2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar nasilsiniz? Geceleri uyumuyoruz, oglumun uyansı geliyor.. Yorucu ama güzel geciyor yine de..
Bu arada 10 gün oldu sezeryan ile doğm yapali, bu sabah korse kullanmaya başladım artik..

Dikişlerin olduğu yer öyle evet, sanki kabuk bağlamış gibi. hatta çevresi de uyuşuk. Ama canım acımıyor
Ben cleksan kullanıyordum gebelik boyunca, sezaryenden sonra kanamam olmasın diye uterusu kasan suni sancı verdiler yaklaşık 8 saat boyunca. Beni mahveden o oldu, hem sezaryen oldum üstüne de normal doğum sancısı çektim. Şimdide karın bölgemin her yerinde yara varmış gibi hissediyorum
Ama yavruma baktıkça da değermiş canım oğluma diyorum. Allah hepinizin evladını bağışlasın

Kizlar dogumdan sonra hemoroid olan varmi sancidan kivraniyorum
Hiç sormayın gebelikte vardı, doğumdan sonra geçer dediler şimdi daha beter oldu. Nasıl geçecek bilmiyorum? Kız kardeşim doktor sabah akşam için Procto glivenol krem önerdi ama bunda da doz aşımı kesinlikle olmasın dedi. Akşama kullanmaya başlayacam umarım iyi gelir

Hiç etki etmiyor o bana onuda deniyorum oluyorum cok afedersiniz 2 tane parmak kadar şey cikti canim cikiyo agridan sizinde bole mi

Hiç etki etmiyor o bana onuda deniyorum oluyorum cok afedersiniz 2 tane parmak kadar şey cikti canim cikiyo agridan sizinde bole mi
Ayy ben de muzdaribim bugün kanamaya başladı hatta . O kremi deneyeceğim bugün bakalım ben de ise yarayacak mi . Kantaron yagi çay ağacı yağı vs ise yaramadı . Sıcak suya oturmak rahatlattı. Onu deneyebilirsiniz

emzirme doneminde kullaniliyor mu bilmiyorum ama ilaci var modet diye doktorunuza danisin emzirirken icilebiliyorsa o cok iyi gelir

Benim günlerim bitti ama hiç bir belirti yok.sabah kontrole gittim. Doktor ilk gebeliğin bi sorun olmadığı için 41.haftaya kadar bekleyelim dedi. Bebeğin doğum kanalına girip girmediğini sordum. Girmemiş yakın zamanda da girecek gibi durmuyo dedi bana. Yaa doğumun başlaması için ne yapmam lazım kiz lar egzersiz pilates vs.yapiyorum ama hala bebeğim aşağıya inmemiş
Kızlar herkes doğurdu mu ?

Kızlar ya bebeğim 3500 Gr ama Prima ve molfixte 1 numara bezler hep sızdırma yaptı, bol geldiklerini düşünüyorum tam anlayamıyorum ama. Sleepy natural aldım şimdi, bu biraz daha küçük diğerlerine göre. İnşallah sızdırmaz sizde de oldu mu hiç böyle bişey

Benim de benzer, suni sancı berbat bir şey. Başta kendi sancılarım vardı, sonra bıçak gibi kesildi, suniyi bağladılar. Kendi sancılarımdan farklıydı, suniden sonra resmen çığlık atmaya basladım. 6 saat suni den sonra sezaryana döndü. İkisini de yaşamış oldum. Benim icin cok travmatikti hala atlatmaya calısıyorum. Dediğin gibi bebeğime baktıkça şükrediyorum ama o günü hiç hatırlamak istemiyorum

Yaşamış olduğunuz bölgede bir fotoğrafçı seçin.Biz Konak'ta bir fotoğrafçıya cektirecegiz.İsmi Berna Gözek
Canım eve mi cagiracaksin yoksa stüdyoda mi?
Ben de burada birisini buldum ama 10 günlükken çekelim diyor. Stüdyoya gitmek istemem. Hele bi doğsun kendimize gelelim diye erteledim. Eve çağırıp sade bir aile çekimi istiyorum. Hani sadece beyaz t shirt giyinip çekiliyor ya. O şekilde düşünüyorum bakalım sağlıklı olalım da...

Bana doktor bebek dogum kanalına girmemiş, yakın zamanda bekleme dedikten sonra 5.gün doğum basladı. Sabredin, belli olmuyor o işler. Pilates topu egzersizleri yapın youtube da var

Benim bebeğim de 3340 doğdu. Başlarda çok sızdırıyordu. Şimdi kilo aldık biraz şükür sızdırmıyor. Bel kısmını sıkı cırtlayın. R de bacak çevresindeki uçları dışarı çıkartın.

Stüdyoda cektirecegiz.Evimizin yanında nerdeyse stüdyoZaten ikizlerime de yakın zamanda bir çekim yaptırmıştık.Ev ortamını stüdyoya çevirdiği için fotoğrafçımız rahat ederim diye düşünüyorum.Ancak eve de gelebiliyorlar çekim için.Tabi fotoğrafçıyla konuşup anlaşmak lazım.Bebeğin doğduğu gün arayıp ayarlamaniz lazım.İlk onbeş gün çekim için ideal çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…