2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayy sorma ya bende cok vicdan azabi cekiyom valla seninkinin yasi yine iyi benmkisi 19 aylik cok uzuluyom hamile kaldigimdan beri üzülüyorum aklima geldikce .
sevgisini mecbur paylasacaz

Benimkinin de içi süt doluyor bebeğin ağzına döküyorum bi önden ama iz olmuyo bende acaba sütyen ya da atlet neyse çok mu dar ondan mı oluyo

Canım saatinden emin değilsen akan sütünü verme sakın. Anne sütü açıkta 3 saatten fazla kalınca bozuluyor. Bir de buna bedenin sıcaklığı vücut terin vs ekleniyor. Daha erken bozuluyor. Hani diyorsan saat başı emziriyorum. Terlemiyorum hiç. Bi nebze. Ama bunlar varsa bence verme. Bırak kendisi doğal olanı içsin.

En fazla 3 saatte bi emziriyorum ama haklısın ya hiç öyle düşünmemiştim.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Sağ salim bebisini alırsın inşallah kucağına.Haberdar et yine bizi
Amin canım insallah seninde öyle birsey olabilirmi acaba neden kilo alımı az benim doktor o nedenle şüphelendi sende yarın kontrole gidince kilo alımını yazarsın merak ettim.

Rabbim yardımcın olsun canım tahmini doğum tarihimiz aynıymış senin bebişin gelişimi falan nasıl?
Amin cnm cok tesekkur ederim
Normal gununde ilerledi aslinda. Govdesi gununden biraz geri, basi bir ondeydi en son. Ortalamasi tamamdi ama genel olarak. Senin bebegin nasil?

Amin cnm cok tesekkur ederim
Normal gununde ilerledi aslinda. Govdesi gununden biraz geri, basi bir ondeydi en son. Ortalamasi tamamdi ama genel olarak. Senin bebegin nasil?
Benim bugun kontrolde bebegi besleyen damarda daralma var dediler 1 haftada 100 gr anca almis gorunuyor. Kilosu 2650 ölçümleri de 34 haftayla uyumlu cikiyo canım sıkıldı benim yarın tekrar nst olcak gebelik zehirlenmesi gibi birsey galiba buda anlayamadım da ilk şaşkınlıkla. Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun...

Amin cnm. Insallah sag selim gelsin hepsi. Tansiyonun var mi? Tahlil yaptirmadin mi yakin zamanda? Gecen cumartesi tahlil verdim doguma yakin son tahlillerdi. Tansiyonumu da surekli takip etti doktor. Bir ara benim tansiyonum yuksek cikiyordu. Stresle alakaliydi. Son haftalarda normal cikti cok sukur..

Daha bugun idrar kan tahlillerim yapıldı hiçbir sorun yok tansiyonumda 10/6 normal yani

Kızlar ya şöyle şakır şakır sütüm yok henüz. Bebeğim her istediğinde meme veriyorum, emme refleksi falan güzel. Damla Damla süt de geliyo ama az önce sarı kustu bebeğim. Normal mi bu yoksa doktorla mi görüşmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…