2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar merhaba ben 8.hafta içindeyim çok fena bulantılarım var bu hafta rapor aldım işe gitmeyeceğim her kokudan bile bulantım oluyor yemek sonrası kımıldamıyorum yerimden derin nefesler alıyorum çıkarmamak için okdr fena bu nezaman geçecek 9ay böyle sürerse mahvoldum ben

Gunaydin.
Bu sabah mide bulantısı ula uyanmadim, bu kez de bir şey mi oldu acaba diye korkuyor insan
Benimde o haftalarda azaldı canım şimdide yok denecek kadar az. akşamları oluyordu zaten bulantım benim şimdi çok çok az bazen oluyor bazen olmuyor canını sıkma

Bendede o tedirginlik of lekelenmeler devam cuma günü ayrıntılı ultrasonum var 2 li testte yapalım dedi doktor ama ben yaptirmayacagim sanırım zaten 1 aydır bu kanamalara stres yaptım bide ona stres yapmak istemiyorum inşallah sağlıklı haberlerini alırım kanama alanin yok olmuş gitmiş desin inşallah hepimiz güzel haberler alalım

Leken hala devam ediyor mu canım??? Eğer kahverengi ise leken kalanlardir...vücut kalanları atiyordur

Leken hala devam ediyor mu canım??? Eğer kahverengi ise leken kalanlardir...vücut kalanları atiyordur
Çarşambadan cumartesi gününe kadar kırmızı geldi dünle bugün kahverengiye döndü çok şükür canım.carsambadan önceki 3 haftada hep kahverengi lekelerim oldu her gün.o yüzden çok yıprattı yordu beni bu lekeler kanamalar 2 kere yoğun kanama yaşadım biri 7.haftada biride geçen çarşamba.insallah bebislerimiz sağlıklı olsun da

Sabah gözümü açtığımda midem kazınıyordu. Açlıktan. İştah çok yok zorla bir iki lokma bişey yiyip süt içtim banamisın demedi. Bulantı yok gibi bişey 2 gündür azalıyor mu acaba. Bi az önce hafiften bulandı geçti. 10 haftalığız.. Migren atakları gözümü korkutuyor. Aç kalmamaya çalışıyorum. Zorlada olsa yemeye gayet ediyorum.. Sağlıkla 3 ayı bitirirsek inşallah vücut artık alışır herhalde bizde Canız yahu

Kızlaar sürekli tuzlu limon yemek istiyorum. Zaten küçüklüğümden beri severim ama ağzım sulanıyor resmen. Her gün 1 tuzlu limon yiyorum ya acaba kızım mı olacak. Ama aynı zamanda tatlıları da iştahla yiyorum. Sadece yemek yerken zorlanıyorum, ekmek bile kokuyor.

Ben 1 bardak sıcak suya azcık taze zencefil doğrayıp limon sıkıyorum öyle içiyorum. mide bulantısına iyi geliyor demişlerdi, bende işe yaradı. Sizde bir deneyin belki faydası olur

Benimde iki gündür bulantım azaldı 9+4 teyim...inşallah balayı dönemine giriyoruzdir

Merhaba guzel anneler

Sizlerden bir ricam var hastamızın şifa bulması için hatim duamıza katılır mısınız
Sizler iki canlısınız o yuzden dualarınıza cok ihtiyacım var. Mevlam sizleri bebeklerinize sag saglim kavustursun. Size bebeginize ve ailenize hayırlı saglıklı uzun ömürler versin inşallah

Mide kazıntısıyla öldürecek kızlar yiyorum ama yinede geçmiyor tansiyonum düşecek migren gelecek diye korkuyorum daha ne yiyeceğim ki mide sürekli boş sanki
Benim zaten cok sukur bulantm bi sabahları cok az tiksinti şeklinde oldu fazla değil geçiyordu hemen bu mide de kazıntı hep var evde ne bulursam yiyom öğünlerden sonra meyve falan ye cevz fndk elimden düşmez sigara yuzunden geciyo oyle gunlerim zaten kendimi ac gibi hisettigimde hemen bise yemesem fena basim ağrıyor ki sende migren var bende yok yani dikkat et canm

Ya ne güzel 10haftalıksın maşallahh bende zaman geçiremiyorum yemekte zar zor yeyip çıkarmamak için çaba sarfediyorum böyle günler nasıl geçecek bilmiyorum üstüne iş hayatıda durdu çalışacak halim Yok azıcık sağlıklı olsam biraz sağlık =mutluluk bnm için

Ayy benim en yakın arkadasım da aynı senin gibi tuzlayıp tuzlayıp limon yiyordu hapur hupur ve kızı oldu

Mide kazıntısıyla öldürecek kızlar yiyorum ama yinede geçmiyor tansiyonum düşecek migren gelecek diye korkuyorum daha ne yiyeceğim ki mide sürekli boş sanki
Cnm bi arkadaşımın migreni vardı haftalık tutardı hamile kaldıktan sonrA hiç migreni tutmadı inşşş bebişte sana sağlık getirir tabi doğurduktan sonrA devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…