2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Tebrik ederim.Sağlıkla kavuşmuşsunuz,sağlıkla büyütün.Iyi olmanıza çok sevindim.

Merhaba arkadaşlar, kızım akşamdan beri çok huysuz. Daha 3 günlüğüz ilk çocuğum ne yapacağımı şaşırdım. Ya gaz sancısı var ya kakasını yapamıyor diye düşündüm. Sırtına sürekli masaj yapıyoruz ama geçmedi. Hep mızmızlanıp ağlıyor.
Tahminlerim doğru mudur sizce? Tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz

Bu akşam benimki de aynı çok ağladı , emdikçe ağladı ağladıkça emdi göğüslerim felaket durumda sancısı var ama belli masaj yapıyorum ama daha çok ağlıyor

Bu akşam benimki de aynı çok ağladı , emdikçe ağladı ağladıkça emdi göğüslerim felaket durumda sancısı var ama belli masaj yapıyorum ama daha çok ağlıyor
Off napacağız bilmiyorum
Ağladıkça içim gidiyor
Hastaneye mi gitsek diye düşünüyorum ama onlarda ne yapar bilmiyorum ki

Beni de ekleyebilir misiniz bat 27 ocak

Bizim oğlan da iki gündür çok huysuz uyutuyorum ıkınıp kendini uyandırıyor kıpkırmızı oluyor. ağlarken tıkanıp kalıyor hatta rengi degisiyor. memeyi veriyorum emiyor dakikalarca gazini cikarayim diyorum sonra ağız dolusu kusuyor üst değiştir emdir ağlamasını durdur döngüsü içindeyim acaba kolik mi tecrübeli anneler ne diyorsunuz

Sagol canım sanada gecmiş olsun, gectı mi pekı devam mı, benımkı gectı bıraz ağrılarım vardı onlarda gectı

Benım baby vazgectı heralde gectı cunku maşallah turp gbıyım
Siz doğumu çok erken bekliyorsunuz.Doğumun başladığını gümbür gümbür hissedersiniz merak etmeyin.O yaşadığınız ağrılar muhtemelen çatı ağrısıdır.İlk hamileliğimde az çekmedim ben.

Bana kalsa 40 ı gormek ıstiyorum tabı ama insan korkuyo ılk kızımda sancı çekmedim evde anlamıyorum o yuzden

kizlar yenidogan cekimi yaptiran oldu mu? bugun 1 haftalik olduk. biz evde hem yenidogan cekimi hem de aile cekimi yapicaz esim ( amator olarak fotograf cekimi yapiyor) yapacak .bugun mu yapsak haftaya cumartesi mi yapsak bilemedim. 13 gunluk olacak haftaya. cocukcagizim biraz sari gobegide dusmedi . haftayada cok hareketli olur mu ki karar veremedim.

Bana kalsa 40 ı gormek ıstiyorum tabı ama insan korkuyo ılk kızımda sancı çekmedim evde anlamıyorum o yuzden
Nasıl yani hiç mi sancı cekmedinizYoksa hastanede mi çektiniz şansınızı?
İlk on günde çekimi yapsanız iyi olur,sonraki günlerde istenen performans alınamıyormuş.Bebek ilk on gün kendini anne karnında zannettiği için çekim kolay oluyormuş.Biz de yaptıracağız inşallah ama daha bebe doğmadıZaten o fotoğraflara fotoşop yapmanız gerekecek.Yenidogan çekiminde fotoğraflarla oynuyorlar genelde.

Gaz damlası rahatlatıyor kızlar . Benim kız da huysuzlaşınca gazı var anlıyorum. Doktorumuz vermişti damla ondan veriyorum ondan sonra rahat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…