- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.361
Kaç haftaliksin canim benimkide 2650 heran doğum olabilir ayaklarım falan çok şişti 2. Gebeligimde de doğuma gideceğim gün ayaklarımın üzerine basamıyordum. Seninkinin kilosu çokta az değil ayrıca suyu tamamen bitmemiş sonuçta doktor öyle birsey olsa zaten acil sezeryana alırdı. Dün hastanede öyle biri vardı çünkü hemen yatis yapıp sezeryana aldılar.Kizlar bebek 2850 çıktı plasanta yaşlanmaya başlamış ve suyu çok azalmış salı gününe sezeryan dedi hafta sonu bişey olurmu diye endişeliyim... 3 kiloyu olmaz doğana kadar zayıf bı bebek dedi
Hafta olarak sormak istedim:)Mayis 2019 canm
haftasinda geldi canm 39+4 dogum yaptimHafta olarak sormak istedim:)
İçiyorum ancak pek etki etmiyor malesefSu için havuç suyu için mutlaka çok faydalı.
Ben koronayi evde ağır atlattım ondan sonra amniyon sıvısı bir türlü istenen seviyeye gelemedi.Son haftalarda suda azalma da olunca doktor endişelendi.Ben suni sancı almak istemiyorum çünkü sonu pek iyi gitmiyor bebek strese girebiliyor biliyorsun.Evim hastanenin yanında olmadı çok sık nstye gideceğim.Kilosu ve hareketleri iyi olduğu için şimdilik takip edelim dedi doktor.Bu arada senin nstde sancilarin çıkıyorsa doğum yakındır inşallah.Hayirlisi ile kendi sancıların başlasın da doğduktan sonra zaten toparlar bebek.Çokta az değil senin kilosu canım ya hayırlısı inşallah çocuğun suyunun da su icmeyle alakası olduğunu sanmıyorum ben öyle olsa benimki susuz kalırdı hiç su içmiyorum ben gayet iyi diyorlar.
Bende bugün tekrar gittim nst çok iyi benim kızımda cok hareketli doktor bana da hareketlerini takip et bi azalma olursa gel dedi haftaya çarşamba tekrar bakacaklar benimde ozaman karar verecekler ama benim sancim çıktı yine olur senin diyor doktor ama bilmiyorum.
38+1 şuan çok az su var idare eder dedi sancı falan olursa gel dedi bian önce doğum yaptırma derdinde pazartesi alalım dedi sonradan saliyi bekleyebiliriz dedi bebek minik ama dediKaç haftaliksin canim benimkide 2650 heran doğum olabilir ayaklarım falan çok şişti 2. Gebeligimde de doğuma gideceğim gün ayaklarımın üzerine basamıyordum. Seninkinin kilosu çokta az değil ayrıca suyu tamamen bitmemiş sonuçta doktor öyle birsey olsa zaten acil sezeryana alırdı. Dün hastanede öyle biri vardı çünkü hemen yatis yapıp sezeryana aldılar.
Yok kuzum ayın 23 nu beklicem yürüyüşe başladım sancı var bakalım hareketli şükür
Yok kuzum nerde öyle bir sancı çekiyorumDoğurdun mu peki? Ay heyecan yaptım. İlk doğumum pazar günü olmuştu doktorum acil bir sezaryen için gelmişti de öyle bakmıştı. Ebeler çok kabaydı. Bu sefer haftaiçi olsun isterdim
Benimde oluyo ters mi dönüyor acabaAyy benmkindede tik yok ya eskiden hickirdigi zaman vajina ustunde gelirdi hıçkırığı az once uzandim hickiriyodu yine bu sefer sol taraftaydi kafasini geri mi itmis acaba
L kucağına önemli olan o kaç haftalık suanKizlar bebek 2850 çıktı plasanta yaşlanmaya başlamış ve suyu çok azalmış salı gününe sezeryan dedi hafta sonu bişey olurmu diye endişeliyim... 3 kiloyu olmaz doğana kadar zayıf bı bebek dedi
Bilemedim ki napiyo . Pazartesi bende giderim artk zaten günüm doluyo doktor ekstra 3 gun daha verirm dedi ama ben beklemek isterim bakalim insallah bugun yarin dogururum gerek kalmazBenimde oluyo ters mi dönüyor acaba
Amin canım bende suni istemiyorum tabii inşallah sende kendi sancılarınla doğum yaparsın. Bencede sık sık nstye girebilirsen enazindan için rahat eder. Bu haftalarda çok fazla hareketli olmuyorlar artık ama bende gün içinde hareketlerini sayacağım gibi...İçiyorum ancak pek etki etmiyor malesef
Ben koronayi evde ağır atlattım ondan sonra amniyon sıvısı bir türlü istenen seviyeye gelemedi.Son haftalarda suda azalma da olunca doktor endişelendi.Ben suni sancı almak istemiyorum çünkü sonu pek iyi gitmiyor bebek strese girebiliyor biliyorsun.Evim hastanenin yanında olmadı çok sık nstye gideceğim.Kilosu ve hareketleri iyi olduğu için şimdilik takip edelim dedi doktor.Bu arada senin nstde sancilarin çıkıyorsa doğum yakındır inşallah.Hayirlisi ile kendi sancıların başlasın da doğduktan sonra zaten toparlar bebek.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bebeğim spinal anestezi ike dünyaya geldi böyle bir duygu yok pamuk gibihemen emzirmeye zorladım mememi tuttu ama sadece şeffaf su gibi kolostrum geliyor. Sonra bi sinirleniyor bi geçiyor sonra öyle memede uyumak istiyor Ağrım çok oldu ama gazım erken çıktı yürüyüş çok zor yaptım inş yarına bu kadar ağrım kalmaz.
Allah’ıma şükürler olsun ilk ağız sütü dedikleri gelmeye başladıKuzum neden ağlıyorsun sakinleş bebeğin için...
Çok iyi anlıyorum bende yaşadım biiraz senin gibi ilk dogumumda alışıyor insan sütun gelecek sakin ol bol bol ye ve sürekli memede dursun bebek
valla ben dün iki kere verdim bi 20cc bi 15cc mışıl mışıl uyudu. Meğer açlıktan feryat filanmış. Sakın sıkma canını. Bende mama ile büyümüşüm napalım canım sağlıkla çıkın hastaneden sağlıkla uzun ömürleriniz olsun birlikte de varsın mama ile olsun.Galiba bende dün duygusalligin verdigi selye yazdim öyle bilmezmiyim burda herkes birbirine yardimci olup derdine derman olmaya calisiyor ..
sana da gecmis olsun benimde sütüm gelmiyor wc ye kalkamiyorum bile canimin acisindan . Kizimds yanimda yok biberonla mama veriyorlardi en son istemiyorum desem bile yogum bakimda eds fln ile ugrasmiOrlar
Geldi canım çok şükür ağız sütüCanım şimdiden tebrik ederim.Guzel haberlerini bekliyoruz.
Üzmeyin kendinizi gebelikte ve sonrasında böyle aksilikler olabiliyor.Tansiyonunuz yuksek degilse gebelik zehirlenmesinden söz edilmez o apayrı birşey..plesantadan aktarımda damarda daralma varsa yeterince beslenemiyordur ama yine de besleniyor ve oksijen alıyordur merak etmeyin.Doktorunuz gerekeni yapar.Saglikla kavuşun inşallah
Bebeğin duygusal ihtiyaçları var uykuya yenik dusmedikce hep memede olmak isterler anneler hemen mama verme yanılgısına düşüyor doymadığını sanarak..Mamayı verince uyumasının sebebi mamanın ağırlığı doyması değil.Sutunuzun yetmiyor olması imkansız her annenin sütü yavrusuna yeter.Onlarin ceviz kadar midesi var zaten.Mama vererek midelerini de genisletiyorsunuz bu sefer gerçekten doymuyor kuzucuklar kısır dongu oluyor.Gazdan ağlıyor olabilir duygusal ihtiyaçtan ağlıyor olabilir annenin görevi 7/24 emzirmek karşılıklı alışma evresi tamamlanana kadar
ilk 6 ay bebeğe su bile verilmez sadece anne sütü.Cocugun midesini bagirsaklarini deleceksiniz sakın öyle birşey yapmayın
Sütün var canım boşuna üzülüp panik yapıyorsun her annenin yavrusuna yetecek kadar sütü olur
Ah hadi inş sağlıkla kolayca gelsin kuzucukYok kuzum nerde öyle bir sancı çekiyorumdüşüp bayılasim var annem hep işlerin çoğunu yapiyo akıntı çok merdiven inip çıktım baya akıntı geldi yarın uzunca yurucem çıksın
Kıyamam annem evde bende çocuklara bakacak diye cikabilicem amin hepimizinAh hadi inş sağlıkla kolayca gelsin kuzucukBen yürüyüş de yapamıyorum minnoş bir oğlum var çıkalım diyorum bana ne korona mı olalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?