- 4 Kasım 2019
- 2.017
- 3.194
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.241
Ya ben 10 cm acıklıkla bebeğin kafası neredeyse dısarı cıkmak üzereyken ameliyata alındımBende hemen hemen o kadar sancı çektim ve doktora kalsa biraz daha bekletecekti
Baştan deseydi senin çatın dar ben hiç normal doğum olaylarına girmezdim.
Bende gitsin de gelmesin o gün diye anıyorum
Ne diyeyim Allah bağışlasınAcısını hemen unutuyon canm bak 2019 da dogurdum normal dogim bende hic getirmem daha diyodum cunku sancilar cok kötüydü ama ertesi yil hemen ikincisini yaptik
Jel 2 günde oluşuyor, evde ayva olsun mutlaka sizde 3 güne bir yeni jel hazır edin elinizin altında bence. Annem benim için üç günde bir yenisini hazırlıyor ve bir öncekini kullanmadığımızda kendine maske olarak kullanıyor
inşallahSağlıkla inşallah, benimde sezaryen günüm 21/01/2021 olarak belirlendi. Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrulamıza kavuştursun inşallah
Senin vücudun kaldırmış bence 10 cm açıklığa kadar dayanmışsın. Hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya önemli olan oYa ben 10 cm acıklıkla bebeğin kafası neredeyse dısarı cıkmak üzereyken ameliyata alındımama yapanlara hayret ediyorum normal doğum inanılmaz zor. Ya da beniö vücudum kaldıramadı onu bilemicem
Bebisin biraz büyüsün unutursun canm ama ikinciyi dusunuyosan canm birincisi 2 yasina gelmesi gerek bence bana 1 yasinda iken ikincisi yap dediler bende dinlemedim ama su an zorlaniyom bide yanimda yardimci olcak kimsede yok bu pandemj donemi bizim icin iyi oldu sadce en azindan okula gitmedim evde kızıma baktim yoksa okul ev cocuk baya yipranacaktimNe diyeyim Allah bağışlasınbelki normal doğum yapabilseydim atlatırdım bir sekilde ama hem normal dogum hem üstüne genel anestezili sezaryan, sonrasında bebeğini kucağına bile alamamak ağrılardan, çok etkiledi beni. İnşallah atlatırım
Kızlar ben oğlumda tam 27 kilo almıştım.Normal doğum yapmıştım.Doğumdan sonra su tüketimim çok fazlaydı gerçi ben her zaman suyu fazla tüketirim.O aldığım kilolar çok hızlı gitti ve aşırı derecede sütüm vardı
aynı gün baska dogum yapan yoksa sabah alırlar, ameliuathane doluysa sıraya sokarlar ben ilk dogumumda oglen yapmıstım şimdi sabaha verdiler. hastane ve doktorun randevularına göre de değişiyordur.Kızlar sezaryen olanlara veya olacaklara bir sorum var. Saat olarak sabah 9 ya da 10 da mi oluyor yoksa örneğin öğlen 12 'de falan yapılabiliyor mu?
Haklısın son zamanlarda sıkıntı oluyo su vsEvet beklemek zor ya benm kucugum var evde icerde kalmasi bana iyi geliyo bazen cunku bakimi rahat oluyo heryere kendimle tasiyom guvenli bi sekilde dogdugu zaman işim cok zor olcak . Ama günü geldi yani gelmemesi beni birax stresr sokuyo ben normal dogum ve kendi sancimla dogurmak istiyroum gelmeyince endiseleniyorum biraz
Öyle tabi. Nasipten ötesi yok :)Senin vücudun kaldırmış bence 10 cm açıklığa kadar dayanmışsın. Hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı ya önemli olan o
Çektiğimiz acı günahlarımıza kefaret olsun diyorum gerisi nasip
1 yaş çok az gerçekten. Hele sezaryan sonrası o kadar kısa sürede zaten sağlıklı olmaz. 3 sene sonra minimum diyorlar. Bakalım, kısmet. Planla da olmuyor bu işler, yaşanacak olanı yaşayacağızBebisin biraz büyüsün unutursun canm ama ikinciyi dusunuyosan canm birincisi 2 yasina gelmesi gerek bence bana 1 yasinda iken ikincisi yap dediler bende dinlemedim ama su an zorlaniyom bide yanimda yardimci olcak kimsede yok bu pandemj donemi bizim icin iyi oldu sadce en azindan okula gitmedim evde kızıma baktim yoksa okul ev cocuk baya yipranacaktim
Çok geçmiş olsun.Bu konuda hiç bilgim yok.Benim de yarın randevum.Geçen haftaki kilosuna 2560 demiştin sanki.Yine de bir haftada kilo almış olmuyor mu bu durumda?Bir de böyle devam ederse ne yapacaklar acaba?Benim de sürekli doktorum suyun çok az diyorIyi akşamlar hanımlar bugün kontrolüm vardı bebeğimin gelişiminde problem varmış kilo almıyor 37+5 olmuşuz ama çocuk 34le uyumlu 2650 kilosu perinotoloji bölümüne yolladılar çocuğu besleyen ana damarda daralma varmış bu durumu yaşayan varmı aranizda???
Yarın nst de tekrar bakacaklar perinotoloji doktoruyla karar verecekler canım bebeğim kanala girmiş bugün sancim 60ın altına düşmedi belki suni sanci verip doğumu başlatabilirler.Çok geçmiş olsun.Bu konuda hiç bilgim yok.Benim de yarın randevum.Geçen haftaki kilosuna 2560 demiştin sanki.Yine de bir haftada kilo almış olmuyor mu bu durumda?Bir de böyle devam ederse ne yapacaklar acaba?Benim de sürekli doktorum suyun çok az diyorBenim bebek de kilo olarak az alıyor
Canım ben doğum yaptım.2.5 yaşında bi oğlım daha var.ve eve geldiğimden beri ağlıyorum diğeriyle ilgilenemiyorum diye .vicdan azabı çekiyorum..çok zor biR durum..Allah küçük çocuğu olanlara kolaylık versin inşallah.Bebisin biraz büyüsün unutursun canm ama ikinciyi dusunuyosan canm birincisi 2 yasina gelmesi gerek bence bana 1 yasinda iken ikincisi yap dediler bende dinlemedim ama su an zorlaniyom bide yanimda yardimci olcak kimsede yok bu pandemj donemi bizim icin iyi oldu sadce en azindan okula gitmedim evde kızıma baktim yoksa okul ev cocuk baya yipranacaktim
Benimkinin de içi süt doluyor bebeğin ağzına döküyorum bi öndenKızlar gümüş kapak almıstım bugun geldi yalnız baskıdan dolayı sütüm akmış bi çıkardım kapağın içi süt dolu ve iz yapıyor meme ucunun cevresine nasıl olcak böyle kullanan var mı
Hakkında hayırlısı olsun canım.Sağ salim bebisini alırsın inşallah kucağına.Haberdar et yine biziYarın nst de tekrar bakacaklar perinotoloji doktoruyla karar verecekler canım bebeğim kanala girmiş bugün sancim 60ın altına düşmedi belki suni sanci verip doğumu başlatabilirler.
Tabi ki planli olmuyo bizimkisi erken oldu biraz olmaz diyorduk cunku ben ilk gebelik icin baya ugrasmistim olmaz die rahat davrandim biraz kismeti vardi geldi ama bundan sonrasi icin kesin önlem almam gerek1 yaş çok az gerçekten. Hele sezaryan sonrası o kadar kısa sürede zaten sağlıklı olmaz. 3 sene sonra minimum diyorlar. Bakalım, kısmet. Planla da olmuyor bu işler, yaşanacak olanı yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?