- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.281
Normal sezeryan hicfarketmez yeterki sağlıkla kucağımıza alalım canım Rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın.Allah kurtarsın cnm. Benim ilki sezeryan, bu da öyle haliyle..
Canım allah anali babalı büyütsün, kaderi guzel olsunKızlar selam. Dün akşamüstü 18 de suyum gelmişti, bu sabah 6ya kadar kendi sancılarımla 5 cm açılmam oldu. Sonrasında maalesef ilerlemedi. Suni sancı almayıp sezeryan oldum çünkü kendi sancılarım nstde görünmemesine rağmen beni sabaha kadar mahvetti. Velhasıl spinal anesteziyle 3550 Gr 53 cm minik oglusumu kucağıma aldım. Emme konusunda biraz tembel ama üç beş damla sütten de nasiplendi çok şükür. Bundan sonra meme savaslariyla devam edeceğiz inşallahDarısı doğum yapmayan arkadaşlara olsun
Çok şükür kurtulmuşsunuz canım sağlıkla büyüt bebeğiniMerak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...
Bende dogrudum
epiduralli normal dogum imkami olan epidruali almasini tavsiye ediyorum gercekten de .... bypypk bi nimetmis cok ön yargiliydim.
Benim durmum iyi sayilir .. kizim ki fahla degil yogun bakima aldilar enfeksiyon kapmis dualarimizi eksik etmesseniz sevinirim ..
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMerak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...
Bende dogrudum
epiduralli normal dogum imkami olan epidruali almasini tavsiye ediyorum gercekten de .... bypypk bi nimetmis cok ön yargiliydim.
Benim durmum iyi sayilir .. kizim ki fahla degil yogun bakima aldilar enfeksiyon kapmis dualarimizi eksik etmesseniz sevinirim ..
Gözün aydın canım en kolay şekilde atlat inşallahKızlar yarın sabah 08.00 de sezeryana gireceğim. 6 bucukta hastanede olmam lazımmış. Dualarınızı eksik etmeyiniz.. Heycanlıyım..
Aklımdaydı kuzum annem şehir dışından geldi fazla giremiyorum bir yandan dış ağrısı çekiyorum bir yandan sancı gözün aydın canım geçecek inşallah merak etme senMerak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...
Bende dogrudum
Benimde ilk kizimda çok kötüydü emzirmem.Sonra mastite yenik düştüm.Çok az emdi.Maşallah canım ne güzel toparlanmışsın hemen vallahi bende doğumdan o kadar korkmuyorum ama emzirmekten çok korkuyorum oğlumda çok kötü geçmişti ilk emzirme sürecimiz yara içinde inşallah bunda öyle olmaz
Merak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...
Bende dogrudum
Allah yardım etsin inşallah canım annelik zor ve güzelInşallah canim Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın. Benim normal doğum olacağı için suniyi basacaklar sanırım
Suyun geliyor olabilir benimde öyleydi doktor muayene etti suyun geliyor senin dediKızlar bugün çok bulantım vardı yatağa düştüm resmen akşama doğru iyiydim merdiven inip çıktım eve geldim baya akıntım gelmeye başladı banyo oldum giyindim iç çamaşırım ıslanmış idrar değil eminim yine sümüksü akıntımla beraber avuç içi kadar ıslaklık takipteyim yine olursa hastaneye gidicem merdiven inip çıkmak çok etkiliymis gerçekten yarın sabah tekrar edicem
Akıntıyla beraber hep az ıslaklık vardı bu kez fazlaydı baya inşallah teyzesi sağlıcakla gelsin korkudan kontrole de gitmiyorum çok özledim kuzumuSuyun geliyor olabilir benimde öyleydi doktor muayene etti suyun geliyor senin dedi
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin canım
mama verme cnm ya anne sütüne zorla kuzucuga bol incir ye kaynatıp içersen nasıl süt yapar bak sulu yemek yersen kahvaltıda sütun dökülür bile etli bir patates yemeği olur şehriye çorbası olurİyi geceler kızlar
Bugün doktor kontrolüne gittik herşey yolunda çok şükür , 50 gr almış bile
Yalnız şöyle bişey var meme sürekli ağzında olacak sütüm dünden beri daha iyi sertliğini hissediyorum memeyi emince boşaltıyor , her iki memeyi de emiyor ama doymuyor
Sıkıyorum göğsümü süt geliyor o çekince tuttuğunu fark ediyorum
Ama meme ağzından çıktı mı kıyamet kopuyor
Sütü tamamen bitiriyor yine ağlıyor şaşırdım ne yapacağımı
Bir ölçek mama veriyorum emdikten sonra lıkır lıkır içiyor ve uyuyorsütüm yetmiyor mu acaba ama o bırakana kadar tutuyorum göğsümde belki 30 dk belki 40 dk duruyor
Günde 2-3 defa mama veriyorum gece yatarken gün içinde bir kere gibi bazen 3 oluyor hiç durmazsa oda
Sizin durumlar nasıl ?
Benim kontrol günümde denk geldi sabah büyük bir sümük gibi akıntı doktora söyledim alttan muayene etti suyun geliyor senin yatisını yapalım dediAkıntıyla beraber hep az ıslaklık vardı bu kez fazlaydı baya inşallah teyzesi sağlıcakla gelsin korkudan kontrole de gitmiyorum çok özledim kuzumu
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah.Arkadaşlar anlayışınıza sığınarak hepinize toplu teşekkür ediyorum. Malum okuyamadımBiz kızımla iyiyiz, birbirimizin dilini çözmeye çalışıyorum. E tabi biraz ağrım var. Geçecek inşallah
2700gr 45cm doğdu yavrum
Geçmiş olsun inşallah bebiş de hemen toparlar gelir yanınıza.Merak eden olmamis ama yinede paylasmak istedim...
Bende dogrudum
Ne yapacağımi şaşırdım yiyorum aslında rezene kaynatıyorum boza içiyorum bol bol su içiyorum hosaf artık ne varsaC
mama verme cnm ya anne sütüne zorla kuzucuga bol incir ye kaynatıp içersen nasıl süt yapar bak sulu yemek yersen kahvaltıda sütun dökülür bile etli bir patates yemeği olur şehriye çorbası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?