2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...

Bende dogrudum

epiduralli normal dogum imkami olan epidruali almasini tavsiye ediyorum gercekten de .... bypypk bi nimetmis cok ön yargiliydim.

Benim durmum iyi sayilir .. kizim ki fahla degil yogun bakima aldilar enfeksiyon kapmis dualarimizi eksik etmesseniz sevinirim ..

Canım allah anali babalı büyütsün, kaderi guzel olsun

Çok şükür kurtulmuşsunuz canım sağlıkla büyüt bebeğini Bugün benimde sorun olunca hiç yazamadım.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aklımdaydı kuzum annem şehir dışından geldi fazla giremiyorum bir yandan dış ağrısı çekiyorum bir yandan sancı gözün aydın canım geçecek inşallah merak etme sen

Benimde ilk kizimda çok kötüydü emzirmem.Sonra mastite yenik düştüm.Çok az emdi.
Bunda başardık şükür.Benim sana önerim kesinlikle doğum yaptiktan sonra sutunu sağman.Bianda sür birikiyor bebek ilk gün fazla çekemediği için agri sizi fazla oluyor.Çatlar ve yaralar içinda saf zeytinyaginin çok faydasini gördüm

Benım de hep aklımdaydın yazmanı bekliyordum Allah saglıkla buyutmenı nasip etsin kurtuldun fırsat bulduğunda yazarsan sevinirim commerak ediyorum dogum nasıl oldu neler yasadın

Kızlar bugün çok bulantım vardı yatağa düştüm resmen akşama doğru iyiydim merdiven inip çıktım eve geldim baya akıntım gelmeye başladı banyo oldum giyindim iç çamaşırım ıslanmış idrar değil eminim yine sümüksü akıntımla beraber avuç içi kadar ıslaklık takipteyim yine olursa hastaneye gidicem merdiven inip çıkmak çok etkiliymis gerçekten yarın sabah tekrar edicem

İyi geceler kızlar
Bugün doktor kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür , 50 gr almış bile

Yalnız şöyle bişey var meme sürekli ağzında olacak sütüm dünden beri daha iyi sertliğini hissediyorum memeyi emince boşaltıyor , her iki memeyi de emiyor ama doymuyor
Sıkıyorum göğsümü süt geliyor o çekince tuttuğunu fark ediyorum
Ama meme ağzından çıktı mı kıyamet kopuyor
Sütü tamamen bitiriyor yine ağlıyor şaşırdım ne yapacağımı
Bir ölçek mama veriyorum emdikten sonra lıkır lıkır içiyor ve uyuyor sütüm yetmiyor mu acaba ama o bırakana kadar tutuyorum göğsümde belki 30 dk belki 40 dk duruyor
Günde 2-3 defa mama veriyorum gece yatarken gün içinde bir kere gibi bazen 3 oluyor hiç durmazsa oda
Sizin durumlar nasıl ?

Suyun geliyor olabilir benimde öyleydi doktor muayene etti suyun geliyor senin dedi
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin canım

Suyun geliyor olabilir benimde öyleydi doktor muayene etti suyun geliyor senin dedi
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin canım
Akıntıyla beraber hep az ıslaklık vardı bu kez fazlaydı baya inşallah teyzesi sağlıcakla gelsin korkudan kontrole de gitmiyorum çok özledim kuzumu

C
mama verme cnm ya anne sütüne zorla kuzucuga bol incir ye kaynatıp içersen nasıl süt yapar bak sulu yemek yersen kahvaltıda sütun dökülür bile etli bir patates yemeği olur şehriye çorbası olur

Akıntıyla beraber hep az ıslaklık vardı bu kez fazlaydı baya inşallah teyzesi sağlıcakla gelsin korkudan kontrole de gitmiyorum çok özledim kuzumu
Benim kontrol günümde denk geldi sabah büyük bir sümük gibi akıntı doktora söyledim alttan muayene etti suyun geliyor senin yatisını yapalım dedi
Erteleme istersen kontrole git bebek geliyor olabilir

Geçmiş olsun inşallah bebiş de hemen toparlar gelir yanınıza.

C

mama verme cnm ya anne sütüne zorla kuzucuga bol incir ye kaynatıp içersen nasıl süt yapar bak sulu yemek yersen kahvaltıda sütun dökülür bile etli bir patates yemeği olur şehriye çorbası olur
Ne yapacağımi şaşırdım yiyorum aslında rezene kaynatıyorum boza içiyorum bol bol su içiyorum hosaf artık ne varsa
Arttığını hissediyorum sütümün günden güne artacak herhalde ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…