2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynı durumdayız hep ağzında istiyor 1 saat te kalsa çıkınca kıyamet kopuyor
Mecbur veriyorum yoksa asla durmuyor
Ben de dün gece 2 defa verdim, mamadan sonra uykuya dalabildi. Vermeyince ikimiz de harap oluyoruz. Yine mızmızlanınca ve uyanık olduğu sürece memedeyiz, emiyor ama takviye iyi oldu bize. Birbirimizin dilinden ancak anlayacağız sanırım

Amin inşallah teşekkür ederim...

Suan hic gelmiyor pompaliyorum ama bakalim bi iki gün sprer dedi hemsirelere
Öncelikle hayırlı olsun
Evet kafanıza takmayın gayet normal bir süreç. Gelmiyorsa zorlayarak göğsünüze de zarar vermeyin, göğüs yarası daha feci olabiliyorkendi pompanızı mı kullanıyorsunuz hastane mi verdi?

Canım o zaman sen en son saat kaçta yemek yiyeceksin ? Hiç konuştunuz mu? Benim ilk doğum sabah 10.00 da olmuştu gece yatarken şu içmiştim sonra doguma alınıncaya kadar yemek ve su yasaktı diye hatirliyorum
Bana 7 8 saat onceden yemek su yasak dedi canım saat 13 ameliyat saatim sabah 5den sonra su yemek yasak
Tamam çok sağol. Beni de bilgilendirirler herhalde hayırlı doğumlar
Sana da hayirli dogumlarrr

S Seval Tunc geldin mi doktordan?Ben gittim bebeğin kilosu 2850dedi ancak baş ve karın çevresi 35.haftayla uyumlu bebeğin.Amniyon sıvısı hala çok azmış.Günlük dört litre su iç dedi haftaya da böyle olursa suni sancıyla doğumu başlatmak zorunda kalabiliriz dedi.Bir de bebek hareketlerini gün icinde saymami söyledi.Farkli zaman dilimlerinde en az on hareket olmalıymış.

Hastane verdi ben hic pompa almadim gerek olmaz diye

Su için havuç suyu için mutlaka çok faydalı.

Kızlar merhaba benimle aynı olup, afedersiniz ishal olan var mıı?? Kabızlık cekerım normalde ishal oldum 2 gundur dogum belırtısı mı bu yaaa
Ben de bugün sabahtan beri ishalim karnım çok ağrıyor bebek az hareket ediyor. Ben üşüttüm diye düşünmüştüm. İlk doğumum da hiç böyle olmamıştım tabi her Doğum kendine özel. Geçmiş olsun sana da

Çokta az değil senin kilosu canım ya hayırlısı inşallah çocuğun suyunun da su icmeyle alakası olduğunu sanmıyorum ben öyle olsa benimki susuz kalırdı hiç su içmiyorum ben gayet iyi diyorlar.
Bende bugün tekrar gittim nst çok iyi benim kızımda cok hareketli doktor bana da hareketlerini takip et bi azalma olursa gel dedi haftaya çarşamba tekrar bakacaklar benimde ozaman karar verecekler ama benim sancim çıktı yine olur senin diyor doktor ama bilmiyorum.

Göğüs ucu çatlağı için mumsy natural krem aldım kullanan var mı kızlar ? Memnun musunuz ? Bir göğsümü çatlaktan dolayı emziremiyorum. Mochi ile sütü alıyorum günde bir de normal sağıyorum. Mahvetti bu çatlaklar. Bu arada mochi den çok memnunum emzirirken takıyorum doluyor hemen biberonla veriyorum arkasından.

Kizlar ilk kizim 3.5 yasinda bebegim ise daha 9 günlük.
büyük kizim istahdan kesildi.Resmen mutsuz ve asiri kiskaniyor.Oysa onu cok hazirlamistim.yaninda nerdeyse sevmiyorum bile bebegi.anlatiyorum konusuyorum yok.
o bebegin baska anne babasi gelsin diyor sen onun annesi olma diyor.seseryabliyim hergun kucak istiyor.alamiyorum aglama krizlerine giriyor
onu aliyosun benide al diyor
bunaldim.
basina gelipte duzelen varmi

Kizlar bebek 2850 çıktı plasanta yaşlanmaya başlamış ve suyu çok azalmış salı gününe sezeryan dedi hafta sonu bişey olurmu diye endişeliyim... 3 kiloyu olmaz doğana kadar zayıf bı bebek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…