2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla benim bebe de ucu olan sol gogsumu bıraktı tutamıyor gibi ağzında sakız ediyor. Ucu olmayan Sağ gogsumu(skar izi olan) cuk cuk emiyor ters benim kiz

Benimde öyle daha tam olarak küçülmedide, birde dokundukça ağrıyor karnım, hâla dikiş yerlerim ağrıyor
Ne zormuş şu sezaryen

Bende öyle bir şeyle başlayayım ama karnıma dokununca hep yaraymış gibi hissediyorum, sizde de öyle mi ?

Sadece 7 den beri mi uyumuyor. Bizimki gece 12 den sabah 7 ye kadar uyumadı. Sürekli ağlıyor. Gaz desem gazı da çıkıyor sabah kadar. Aglycm artık ben de ya, uyuyamiyorum hic
Ooo geceyi saymıyorum ben o zaten hep öyle sabah sızardı artık o da kalmadı en azından sabah bi iki üç saat uyurduk

Sadece 7 den beri mi uyumuyor. Bizimki gece 12 den sabah 7 ye kadar uyumadı. Sürekli ağlıyor. Gaz desem gazı da çıkıyor sabah kadar. Aglycm artık ben de ya, uyuyamiyorum hic
Bende oyle hem sabah hem gececi olmusuz brnmki gunduz yatiyo hanfendi gunduzde kardesiyle ilgilendigim icin ben yatamiyom

Canım sallıyorum ben valla kolik değil ama çok gazlı sürekli mızır mızır hiç uykuya dalıp uyumuyo işim zor ama 40bekliylrum düzelir belki huyu diye
Bizim teselliler yine başladı desene ..
Ah bir doğsa...
Ay bir 40 'i çıksa
Yok bir 3 aylık olsa bakinda hişt pist anlasa
2 yaş sendromu gecse diye diye büyüyecek

Sallamamak için elimden geleni yapıyorum da bu gidişle sallayacagim gibi duruyor hep mık mık mık bazen sinirlerim bozuluyor

Kizlar dogumdan sonra hemoroid olan varmi sancidan kivraniyorum
Ben . Hem ki ne. Oturamıyırdum resmen sürekli yan kaykılmaktan bi hal olmuştum. Hala var ama hafifledi . kantoron yağı sürdüm ben hep sanki ondan sonra sakinledi. Dikişler , basur , kuyruk sokumu ağrısı bitmiyo dertler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…