- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #28.681
Emdikçe kıvam aldı kuzum çok olsun diye kaynama modunda değil henüz gogsum helva hiç duymamıştım alayımCanm süt arttirici seyler tüket tahin helva ye dedi benm doktorum ve bebege vermeden once sağ hani sonra kaliteli sut geliyomus en azindan onu verirsin. Cok su mu tekiyorsun ondan mi acaba
Hayır onu emmediği zaman yaparsın. Bazen sarılık esnasında çok uyuyorlar emme saati geçiyor geçen hafta bizde oldu gün boyu uyudu zorla uyandırdım sarılıktan dolayı şimdi kendi acıkınca uyanıyoDimi sonuçta emme işini görüyor gözler kapalı olsa da. Dün bi arkadaşım gerekirse ayaklarının altını çimdikle uyanık olsun dedi kafamı karıştırdı. Teşekkür ederim canım
Bol bol yarasın inşallahTM cnm çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun denicem kuzum doysun
Aynen bebişler karar veriyor ne zaman geleceğine. Civcivler bile yumurtadan vakti gelince çıkıyor doğanın mucizesiNasip inşallah bir aksilik olmazsa normal doğum olacak.Bebiş ne zaman gelmek isterse bekleyeceğiz bakalım.42'ye kadar yolu var
Canım çok üzüldüm basın sağolsunAhhh aaah şifa bulsun diye dua istediğim babamın bugün vefatının 3. Günü oldu bile kızlar
Torununu göremeden gitti. En çokta buna üzülüyorum. Bugün dr kontrolüm var gün alacağım doğum için. Dayanamadı yorgun vücudu,yetişemedi. Çook üzgünüm çook. Kabullenmek o kadar zor ki hala hastanede gibi,ölmemiş gibi, bir yerden çıkıp gelecek gibi.
Bir kısmınız hamile bir kısmınız lohusa dua ederseniz çook sevinirim
Allah razı olsunBol bol yarasın inşallah
Mekânı cennet olsun Inşallah Rabbim sizlere sabır versinAhhh aaah şifa bulsun diye dua istediğim babamın bugün vefatının 3. Günü oldu bile kızlar
Torununu göremeden gitti. En çokta buna üzülüyorum. Bugün dr kontrolüm var gün alacağım doğum için. Dayanamadı yorgun vücudu,yetişemedi. Çook üzgünüm çook. Kabullenmek o kadar zor ki hala hastanede gibi,ölmemiş gibi, bir yerden çıkıp gelecek gibi.
Başınız sağolsun.Sabirlar diliyorum size ve ailenize..Ahhh aaah şifa bulsun diye dua istediğim babamın bugün vefatının 3. Günü oldu bile kızlar
Başka bir merkezde yaptırsanız P PelusyastikKızım ikinci işitme testindende kaldı moralim çok bozuk
A Asss aaa Sen daha yeni dogum yapmadin mi? Sutunun su gibi olması lazım zaten.Ilk gün yapışkan altın sarisi veya renksiz kolostrum.2.-3.günler su kıvamında ve renksiz yani su gibi olacak...Sonraki günlerde süt renginde olması gerekiyor.Yanlis olan birşey yok.Kızlar sütüm hala su gibi bı tavsiyeniz varmi
Emdiği sürece gözü kapalı - açık / uyanık - yarı uykuda farketmez...Bebeklerin gözleri ilk günler zaten genellikle kapalı olur tilki uykusunda yaparlar tüm eylemlerini..Sorun yapacak bir durum yokKızlar bebeklerinizi emzirirken tamamen uyanık mı oluyorlar? Benim bebeğim memeye gelir gelmez gözlerini kapatıyo çoğu zaman. Emmeye devam ediyo ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum. Tamamen uyanık mı olmalı
Benim oğlum da üçüncüde geçti üzülme inşallah senin kız da geçer. Başka bi hastaneye götürmüştük biz farklı bir cihazla denensin diye. Bi de mutlaka derin uykuda olsun.Kızım ikinci işitme testindende kaldı moralim çok bozuk
Hayır onu emmediği zaman yaparsın. Bazen sarılık esnasında çok uyuyorlar emme saati geçiyor geçen hafta bizde oldu gün boyu uyudu zorla uyandırdım sarılıktan dolayı şimdi kendi acıkınca uyanıyo
Teşekkür ederim bayanlar. Tecrübesizlik çok zorEmdiği sürece gözü kapalı - açık / uyanık - yarı uykuda farketmez...Bebeklerin gözleri ilk günler zaten genellikle kapalı olur tilki uykusunda yaparlar tüm eylemlerini..Sorun yapacak bir durum yok
Istediğin gibi ye iç...vücut istiyor demek ki....süt üretecek besin istiyor...dogumdan sonra o kadar acıkmış ki benim halam, elleriyle yemiş başucunda duran pastayı o derece gözü dönmüş yani hep anlatırdı
Ama bebekler cabuk doyuyo hep o sulu kısmı icse gelisimi fazla olmaz kiCanım o ilk sulu halini neden atıyorsunuz ki? O zsten Allahın en büyük mucizesi. Şuanda bebeklere su versek mideleri hazır değil. Ama o emzirme sırasında gelen ilk süt su kıvamında. Bebeğin su ihtiyacını gidermek için var edilmiş bir süt. Bence sağıp boşa atmayın. Sindirimi için çok önemli o ilk süt. Hem evler kaloriferli. İster istemez kuruluk oluyor. Biz sürekli su içiyoruz. Bebek ne yapsın?, o da ilk sütü içiyor su niyetine.
Ya onu bi arkadaşım daha söyledi ve direk kestim. O sancıdan sabahı sabah ettiğimiz gün sütlaç yemiştim. Kestiğim günden beri daha iyiyiz Allah’a çok şükürAlerjik bir durumu olabilir mi acaba?Kakasında mukus falan olabilir mi?Benim ikizlerimde de cok kötü gaz sorunu vardı.Meger süte alerjileri varmış.Süt ürünlerini tamamen kestiğimde gaz sorunları azalmıştı
Ne yaparsanız yapın bazen hiç fayda etmiyor.Ben başından beri reformer yapıyordum şimdi de pilates topuyla egzersizlere başladım.Hurma tüketiyorum.Merdiven inip çıkmak çok ise yarıyor ilk doğumdan tecrübe ettim bunu.Ananas yemek,ahududu çayı içmek etkili diyorlar.Ancak dediğim gibi doğ bebek hazır olduğunda olur.Siz sadece daha kolay bir doğum yapmak için bu saydığım şeyleri yapmış olursunuz.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet cennet olsun inşallahAhhh aaah şifa bulsun diye dua istediğim babamın bugün vefatının 3. Günü oldu bile kızlar
benim ki de öyle zaten zor uyandırıyorum. O da tam uyanmıyor. Yarı baygın içiyor 10 dakkaya yine uyuyorKızlar bebeklerinizi emzirirken tamamen uyanık mı oluyorlar? Benim bebeğim memeye gelir gelmez gözlerini kapatıyo çoğu zaman. Emmeye devam ediyo ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum. Tamamen uyanık mı olmalı
Ama bebekler cabuk doyuyo hep o sulu kısmı icse gelisimi fazla olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?