- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.121
Her gün yeni bir şey düşüyor aklıma bu eksik mi şu eksik mi diye, göbek bağıda bugün ki vesvesemBiz bişey kullanmıyoruz. Hemşire göbek bağı kanamasın diye aşı yaptık dedi o kadar
Hastaneden çıktıktan sonra aldık biz onu doktor reçeteye yazdı hatta o şekilde aldıkHer şeyini hazırladım yavrumun bir an aklıma geldi ya göbek bağı için bir şey yapmam gerekiyor mu diye endişelendim
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için
Olabilir c sancı yapiyo lavaboya cikariyo hayırlısı ile doğurup kurtulalım inşallah biran onceAksamda sancılarım vardi gelir die dusundim ama bu gece de bitti hurma cok yedim ondan miydi acaba sancilar
Amin insallah yaOlabilir c sancı yapiyo lavaboya cikariyo hayırlısı ile doğurup kurtulalım inşallah biran once
Ayy bende öyle ödüm patladı aralık bitsin ocak 1 de doğsun die dua ettim şimdide gelesi yok yanii pazartesi tekrar çağırdı doktor nst ye bağlayalım dedi bebeğin hareketlerinide kontrol et dedi bakalım hakkımızda hayırlısı artıkAmin insallah ya
Her aksam bu gece doguracam gibi geliyo ama tik yok ya aralikta doguracam die korkuyordum ocagi yariladim ya
Biz gelme diyince alindi sanirsam bunlarAyy bende öyle ödüm patladı aralık bitsin ocak 1 de doğsun die dua ettim şimdide gelesi yok yanii pazartesi tekrar çağırdı doktor nst ye bağlayalım dedi bebeğin hareketlerinide kontrol et dedi bakalım hakkımızda hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun canım benim moralini bozma 10 gün sonra tertemiz sonuc alırsın inşallahKızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.
Canım inşallah Allahın izniyle hiç bi sorunu olmaz dua edicem bebişe Rabbim kabul etsinKızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.
Doğduğunda benim bebeğimde geçemedi doğum sırasında su kaçmıştır dediler 5 gün sonra gittik geçti şükür. Senin bebeğinin de öyledir üzme kendiniKızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.
Emziriyorum canım sürekli . Allahtan sütüm var da verebiliyorum rabbim başka dert vermesinÜzülme cnm bol bol emzir bol çiş kaka yaparak atacaktır
Bizim de düne göre değerimiz düştü eve gönderdiler. Sık sık emzircem. Normalde çok sık çiş kaka yapıyırdu bugün 5 saat boyunca hiçbir şey yapmamışEvet canım hiç yatmadı çok şükür. Korkuttular mama filan diye. Dedim sütüm var ben içiririm ona. Napıp edip içirdim ağzına damlattım dudaklarına az az döktüm yaladı ağzını yuttu indi sonuçta midesine. Birde güneşe yatırdım hep koltuğa ama yazdı o zaman ne kadar çişe çıkarsa o kadar çabuk atarmış.
Bizim bugünkü değerimşz 13.5 çıktı ama yatış vermedi doktor. Sınırın 17 olduğunu söyledi. Sizin niye yayış olmuş acabaBiz yatış yaptık canim 13.56 bilirubin değeri çıktı.fototerapideyiz şimdi
Kuzum olur mu hiç öyle şey. Ne demek bebeğin seni sevmeyecek. Senin kokuna aşık bir melek o. Kendini sıkma böyle şeyler düşünerek. Kuzuna odaklan öp koklabayadır giremedim kızlar.
lohusa depresyonuna girdim sanırım. hep ağlıyorum. bebeğim beni sevmiyor gibi hissediyorum nedense. gazını çıkaramıyorum, bende sakinleşmiyor falan...
Geçmiş olsun canım. Haklısın rabbim dermansız dert vermesin yeterki . Gerisi mühim değilSariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendinizi
Allah yardimcin olsun canm tek avazda dogurursun insallahKizlar nst de sancim yok fakat suyum kalmamis
yani suyum geldi dedigim de gecrekten de suyum gelmis ... yarin suni sanci vericekler fitil ile
Canım benim ki ilk gün yapılanı gecemedi 15 gün sonraya gün verdiler benim de içim içimi yiyorKızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.
InshallahAllah yardimcin olsun canm tek avazda dogurursun insallah
Kızlar bebeğimin bi kulağı ikinci işitme testinden de geçemedi. Var mı hiç başına böyle birşey gelen? Amniyon sıvısı kaçmış olabilir 10 gün sonra tekrar bakalım dediler ama içim içimi yiyor. Çocuk doktorumuz da üni hastanesine gidin daha detaylı tetkik edilsin dedi. Kiminiz hamile kiminiz lohusasısınız sizin duanız kabul olur dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın.
Kızlar ben gümüş kapak aldım ama göğüs uclarım küçük olduğundan kapağa temas etmiyor içinde kalıyor, sizin temas ediyor mu ve temas etmesi gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?