2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biz de bulun 8 günlük olduk 11.8 çıktı canım sıkıldı iyice hiç aç bırakmıyorum süt yoksa mama veriyorum hemen iyice asabım bozuldu
kuzum hiç üzülme
bizimki 13.6 yı bulmasına rağmen doktor eve gönderdi.
iki gün sonra 12 ye
4 gün sonra 7 ye düştü.
ben de hem süt hem mama verdim doktor sadece yüklen her ağladığında yedir dedi.

Cnm niye yattinki evde beklesem daha iyi degilmi benim yatış istense sıkıntı yoksa yatmam suni sancı zor evde daha rahat aciliniyo
Canım doktorum hep su gelirse hemen gelmen gerekir demişti, öyle de yaptım. Enfeksiyon riski falan olduğundan burda takip yapmaları gerektiğini söylediler, antibiyotik verdiler. Kendi açılmamı sabaha kadar bekleyecek ama olmazsa suni ile devam edilecek. Zor biliyorum ama Doktorumun dediğinin dışına çıkmak istemiyorum sonuçta işin uzmanı onlar Dualarınıza talibim insallah kolay bi doğum olur

Canm yürüyüş yap tempolu bnm suyum geldiginde bende hemen hastaneye gitmistim ve acılmam yarim santimdi ama sabaha kadar hic durmadim ben surekli yurudum 7 saat sinrada dogurdum.

Kızlar sarılık degeri 13.56 çıktı. Fototerapi alıyor şimdi . İcinde ağlayıp duruyor ya
Tedavi görüyor minik kuzu iyi olacak her sey onun sağlığı için canım biz de iki gün kaldık içinde gozlerini kapattiklari icin huysuzlanmisti bizimki de gözlerine dikkat edin ışığı görmesin o ışık direk vurmasın inşallah iyi olacak

Canm yürüyüş yap tempolu bnm suyum geldiginde bende hemen hastaneye gitmistim ve acılmam yarim santimdi ama sabaha kadar hic durmadim ben surekli yurudum 7 saat sinrada dogurdum.
Yaa suni sancı almadın mı canım? Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hâlâ sızıntı şeklinde suyum geliyo aşırı rahatsız etti beni. Devam edeyim bari umursamadan

Biz de bulun 8 günlük olduk 11.8 çıktı canım sıkıldı iyice hiç aç bırakmıyorum süt yoksa mama veriyorum hemen iyice asabım bozuldu

Kızlar sarılık degeri 13.56 çıktı. Fototerapi alıyor şimdi . İcinde ağlayıp duruyor ya
Sariligi dert etmeyin lütfen bizim de değer 17.6 idi 1 gün hastanede yattık fototerapi aldık 11 ile taburcu olduk.Hastanede billuribin bakılırken tiroid hormonlarına da bakıldı ve kötü bir sürprizle karşılaştık.Tsh değeri önce 22 birkaç gün sonra da 35 cıktı ki bu hipotiroidi hastalığı demek oluyor.Sariligi coktan unuttuk gitti...Malesef tiroid hastaligi sorunuyla bogusuyoruz şu an...Yine de sukrediyorum doğum sürecinde riskleri atlattım sağlıkla kucağıma aldım.Evet şimdi de bir sağlık sorunumuz var ama tedavisi mümkün en azından..Çözümü olan sorunlar için sıkıntıya sokmayın lütfen kendinizi

bayadır giremedim kızlar.
lohusa depresyonuna girdim sanırım. hep ağlıyorum. bebeğim beni sevmiyor gibi hissediyorum nedense. gazını çıkaramıyorum, bende sakinleşmiyor falan...
Öyle olur mu hiç annesi sen sadece kucağına al bol bol bırak çıplak teninde uyusun bak nasıl sakinleşecek
Hepinizden Allah razı olsun kızlar, dua edin bize
Allah yardımcın olsun suyun gelirken zor olur belki ama squat da açılmayı hızlandırır
Bir de kendini çok da yorma bir süre yürü egzersiz yap sonra uyumaya çalış az da olsa dinlenirsin enerjiye de ihtiyacın var çünkü
İnşallah suni sancı filan almadan bir avazda kucağına alırsın
Geçmiş olsun canım
Herşeyde hayır var bu sayede tiroid sorununu farketmişsiniz erkenden

Geçmiş olsun canım

Yaa suni sancı almadın mı canım? Yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama hâlâ sızıntı şeklinde suyum geliyo aşırı rahatsız etti beni. Devam edeyim bari umursamadan
Yok canm suni sanci almadim yürüyüş sayeseinde hizli hizli acildi ama benm sancılarım da vardi canm ebede cok sasirdi hizli açılmaya suyum doguma kadar geldi benmde canm kac tane bez degistirdim ben

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah biranönce toparlar bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…