- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.381
İnşallah cnm ya Allah kurtarsın beklemek çok zorrBilemedim ki napiyo . Pazartesi bende giderim artk zaten günüm doluyo doktor ekstra 3 gun daha verirm dedi ama ben beklemek isterim bakalim insallah bugun yarin dogururum gerek kalmaz
Ay masallahKızlar bebeğim spinal anestezi ike dünyaya geldi böyle bir duygu yok pamuk gibihemen emzirmeye zorladım mememi tuttu ama sadece şeffaf su gibi kolostrum geliyor. Sonra bi sinirleniyor bi geçiyor sonra öyle memede uyumak istiyor Ağrım çok oldu ama gazım erken çıktı yürüyüş çok zor yaptım inş yarına bu kadar ağrım kalmaz.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar bebeğim spinal anestezi ike dünyaya geldi böyle bir duygu yok pamuk gibihemen emzirmeye zorladım mememi tuttu ama sadece şeffaf su gibi kolostrum geliyor. Sonra bi sinirleniyor bi geçiyor sonra öyle memede uyumak istiyor Ağrım çok oldu ama gazım erken çıktı yürüyüş çok zor yaptım inş yarına bu kadar ağrım kalmaz.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah.Kızlar bebeğim spinal anestezi ike dünyaya geldi böyle bir duygu yok pamuk gibihemen emzirmeye zorladım mememi tuttu ama sadece şeffaf su gibi kolostrum geliyor. Sonra bi sinirleniyor bi geçiyor sonra öyle memede uyumak istiyor Ağrım çok oldu ama gazım erken çıktı yürüyüş çok zor yaptım inş yarına bu kadar ağrım kalmaz.
Duzenli iç iki hafta sonra etki ediyor bazenİçiyorum ancak pek etki etmiyor malesef
Ben koronayi evde ağır atlattım ondan sonra amniyon sıvısı bir türlü istenen seviyeye gelemedi.Son haftalarda suda azalma da olunca doktor endişelendi.Ben suni sancı almak istemiyorum çünkü sonu pek iyi gitmiyor bebek strese girebiliyor biliyorsun.Evim hastanenin yanında olmadı çok sık nstye gideceğim.Kilosu ve hareketleri iyi olduğu için şimdilik takip edelim dedi doktor.Bu arada senin nstde sancilarin çıkıyorsa doğum yakındır inşallah.Hayirlisi ile kendi sancıların başlasın da doğduktan sonra zaten toparlar bebek.
Canım burda anllattığın kadarıyla senin baya sancıların oluyo neden doktora gitmiyosun ki benimde bebek öyle topluyo kendini ama sancım falan olmuyo bence sen bi doktoruna görün derimKızlar çok sancım oldu bir saattir bide bebeğim sürekli sağ tarafta kendini topluyo sisiriyo öyle böyle değil sizde de oluyormu acil cvp lütfen
Cnm eşim tutturmuş seni sezaryan alçaklar diye annem yine öyle deli ediyorlar beni ya bişe olcak en sonunda neymiş tarihini bekleyelimCanım burda anllattığın kadarıyla senin baya sancıların oluyo neden doktora gitmiyosun ki benimde bebek öyle topluyo kendini ama sancım falan olmuyo bence sen bi doktoruna görün derim
Ne alakası var deseydin sancıyı sen çekiyorsun sonuçta Allah yardımcın olsun ne deyim ama doktoruna gitmeye bak bence senCnm eşim tutturmuş seni sezaryan alçaklar diye annem yine öyle deli ediyorlar beni ya bişe olcak en sonunda neymiş tarihini bekleyelim
Diyorum da kimsenin kafasına girmiyo Allah hayır etsin sonunu miğde reflomde azdı ilaç bile dindirmiyo inşallah birşey olmaz gitmeye bakcam aynen kuzum hareketli şükürNe alakası var deseydin sancıyı sen çekiyorsun sonuçta Allah yardımcın olsun ne deyim ama doktoruna gitmeye bak bence sen
Cnm Ya açılman varsa bi doktora görün bence de ayrıca sezeryan veya normal dogum ınsallah yeterki saglikla gelsin kuzularimizCnm eşim tutturmuş seni sezaryan alçaklar diye annem yine öyle deli ediyorlar beni ya bişe olcak en sonunda neymiş tarihini bekleyelim
Canım sancın gelip gidiyor mu? Aralıklarını takip et doğum sancısı aralıklarla gelir gelin kasıkların bacakların şiddetle ağrırKızlar çok sancım oldu bir saattir bide bebeğim sürekli sağ tarafta kendini topluyo sisiriyo öyle böyle değil sizde de oluyormu acil cvp lütfen
Canm doktoruna sor istersen tahriş mi enfeksiyon mu die . Ilki benmkide normaldi canm doktor bana tentürdiyotu siseye koy sulandir tuvalate her gittiginde gazli beze sur bunu demisti pansuman yap ben bi hafta mi 10 gün mu ne kullanmistimnormal dogum yapan arkadaslar birsey sorucam. benim vajinanin ic tarafi tahris oldu sanirim cok yanma var tuvalete girince. su bile degse yaniyor. pisik gibi bisey oldu birde sanirim. ne kullansam gecer acaba. bu arada ped falan kullanmiyorum. pamuga sarili gazli bez kullaniyorum. ilkinde de olmustu cok cekmistim ama o zaman depend yuzunden olmustu cok terlemistim hastanede pisirmisti alt tarafi resmen. simdi dikkat ettim ayni hatalari yapmadim yine oldu. orda mudahale oldugu icin mi tahris oldum acaba hic keyfim yok cok canim aciyor vallaha.
bu arada 2. kez anne olanlar beni anlar belki benim bu kez cok rahat oldu ya cok memnunum . stres yok , ay bu cocuk ac mi tok mu derdim yok rahat bir lohusalik geciriyorum sukurler olsun. bugun 5. gunumuz hafif sarilik var gibi 13 cikti sonucumuz ama takipte olalim baska birseye gerek yok dedi doktorumuz . beslemeye devam. Allah dagina gore kar veriyor demek ki bebegim cok kucakci degil. emiyor yatiriyorum uyuyor. 2-3 saatte bir uyandirip tekrar emziriyorum zarari hic yok yavrumun. annem evde herseyimizi yapiyor sagolsun. ben de hayallerimdeki gibi basimda cicekli tokalar ve lohusa geceliklerimle dolaniyorumilkinde hic yasayamamistim bu duyguyu. esimle aramda bozulmustu o zamanlar kyinvalidem yuzunden. bu defa herkes akillanmis uzerime titriyor dilerim herkes benim gibi guzel yasar lohusaligini anne mutlu ve stressizse bebekte huzurlu oluyor bence.
Canım, hayırlısıyla doğum oldu. Darısı sana inşallah..Kizlar daha simdi girebiliyorum Torviden haber varmi sezeryan olacaktı bugun
Gozun aydin canim anali babali buyusun inşallah kuzucukCanım, hayırlısıyla doğum oldu. Darısı sana inşallah..sağlıkla al kuçagına bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?