2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ne yapacağımi şaşırdım yiyorum aslında rezene kaynatıyorum boza içiyorum bol bol su içiyorum hosaf artık ne varsa
Arttığını hissediyorum sütümün günden güne artacak herhalde ne bileyim
Sen sulu yemeği dene bak nasıl artiyo soğuk yeme kesiyo ılık ye arpa çorbası iyi süt yapar sulu tüket artar ver emsin dolcak

Benim kontrol günümde denk geldi sabah büyük bir sümük gibi akıntı doktora söyledim alttan muayene etti suyun geliyor senin yatisını yapalım dedi
Erteleme istersen kontrole git bebek geliyor olabilir
Haklısın cnm eşim çok tuhaf bu kadar üstüme düşmezdi doğrusu çok ta mutlu sayılmazdım ama iyice değişmeye başladı ödü kopuyo suni sancı verecekler sezaryen yapacaklar bekleyelim diyo her gün ariyo yürü diye başıma bela oldu resmen bu gidişle evde dogurcam sümüksü akıntı bugün baya geldi seninki gibi çok büyük değil alttan çok acı oluyo

Ben yaşadım daha 2 gün önce. O gün sezaryenle aldı doktor

Ben yaşadım daha 2 gün önce. O gün sezaryenle aldı doktor
Bende yarın gideceğim k.dogum doktoru ve perinotoloji doktoru karar verecek benimki kanala girmiş zaten ağrılarımda var suni sanci verip doğumu başlatabilirler bakalım insan üzülüyor tabi ama hayırlısı. Sen kurtulmuşsun çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

İnşallah herşey yolunda gidecek inşallah canım

Canim hayırlı olsun bebişin seni takip ediyordum bnde merak etmiştim yazmanı bekliyordum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sen de toparlanırsin bir an önce ins bebişin de iyi olur hiç üzme canını darısı bana

Öncelikle gözünüz aydın canım, Rabbim tez vakitte kuzucuğunun da şifasını versin inşallah.

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Hani bebişin gazı falan olmasın diye doğduktan sonra ağzına soda ve zemzem suyu karıştırıp veriyorlarmış ya. Siz yaptınız mı? Ya da yapacak mısınız? Bir de hurma sürüyorlarmış ağzına galiba.

Özellikle seni merak ettim naptı doğurdu mu diye bakmaya yazını gördüm. Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün bebeğinde hemen toparlayacak inş merak etme içini ferah tut. Kendini iyi hissedince detayları bekliyoruz

Cnm ne sodası öldürecen bebeği bırak gazıyla büyüsün migdesi ne onun tatlım Allah korusun

Canım bizde de durumlar biraz sıkıntılı. Emme refleksi çok güçlü ve sürekli meme istiyor ama daha sütüm çok az olduğu için yetmiyo. Az önce azıcık mama verdik çay kaşığıyla sapır şupur yedi. Sütümüz artana kadar aç kalacak değiller sonuçta

Akmerim doğurdun mu diye bakındım doğurmuşsun soramadım eminim herkes benim gibi seni düşündü ama hepimiz ayrı dertlerdeyiz. Sütüm gelmiyor dünden beri ağlamadan durmadığım saat yoktur. Sanırım hormon şoku yaşıyorum..
Çok sevindim senin adına. Hamile kalmayı Beklediğimiz günlerden biliyorum seni bu gruptan önce. O yüzden ayrı bi yerin var. Çok tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün

Benimki girmemişti ve açılma hiç yoktu. Şanslısın, Allah bi avazda kurtarsın inşallah

Aynı durumdayız hep ağzında istiyor 1 saat te kalsa çıkınca kıyamet kopuyor
Mecbur veriyorum yoksa asla durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…