını sıkma kuzum. Çok normal diye okudum ben. Anne karnında sıvı dolu olduğu için doğduğu zaman Bi anda atamayabiliyormuş vücutları. O yüzden 10 gün sonraya randevu vermiş. Bekleyin 10 gün sonra tekrar yaptırın. Kurumuş olur inşallah kulağındaki nem

Kızlar ben gümüş kapak aldım ama göğüs uclarım küçük olduğundan kapağa temas etmiyor içinde kalıyor, sizin temas ediyor mu ve temas etmesi gerekiyor mu

Hayır temasa gerek yok. Amacı zaten kapak sayesinde göğüs ucunun kıyafete değmemesi. O kadar hassaslaşıyor ki. İnsanın içi gidiyor kıyafete değince.

Emziriyor musun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…