2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar bebek 2850 çıktı plasanta yaşlanmaya başlamış ve suyu çok azalmış salı gününe sezeryan dedi hafta sonu bişey olurmu diye endişeliyim... 3 kiloyu olmaz doğana kadar zayıf bı bebek dedi
Kaç haftaliksin canim benimkide 2650 heran doğum olabilir ayaklarım falan çok şişti 2. Gebeligimde de doğuma gideceğim gün ayaklarımın üzerine basamıyordum. Seninkinin kilosu çokta az değil ayrıca suyu tamamen bitmemiş sonuçta doktor öyle birsey olsa zaten acil sezeryana alırdı. Dün hastanede öyle biri vardı çünkü hemen yatis yapıp sezeryana aldılar.

Ayy benmkindede tik yok ya eskiden hickirdigi zaman vajina ustunde gelirdi hıçkırığı az once uzandim hickiriyodu yine bu sefer sol taraftaydi kafasini geri mi itmis acaba

Su için havuç suyu için mutlaka çok faydalı.
İçiyorum ancak pek etki etmiyor malesef
Ben koronayi evde ağır atlattım ondan sonra amniyon sıvısı bir türlü istenen seviyeye gelemedi.Son haftalarda suda azalma da olunca doktor endişelendi.Ben suni sancı almak istemiyorum çünkü sonu pek iyi gitmiyor bebek strese girebiliyor biliyorsun.Evim hastanenin yanında olmadı çok sık nstye gideceğim.Kilosu ve hareketleri iyi olduğu için şimdilik takip edelim dedi doktor.Bu arada senin nstde sancilarin çıkıyorsa doğum yakındır inşallah.Hayirlisi ile kendi sancıların başlasın da doğduktan sonra zaten toparlar bebek.

38+1 şuan çok az su var idare eder dedi sancı falan olursa gel dedi bian önce doğum yaptırma derdinde pazartesi alalım dedi sonradan saliyi bekleyebiliriz dedi bebek minik ama dedi

Doğurdun mu peki? Ay heyecan yaptım. İlk doğumum pazar günü olmuştu doktorum acil bir sezaryen için gelmişti de öyle bakmıştı. Ebeler çok kabaydı. Bu sefer haftaiçi olsun isterdim
Yok kuzum nerde öyle bir sancı çekiyorum düşüp bayılasim var annem hep işlerin çoğunu yapiyo akıntı çok merdiven inip çıktım baya akıntı geldi yarın uzunca yurucem çıksın

Geçmiş olsun kuzum sağ saglim a
Kizlar bebek 2850 çıktı plasanta yaşlanmaya başlamış ve suyu çok azalmış salı gününe sezeryan dedi hafta sonu bişey olurmu diye endişeliyim... 3 kiloyu olmaz doğana kadar zayıf bı bebek dedi
L kucağına önemli olan o kaç haftalık suan

Amin canım bende suni istemiyorum tabii inşallah sende kendi sancılarınla doğum yaparsın. Bencede sık sık nstye girebilirsen enazindan için rahat eder. Bu haftalarda çok fazla hareketli olmuyorlar artık ama bende gün içinde hareketlerini sayacağım gibi...

Kızlar bebeğim spinal anestezi ike dünyaya geldi böyle bir duygu yok pamuk gibi hemen emzirmeye zorladım mememi tuttu ama sadece şeffaf su gibi kolostrum geliyor. Sonra bi sinirleniyor bi geçiyor sonra öyle memede uyumak istiyor Ağrım çok oldu ama gazım erken çıktı yürüyüş çok zor yaptım inş yarına bu kadar ağrım kalmaz.

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bol bol yürü. Yürüdükçe ağrılar azalıyor.

Kuzum neden ağlıyorsun sakinleş bebeğin için...
Çok iyi anlıyorum bende yaşadım biiraz senin gibi ilk dogumumda alışıyor insan sütun gelecek sakin ol bol bol ye ve sürekli memede dursun bebek
Allah’ıma şükürler olsun ilk ağız sütü dedikleri gelmeye başladı 2 saatte bir muhakkak emziriyorum canım inşallah beyaz sütte gelir. Elimde olmadan akıyor yaşlar resmen ama daha iyiyim bugün. Çok sağol
valla ben dün iki kere verdim bi 20cc bi 15cc mışıl mışıl uyudu. Meğer açlıktan feryat filanmış. Sakın sıkma canını. Bende mama ile büyümüşüm napalım canım sağlıkla çıkın hastaneden sağlıkla uzun ömürleriniz olsun birlikte de varsın mama ile olsun.
Geldi canım çok şükür ağız sütü

Yok kuzum nerde öyle bir sancı çekiyorum düşüp bayılasim var annem hep işlerin çoğunu yapiyo akıntı çok merdiven inip çıktım baya akıntı geldi yarın uzunca yurucem çıksın
Ah hadi inş sağlıkla kolayca gelsin kuzucuk Ben yürüyüş de yapamıyorum minnoş bir oğlum var çıkalım diyorum bana ne korona mı olalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…