- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.061
Cnm niye yattinki evde beklesem daha iyi degilmi benim yatış istense sıkıntı yoksa yatmam suni sancı zor evde daha rahat aciliniyoKızlar benim akşam 6 gibi suyum geldi, hastanedeyim yatış yapıldı. Hiç sancım yok, açılmam 2 cm misyarın suniyi yicez gibi
kuzum hiç üzülmeBiz de bulun 8 günlük olduk 11.8 çıktı canım sıkıldı iyice hiç aç bırakmıyorum süt yoksa mama veriyorum hemen iyice asabım bozuldu
Canım doktorum hep su gelirse hemen gelmen gerekir demişti, öyle de yaptım. Enfeksiyon riski falan olduğundan burda takip yapmaları gerektiğini söylediler, antibiyotik verdiler. Kendi açılmamı sabaha kadar bekleyecek ama olmazsa suni ile devam edilecek. Zor biliyorum ama Doktorumun dediğinin dışına çıkmak istemiyorum sonuçta işin uzmanı onlarCnm niye yattinki evde beklesem daha iyi degilmi benim yatış istense sıkıntı yoksa yatmam suni sancı zor evde daha rahat aciliniyo
Canm yürüyüş yap tempolu bnm suyum geldiginde bende hemen hastaneye gitmistim ve acılmam yarim santimdi ama sabaha kadar hic durmadim ben surekli yurudum 7 saat sinrada dogurdum.Canım doktorum hep su gelirse hemen gelmen gerekir demişti, öyle de yaptım. Enfeksiyon riski falan olduğundan burda takip yapmaları gerektiğini söylediler, antibiyotik verdiler. Kendi açılmamı sabaha kadar bekleyecek ama olmazsa suni ile devam edilecek. Zor biliyorum ama Doktorumun dediğinin dışına çıkmak istemiyorum sonuçta işin uzmanı onlarDualarınıza talibim insallah kolay bi doğum olur
Tedavi görüyor minik kuzu iyi olacak her sey onun sağlığı için canım biz de iki gün kaldık içinde gozlerini kapattiklari icin huysuzlanmisti bizimki de gözlerine dikkat edin ışığı görmesin o ışık direk vurmasın inşallah iyi olacakKızlar sarılık degeri 13.56 çıktı. Fototerapi alıyor şimdi . İcinde ağlayıp duruyor ya
Yaa suni sancı almadın mı canım? Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hâlâ sızıntı şeklinde suyum geliyo aşırı rahatsız etti beni. Devam edeyim bari umursamadanCanm yürüyüş yap tempolu bnm suyum geldiginde bende hemen hastaneye gitmistim ve acılmam yarim santimdi ama sabaha kadar hic durmadim ben surekli yurudum 7 saat sinrada dogurdum.
Kızlar bugun kontrolumuz vardı sarılık 11 olmus persembe tekrar gidicez kontrol için. Bebeğimle benim kan uyuşmazlığı var o yuzden yuksek cıkıyormus . Bol bol emziriyorum en fazla 1 bucuk saatte bir emiyor kakasını çişini çok guzel yapıyor inşallah düşmüş olur persembeye kadar..
Benimki de aynı. Bugün doktorum sarılık değeri 14 dedi. Sınırda dedi. Yarın da kan vericez 16 üzerine çıkarsa yatırırız dedi. Çok korkuyorum ya. 2 saatte bir uyandır yesin süt yermezse mama ile destekle dedi. Valla zor uyandırdım.
Biz de bulun 8 günlük olduk 11.8 çıktı canım sıkıldı iyice hiç aç bırakmıyorum süt yoksa mama veriyorum hemen iyice asabım bozuldu
Sariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendiniziKızlar sarılık degeri 13.56 çıktı. Fototerapi alıyor şimdi . İcinde ağlayıp duruyor ya
Öyle olur mu hiç annesi sen sadece kucağına al bol bol bırak çıplak teninde uyusun bak nasıl sakinleşecekbayadır giremedim kızlar.
lohusa depresyonuna girdim sanırım. hep ağlıyorum. bebeğim beni sevmiyor gibi hissediyorum nedense. gazını çıkaramıyorum, bende sakinleşmiyor falan...
Allah yardımcın olsun suyun gelirken zor olur belki ama squat da açılmayı hızlandırırHepinizden Allah razı olsun kızlar, dua edin bize
Geçmiş olsun canımSariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendinizi
Geçmiş olsun canımSariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendinizi
Yok canm suni sanci almadim yürüyüş sayeseinde hizli hizli acildi ama benm sancılarım da vardi canm ebede cok sasirdi hizli açılmaya suyum doguma kadar geldi benmde canm kac tane bez degistirdim benYaa suni sancı almadın mı canım? Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hâlâ sızıntı şeklinde suyum geliyo aşırı rahatsız etti beni. Devam edeyim bari umursamadan
Evet yaptım, belki de onun etkisi oldu inanç meselesiMeryem ana otunu yaptınmi canım
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahEn son bu mesajı yazmıştım kızlar o gün bugün bakamadım çünkü doğumun biraz zor geçti perkreata olduğu için 4gun hastanede kaldım minik kuşumun kanında enfeksiyon olduğu için kuveze girdi cumartesi ve evine gelecek inşallah.
Bebeklerini kucaklarına alan annelere hayırlı olsun.
Hakkınızda hayırlısı canım bi avazda doğurup kucağına alırsın inşallahKızlar benim akşam 6 gibi suyum geldi, hastanedeyim yatış yapıldı. Hiç sancım yok, açılmam 2 cm misyarın suniyi yicez gibi
Geçmiş olsun canım inşallah biranönce toparlar bebeğinSariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendinizi
Oluyo canm normal bende de cogu zmaan oyle masaj yap oyle durumlarda yumusuyoKızlar karnım çok sertleşti ama bebekte acayip hareketli ağrım falan yok normalmi acaba yaa sanki karnımdan dışarı çıkıcak gibi resmen
Bende de öyle en son hareket ediyorsa ski ti yok normal demisdi hstanedeki doktorKızlar karnım çok sertleşti ama bebekte acayip hareketli ağrım falan yok normalmi acaba yaa sanki karnımdan dışarı çıkıcak gibi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?